ha onu bileydinnn.... o muhteşem adama benim için vazgeçilmez değilsin seni seviyorum ama nabim bunlarda yaşandı. şimdi beni seviyorsan bu konuyu bir daha asla açmamak üzere kapat ilişkimize harika bir biçimde devam edelim yapamıcaksan şimdi burda bitsn de de gör bakalım neymiş gerçek yüzü. tatlım çok ama çok gençsin. şimdi dünyayı önüne serenlere de, kendini senin için öldürenlere de, sensiz yaşayamam diyenlere de inanman çok normal. ama unutma hiçkimse hiçkimse için ölmez. o yalnızca aileler için olur.. eğer biri senin için ölürüm diyorsa topuklucan ordann... yalan onlar yalannn... bak daha birkaç yıl önce çok önemsediğin bekaretini verdiğin adamı düşün. eminim oda senin için ölürdü sen bitaneydin, sensiz yapamazdı nefes alamazdı. ama hayat öyle güzel geçiyorkii.... şu anki sevgilin öyle. yarın belkide el olucak nefret ediceksin bilinmez... senin önce kendine saygın olmalı.. unutma sen sen olmazsan, sen var olmazsa, geri kalan herşey hikaye.... sen öldüktrn sonra bu dünyanın hiçbir anlamı olucakmı hayır.. o zaman neymiş en önemli insan benmişim hiçkimse değil. nefesi senin ciğerin alıyor, yemeği agzın yiyor, mıden öğütüyor, anüsün çıkarıyor. demekki kimseye de muhtaç değilmişssin. ahanda bu kadr yaa....