• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm

camgoz27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
32
1
46
$aa.webp kızlarrr resimde gördüğünüz ayakkabıyı aldım çanta alıcam ama bu çantanın rengi uyar mı bilemedim. internette gördüm çünkü çekimlerden dolayı renk farklı olabiliyo. sizce çanta uyar mı bota? lütfen önerilerinizi bekliyorum

sanki ayakkabı çantadan daha soluk gibi görünüyor çekimden kaynaklıda olabilir.

çanta çok güzelmiş ama eğer ayakkabı o renkse ben pek beğenmedim :34:

sanki ayakkabı çantadan daha soluk gibi görünüyor çekimden kaynaklıda olabilir.

çanta çok güzelmiş ama eğer ayakkabı o renkse ben pek beğenmedim :34:

üstteki resimde de daha canlı duruyo ayakkabı çekimden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum bende. teşekkürler

Eki Görüntüle 823799 kızlarrr resimde gördüğünüz ayakkabıyı aldım çanta alıcam ama bu çantanın rengi uyar mı bilemedim. internette gördüm çünkü çekimlerden dolayı renk farklı olabiliyo. sizce çanta uyar mı bota? lütfen önerilerinizi bekliyorum

Görmeye çalıştığım kadarıyla ayakkabı deri ama çanta tüylü daha farklı bi dokusu var. Ayakkabı ve çantanın yüzeyleri aynı olmalıdır her zaman canım. Yani deri ayakkabıysa deri çanta süet ayakkabıysa süet çanta. Şıklıkta önemli bir kuraldır :)

Görmeye çalıştığım kadarıyla ayakkabı deri ama çanta tüylü daha farklı bi dokusu var. Ayakkabı ve çantanın yüzeyleri aynı olmalıdır her zaman canım. Yani deri ayakkabıysa deri çanta süet ayakkabıysa süet çanta. Şıklıkta önemli bir kuraldır :)

canım çanta deri ayakkabı suni deri, ek olarak çanta da kürk detayı var

Back
X