• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimm

Ama onu kaybedemem...ve biri bni kabullenmisken ona boyun egmeliyim sonuc olarak bakire degilm

Yavrum senin kafan çok karışmış. Yaşadığımın arkasındayım dik duruyorum diyorsun, sonra biri beni kabul etmişken boyun eğmeliyim diyorsun. Biriyle birlikte olmuşsun sonra bekaret benim için önemli diyorsun. Sen bu tavırda olduktan sonra daha çok yıpratılırsın. Sevgilin de mükemmel falan değil. Senin deyiminle seni kabul ettiği için öyle görüyorsun. Yarın başka biri çıksa seni böyle kabul edecek ona da mükemmel dersin.

Sizin icin onemsiz benim icin onemli..hos onemliyse niye yaptin diceksiniz hic bir cevabim yok..

ya ne diim bilemiyorum ama hay ağzını öpeyim demek geldi içimden.... benim için önemsiz oldugunu söyleyemezsin keza ben 10 senelik ilişkimde hala bakireyim, kendimce bir önemi var ve bunu düğün günümüze saklamak istediğimiz için, nişanlımında beni sevmesinden dolayı sabırsızlıkla 29 mayısı bekliyoruz. ama başkalarının verdiği deeğer beni bağlamıyor yani herkesin -afedersin ama- şeyi kendine banane. sadece kendinizi değersizleştirmenize kızıyorum. yani mevzu bekaret zar kan olmamalı bunu söylüyorum. bir kızsın, bir kadınsın, yakında anne olucaksın. böylesi değerliyken kendini s*ktirib*ktan bi durum için birine muhtaç zorunlu yada kabullenilmiş hissetmene kızıyorum. yani artık şunu aşmamız gerektiğini düşünüyorum. bişeyler yaşamışsın, fiziksel olarak vajinanda bir kas yırtılmış falan filan bunları kabullen ve kendini defolu gibi hissetmekten vazgeç diyorum. yani hem yapıp hemde neden arkasında duramıyorsunuz bunu anlayamıyorum. sevgiline de ben bunu yaşadım kusura bakma. llk cinsel ilişkimi bir başkasıyla yaşadım bu değiştirilemez bir gerçek. ama bundan sonra seninle olmak mutlu olmak istiyorum. bu kadar açık ve net yani..... daha neyin arkasına sığınmalar, suçlu hissetmeler, nasıl kabullendiririmi nasıl unuttururum diye yakarışlar....

Ama onu kaybedemem...ve biri bni kabullenmisken ona boyun egmeliyim sonuc olarak bakire degilm

Bakire değilsin seni kabul etti diye tapulu malı değilsin arkadaşım boyun eğmek zorunda değilsin ileride bu adamla gelecek kurarsan sırf böyle düşündüğün için ezilirsin dik dur biraz zorla değil isteyerek yaşamışsın yaşarken gelecekte neler olacağını az çok biliyordun seni kabul etti diye ona muhtaç değilsin hala ayrılamam bırakamam diyorsan karşısında sana öyle söylediğinde kendinden emin ol ve benim senden öncem seninle olduğumda bitti de. Sussun.

Canım yaşın çok küçük. Kendimce söyleyim keşke kimseyle ilişkiye girmeseydin. Ben karışmam normalde cinsellik mevzularına herkes bildiğini yapsın derim ama küçüksün ve ben yaptığımın arkasındayım sözü biraz zorlama gibi geliyor bana. Bir de biz kadınlar ne kadar desek de zar mı namus diye çoğu erkek bunu önemsiyor. 26 yaşındayım ve Benim erkek arkadaşım ondan önce çocukça bir ilişkim olmasını bile takıyor zaman zaman. Sevgilimin de ilişkileri olmuş ilk ben olacağım hayallerim yok hatta zaman zaman sinir oluyorum. Bana ilk başladığımızda eğer benimle karşılaşacağını bilsen o insanla çıkar mıydın dedi asla dedim, aynen ben de seni tanıyacağımı bilseydim hiç biri olsun istemezdim. Ben kimseyi geçmişiyle değerlendirmem, hiç bir zaman cinsel ilişkisini sorgulamadım ne kadar ileri gittiğini çok detaylı olmasa da o söyler bazen fark ederim pişman olduğunu. Ona sorsan bir ben varım. Diyeceğim önce o unutmak istemesi lazım, sonra sen ona ondan başka biriyle olmanın pişmanlığını hissettireceksin, ne sorarsa sorsun detay anlatma, hatta hiç anlatma. Onu sevdiğini, pişmanlığını hissettir. Düzelir belki. Ama ablan olarak söyleyim ayrılırsan eğer diğer ilişkilerine cinsellik katma. Hem öylesi daha güzel, hem de bedeninden ziyade ruhunu üzme.
Ben hep hor görüldüm kullanilmak istendim erkekler tarafindan..ilk defa ciddi bi iliskim oldu ve oda goz gore gore kayip gidiyo bisey yapamiyorum

ya ne diim bilemiyorum ama hay ağzını öpeyim demek geldi içimden.... benim için önemsiz oldugunu söyleyemezsin keza ben 10 senelik ilişkimde hala bakireyim, kendimce bir önemi var ve bunu düğün günümüze saklamak istediğimiz için, nişanlımında beni sevmesinden dolayı sabırsızlıkla 29 mayısı bekliyoruz. ama başkalarının verdiği deeğer beni bağlamıyor yani herkesin -afedersin ama- şeyi kendine banane. sadece kendinizi değersizleştirmenize kızıyorum. yani mevzu bekaret zar kan olmamalı bunu söylüyorum. bir kızsın, bir kadınsın, yakında anne olucaksın. böylesi değerliyken kendini s*ktirib*ktan bi durum için birine muhtaç zorunlu yada kabullenilmiş hissetmene kızıyorum. yani artık şunu aşmamız gerektiğini düşünüyorum. bişeyler yaşamışsın, fiziksel olarak vajinanda bir kas yırtılmış falan filan bunları kabullen ve kendini defolu gibi hissetmekten vazgeç diyorum. yani hem yapıp hemde neden arkasında duramıyorsunuz bunu anlayamıyorum. sevgiline de ben bunu yaşadım kusura bakma. llk cinsel ilişkimi bir başkasıyla yaşadım bu değiştirilemez bir gerçek. ama bundan sonra seninle olmak mutlu olmak istiyorum. bu kadar açık ve net yani..... daha neyin arkasına sığınmalar, suçlu hissetmeler, nasıl kabullendiririmi nasıl unuttururum diye yakarışlar....

Ben galiba kendimi ezik gordugum icin ona bu kadar baglanmisim..

Yavrum senin kafan çok karışmış. Yaşadığımın arkasındayım dik duruyorum diyorsun, sonra biri beni kabul etmişken boyun eğmeliyim diyorsun. Biriyle birlikte olmuşsun sonra bekaret benim için önemli diyorsun. Sen bu tavırda olduktan sonra daha çok yıpratılırsın. Sevgilin de mükemmel falan değil. Senin deyiminle seni kabul ettiği için öyle görüyorsun. Yarın başka biri çıksa seni böyle kabul edecek ona da mükemmel dersin.

Gercekten kafam yerinde degil..ama gercekten cok sömürüldm cinsel anlamda ve bu bataktan cikamiyorum

Ben galiba kendimi ezik gordugum icin ona bu kadar baglanmisim..

ha onu bileydinnn.... o muhteşem adama benim için vazgeçilmez değilsin seni seviyorum ama nabim bunlarda yaşandı. şimdi beni seviyorsan bu konuyu bir daha asla açmamak üzere kapat ilişkimize harika bir biçimde devam edelim yapamıcaksan şimdi burda bitsn de de gör bakalım neymiş gerçek yüzü. tatlım çok ama çok gençsin. şimdi dünyayı önüne serenlere de, kendini senin için öldürenlere de, sensiz yaşayamam diyenlere de inanman çok normal. ama unutma hiçkimse hiçkimse için ölmez. o yalnızca aileler için olur.. eğer biri senin için ölürüm diyorsa topuklucan ordann... yalan onlar yalannn... bak daha birkaç yıl önce çok önemsediğin bekaretini verdiğin adamı düşün. eminim oda senin için ölürdü sen bitaneydin, sensiz yapamazdı nefes alamazdı. ama hayat öyle güzel geçiyorkii.... şu anki sevgilin öyle. yarın belkide el olucak nefret ediceksin bilinmez... senin önce kendine saygın olmalı.. unutma sen sen olmazsan, sen var olmazsa, geri kalan herşey hikaye.... sen öldüktrn sonra bu dünyanın hiçbir anlamı olucakmı hayır.. o zaman neymiş en önemli insan benmişim hiçkimse değil. nefesi senin ciğerin alıyor, yemeği agzın yiyor, mıden öğütüyor, anüsün çıkarıyor. demekki kimseye de muhtaç değilmişssin. ahanda bu kadr yaa....

ha ayrıca unutma aşk deiğimiz şey hayatımızı güzelleştirmek bzi mutlu eemek için var. aşk acısı diye birşey olmaz. aşkın oldugu acı olmaz... eğer bir acı varsa ordada aşk yoktur bence. senin ilişkinde sana çektirilen, yüklenmeye çalışan bir acı var burda aşk yok başka duygular var haberin olsun...

Son düzenleme:
ha onu bileydinnn.... o muhteşem adama benim için vazgeçilmez değilsin seni seviyorum ama nabim bunlarda yaşandı. şimdi beni seviyorsan bu konuyu bir daha asla açmamak üzere kapat ilişkimize harika bir biçimde devam edelim yapamıcaksan şimdi burda bitsn de de gör bakalım neymiş gerçek yüzü. tatlım çok ama çok gençsin. şimdi dünyayı önüne serenlere de, kendini senin için öldürenlere de, sensiz yaşayamam diyenlere de inanman çok normal. ama unutma hiçkimse hiçkimse için ölmez. o yalnızca aileler için olur.. eğer biri senin için ölürüm diyorsa topuklucan ordann... yalan onlar yalannn... bak daha birkaç yıl önce çok önemsediğin bekaretini verdiğin adamı düşün. eminim oda senin için ölürdü sen bitaneydin, sensiz yapamazdı nefes alamazdı. ama hayat öyle güzel geçiyorkii.... şu anki sevgilin öyle. yarın belkide el olucak nefret ediceksin bilinmez... senin önce kendine saygın olmalı.. unutma sen sen olmazsan, sen var olmazsa, geri kalan herşey hikaye.... sen öldüktrn sonra bu dünyanın hiçbir anlamı olucakmı hayır.. o zaman neymiş en önemli insan benmişim hiçkimse değil. nefesi senin ciğerin alıyor, yemeği agzın yiyor, mıden öğütüyor, anüsün çıkarıyor. demekki kimseye de muhtaç değilmişssin. ahanda bu kadr yaa....

Cok dogru konusuyorsun gercekten agzim acik kaldi belli tecrubelisinde..ama bazen o kadar caresiz kaliyorumki kendimi öldurmk istiyorum.bazen buyuk kavgalar ediyoruz snra aklima bakire olmayisim geliyor ve daha cok bunalima giriyorum her zaman bi onceki an kendimi oldurmedigime dua sukrediyorum..

Cok dogru konusuyorsun gercekten agzim acik kaldi belli tecrubelisinde..ama bazen o kadar caresiz kaliyorumki kendimi öldurmk istiyorum.bazen buyuk kavgalar ediyoruz snra aklima bakire olmayisim geliyor ve daha cok bunalima giriyorum her zaman bi onceki an kendimi oldurmedigime dua sukrediyorum..

hahaha:dben ve tecrübemii:D en yanlış insandasın:D 16 yaşımda aşık oldum o da bana oldu ve 17 gün sonra evleniyoruz. ondan başkasını düşünemedim bile:D sadece ben gerçekten sevdim ve sevildim. bu yüzden neyin ne oldugunu görebiliyorum. sanırım tek tecrübem seven bir adamın neler yapabileceiğini görmek olmuştur... dediğim gibi ben zara, kana, yada başka hiçbir şeye kendimden fazla değer vermem... ölmek de istemem. s*çarım bütün dünyaya ben mutlu olmadıktan sonra. sevgili neymiş, bekaret neymiş allah aşkına.. tek bir tane hayatın var tek bir tane onuda böyle saçma şeylere takarak ziyan etme şu en güzel yaşında. o salak herifede muhtaç hissetme kendini koy kıçına tekmeyi gitsin. daha neler çıkar karsınaa.....

Canım ben istedim diyorsun ilk ilişkini ama o zamanki aklın ve bedensel isteklerinle istemiş olabilirsin. Cinselliği bir tek erkek istemez, biz kadınlar da ihtiyaç duyarız. Erkekler de kendini eşine saklamalı dinen ama bizim toplumumuzda erkek yapabilir, kadın asla yapamaz. O yaşta istemişsin olmuş, ezilmemek için de isteğimle yaptım diyorsun. Olan olmuş kuzum hata, pişmanlık insanlar için. Asla bakire değilsin diye kendini bu adama kimseye zorunda hissetme. Sen kendine sor bununla mutlu musun. Bence değilsin ve onun mükemmel olması seni bakire olmadan kabul etmesinden dolayı. Mutlu değilsen, onda art niyet seziyorsan hiç uzatma. Sonra da kimseyle cinsel ilişki yaşama. Evet yaşadın pişman oldun, sen eksik değilsin, yanlış değilsin. Seni seve değer veren olacak hem de cinsellik olmadan hatalarını kabul ederek. Yeter ki sen kendine değer ver dik dur.

Gercekten kafam yerinde degil..ama gercekten cok sömürüldm cinsel anlamda ve bu bataktan cikamiyorum

Önce şunu kabul et, sen sömürülmedin ve batakta falan değilsin. İsteyerek bir birliktelik yaşadın ve bundan asla pişman olmadın. Kimsenin seni kabul etmesine ihtiyacın yok. Sen bir kas parçasından ibaret değilsin, bir kişiliğin, onurun gururun var. Sen değerlisin ve kimse geçmişinden dolayı seni değersizleştiremez. Bunları seni telkin etmek için söylüyorum. Günde 10 kez oku :)

Okuyor musun ya da çalışıyor musun?

Yaşamak istedin yaşadın duygu sömürüsüne gerek yok erkek arkadaşına da böyle sömürü yaptıysan beni mi kandırıyor diye düşinmüş olabilir ha birdw ilişki yaşıyorsam kim bilir kaç kişi ile takıldı böyle diye de düşünebilir.

Sen et parçası değilsim dik dur asla eğilme kabul eden eder etmeyen yol alır. Kabul etti diye de hemen birlikte olma basit görülme.

Bana göre senin o çok değer verdiğin sevgilin seni cinsel amaçlı kullanıyor ve yarın başkasını bulunca ve hazır bahanesiyle de seni terkedip yoluna devam edecektir. Yaşın çok küçük. Belki kısa sürede mutlu edecek yaşadıkların ama uzun vadede sana acı verecektir tüm bunlar. Önüne bak ve yaşadıklarına sünger çek. Mümkün olduğunca da cinsellikten uzak dur ;)

ne boyun eğmesi arkadaşım adam senin psikolojini bozuyor..beynine ve bedenine bunu yapma ayrıl..tanıştın sevgili oldun diye birlikte olmak zorundamısın..sınırların olmazsa kimse sana saygı duymaz..

Toplum nekadarda değişmeye başladı eskiden olsa bekaretini kaybettiğini bir kız kimseye söyleyemez evlensedahi ertesi sabah baba evindeydi!aslında sunu sormadan edemiyicem bir kız bekaretini gibi özel bir anı sadece nikahlı eşiyle yaşamak istemezmi yada öyle olmalı değilim düşün yaşamışsın ama o erkek kim bilir nerelerde sende başka bir erkeğe bunu unutturmaya çalışıyorsun bence bu adam sonunda bir marazst çıkarır gibi sevgiliyken dert eden soyadını verince ne yapar

Kendiside heycaninin azaldigini soyluyo ztn ama heycani azalinca bagliligi artmis flnda filanda..hem ayrilmak istemiyor hemde basima kakip duruyor.onceden iliskiye girdigm kiside benden 20 yas büyük en cok bunu sorun yapiyor

mukemmel insan, seni kabul eden mi demek oluyor ben oraya takıldım.
bir sey ya kabullenilir ya da edilmez. hergun basına kakacagı birsey yok.
begenmiyorsa gitsin baska biriyle olsun. tabi ben baska bir kadınla cinsellik yasadım hic yasamamıs biriyle bundan sonra beraber olmaya hakkım var mı diye dusunur mu, hic sanmıyorum!

ona sen yardım edemezsin ancak kendi yardım edebilir veya bir uzman.
bu gidisle kendi celiskilerini sana yukleye yukleye senin psikolojini hepten bozacak zaten.

bu arada onu kaybedemezsin cunku seni kabul etti diye mi?!
bir erkekle yasamını devam ettirmeyi hayatının tek amacı olarak gorursen sıkısır kalırsın, buraya hergun konu acsan da kimse yardımcı olamaz sana.
ayrıca dunyada kalan tek erkek oymus gibi davranmaktan vazgec, evlenip bosanan insanlar intihar etsin o zaman yalnız bir hayat gecirmek zorundalar sırf bekaret yuzunden. biraz kendine gel silkelen, ona mecburum diye kendini sartladıgın surece onun her cumlesine de evet askım ben igrenc bir kadınım diye cevap vermeye baslarsın, tavsiye edebilecegim sey kendine saygı duyman ve buna gore davranman olur.

Onceden, senden ciddi beklentileri yokken sorun etmemistir. Is ciddiye bindikce sorun ettigine gore esasen bu onun icin sorun demek ki. Her tartismada yuzune vuruyorsa artik bu onda hazmedilemeyen birsey olarak kalmis. Ciddi dusunuyorsaniz iliskinizin icinde daha cok gecer bunun tartismasi diye dusunuyorum.

Bu arada 20 yillik hayatin icine ne ara hem de birkac sene once cinsel iliski sigdirdin? Ne kadar hizli yasiyorsunuz, pes dogrusu. :ssz:
Sana genel olarak tavsiyem bunlari birak, okumaya, kendine bak. Elalemin pesinden kosacagina kendin icin ugras. Iliski olmus bitmis. Kabul eden eder, etmeyen etmez.

Bu kizlarimiz neden bu kadar saftirik acaba ? Gercekten merak ediyorum. Ilk cinsellik deneyimini yasarken ben ozgurum diyorlar, sonrada baktilar bir sonraki iliskisi de problem oluyor, boyun bukuyorlar ama ben bakire deyilim diye. Boyun bukecektin madem niye yaptin en basta, hadi yaptin en basta niye dik durmuyorsun sonrasinda. Niye kendini kullandirtiyorsun bu tip erkeklere. Boyle oldugu icin kizlarimiz, erkekler ozgurce yatiyor istedikleeiyle, sonrada kendisi gibi yasamis kizlara buyukluk tasliyorlar erkeklik namina, neymis kabullenemiyormus baskasiyla yasadigi cinselligi. O niye yasamis o zaman cinsellik sen niye onu oyle kabulleniyorsun ? Hadi diyelim yasamadi, sen ilkisin o zamanseninle ayrilmamali cunku ilerde baska kiz onu kabullenmez bu mantiga gore dimi ?

Kizlar lutfen ezil durmayin, artik sinir oluyorum. Yada cinsellik yasamayin.

Son düzenleme:
Sevgiliniz onceden iliskiniz oldugunu biliyor ve neden ilk benle olmadın diyor. Bunu sizin basiniza surekli kakacak.hep soylicek yapidabir insana benziyor. Boylebir iliskide surmez bence. Ve suda cok acibir gerçektir ki erkekleri %90 i gezer dolasir ilişki de yasar ama is evlenmeye gelince bekar isterler. Ben de bu duruma gicik oluyoruum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X