• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimm

Önce kabullenip sonra sorun etme olayını bende yaşadım. Benim de erkek arkadaşımın benden önce böyle bir ilişkisi olmuş. Bisey olmaz dedim ama konu buna gelince hep aklıma geliyor. Ama o olsa kabul etmezdi bence. Karışık bir durum ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşamak istedin yaşadın duygu sömürüsüne gerek yok erkek arkadaşına da böyle sömürü yaptıysan beni mi kandırıyor diye düşinmüş olabilir ha birdw ilişki yaşıyorsam kim bilir kaç kişi ile takıldı böyle diye de düşünebilir.

Sen et parçası değilsim dik dur asla eğilme kabul eden eder etmeyen yol alır. Kabul etti diye de hemen birlikte olma basit görülme.

Ask acisi cekmekten cok korkuyorum...

Önce şunu kabul et, sen sömürülmedin ve batakta falan değilsin. İsteyerek bir birliktelik yaşadın ve bundan asla pişman olmadın. Kimsenin seni kabul etmesine ihtiyacın yok. Sen bir kas parçasından ibaret değilsin, bir kişiliğin, onurun gururun var. Sen değerlisin ve kimse geçmişinden dolayı seni değersizleştiremez. Bunları seni telkin etmek için söylüyorum. Günde 10 kez oku :)

Okuyor musun ya da çalışıyor musun?

Cok haklisin gercekten.ilk zamanlarda kendimi ezdirmiyordum aynen bu sekilde dusunuyordum ama o bna o kadr yuklendiki bu knuda artk kendimi cok degersiz ve yok olmus hissediyorum..okuyorum universitede

daha 20 yaşında tazecik yaşında yaşadıklarına bir bak. bir hata yapmış olabilirsin ilk birlikteliğinde ama bunu diğer ilişkilerine yansıtmamalısın. çünkü erkekler bunu kullanırlar anladınmı. bir ilişki yaşadığın zaman birlikte olduğun adama daha önce böyle birşey yaşadığını ve pişman olduğunu bir daha evlenene kadar yaşamak istemediğini söylersen o zaman değer görürsün. adama baksana hem senle sürekli birlikte oluyo hemde bana geçmişi unuttur diyo ya bi s.tirsin gitsin şurdan. bence sen o adamdan ayrıl okuluna işine gücüne bak. seni bu şekilde kabul edecek gerçekten seven biri muhakkak olacak. ama dikkat etmelisin her çıktığın adamla birlikte olmamalsın. sen şimdi erkek arkadaşına bir daha birlikte olmak istemiyorum de bakalım sana ne tepki vericek.
erkek milleti illettir canım o sebeple erkek arkadaşının seninle birlikte olmak için çıktığını düşünüyorum üzgünüm. insanız ve ayrılık acısıda yaşıcaz elbet ve bu günler güzel günler geldikçe unutulucak :34:

Ask acisi cekmekten cok korkuyorum...

Bu şekilde davranırsan çekersin canım. Yaşadığının arkasında dur bundan sonra bak ben buyum de ama detaya girme kabul ederse eder etmezse çeker gider ha etti diye birlikte olma hemen iş ciddiye binmeden karşı taraf direk yaftalar çünki. Anlatırkende ağlama sızlama kullanıldım kandırıldım deme erkekler yemiyor artık.

Geleceğiniz yok açık net yarın öbürgün gidecek bu adam bundan sonra daha dikkatli ol.

20 yasindayim 16 aylik bi iliskim var ve sevgilim cok mukemmel bi erkek beni mutlu etmek icin herseyi yapiyor.ama bi sorunum var bi kac sene once cinsel anlamda bi iliskim oldu ve bekaretimi kaybettim sevgilim baslarda bunu hic problem etmiyordu ama artik hep aorun yapiyor en ufak tartismada o konuyu acip beni ve kendisini uzuyor o kisiyle yaptiklarim her zaman gozunun onune geliyormus bni paylasamiyormus ve icinde hep bi ukte olarak kalacakmis bana yalvariyor ne olursun bna bunu unuttur diye ama elimden hic bir sey gelmiyor :-( .onun gbi bir erkegi kaybedemem ama katlanamiyorum da..kafam cok karisik.bekaretimi kaybettim ve sevdigm adam bni kabullendi bunu yapmasi guzel ama surekli bu konuyu acmasi basima kakmasida canimi sıkıyor.bi akil verin ne olur.ne yapayim ayrilmalimiyim sizce

oyyyy canım oyyy...:20:

bu adamla evlenirsen bile, bunu söyleye söyleye ömrünü yer haberin olsun...

ya bunu baştan kabullen ya da bırak yoluna gitsin....

böyle hassas bir konuda sürekli dırdırlanan bir adam dünyanın en yakışıklı, en zengin, en iyi adamı olsa kaç yazar...

ruhunu kemirir, bitirir heba olursun valla...:47:

keşke söylemeseydin önceden birlikte oldugunu niye söyledin ki dürüst olmak çokta iyi bişi degil ben söylemezdim sahsen onlar sanki çokmu dürüst biz dürüst olmayınca sorun oluyo... küçükken cahil aklınla bir hata yapmışsın şimdi d giden gitti zaten diye her erkek arkadaşınla birlikte mi olucan yanii , yapma öyle bişe çok saçma burda bir arkadaşımda ilk birlikte oldugu insanla evlenemedi ailesi vermedi kaçmayı göze alamadı sonra da zaten giden gitti diye önüne gelenle .... sonra adı çıktı şimdi bana diyo ya diktirsem bile adım çıktı illa ki duyar bir yerden... anlıycan sır küpü olcaksın bu konuda bakire değilim dersen her erkek senle cinsellik yaşamaya çalışır o konudan bahsetme hiç.... şimdiki ilişkinde yürümez evlenmeyi falan sakın düşünme bu insanla devamlı kafana kakar bu konuyu mutlu olmazsın...:ssz:

Son düzenleme:
keşke söylemeseydin önceden birlikte oldugunu niye söyledin ki dürüst olmak çokta iyi bişi degil ben söylemezdim sahsen onlar sanki çokmu dürüst biz dürüst olmayınca sorun oluyo... küçükken cahil aklınla bir hata yapmışsın şimdi d giden gitti zaten diye her erkek arkadaşınla birlikte mi olucan yanii , yapma öyle bişe çok saçma burda bir arkadaşımda ilk birlikte oldugu insanla evlenemedi ailesi vermedi kaçmayı göze alamadı sonra da zaten giden gitti diye önüne gelenle .... sonra adı çıktı şimdi bana diyo ya diktirsem bile adım çıktı illa ki duyar bir yerden... anlıycan sır küpü olcaksın bu konuda bakire değilim dersen her erkek senle cinsellik yaşamaya çalışır o konudan bahsetme hiç.... şimdiki ilişkinde yürümez evlenmeyi falan sakın düşünme bu insanla devamlı kafana kakar bu konuyu mutlu olmazsın...:ssz:

Her erkek cinsellik ister ama kişi istemedikçe bi halt yiyemez o erkek

Af edersin ama arkadaşının ne olduğu belli zevk için takılmış keyfine bakmış

Diktirmek bir kadının kendisine en büyük onursuzluğu saygısızlığıdır.

Bakire olmayıp evlenen mutlu arkadaşlarım var ha onlar günü birlik vs takılmamış kaliteli insanlardı belirteyim

Her erkek cinsellik ister ama kişi istemedikçe bi halt yiyemez o erkek

Af edersin ama arkadaşının ne olduğu belli zevk için takılmış keyfine bakmış

Diktirmek bir kadının kendisine en büyük onursuzluğu saygısızlığıdır.

Bakire olmayıp evlenen mutlu arkadaşlarım var ha onlar günü birlik vs takılmamış kaliteli insanlardı belirteyim

arkadaşım ailesine çok öfkeliydi öfkesini o şekilde çıkardı kendi aklınca zaten bakire degilim diye her erkek arkadasıyla beraber oldu...şimdi çok pişman evlenmek istiyo devamlı ağlıyo diktirmeyi düşünüyodu ama küçük bir ilçe adı çıktı illaki duyar diyo... bekarete önem vermeyen biri de karşısına çıkmadı malesef... şimdi evli lerle takılıyo yolu yol değil...

konu sahibininde umarım karsına bakire olmadıgını sorun etmeyen biri çıkar da mutlu olur...

arkadaşım ailesine çok öfkeliydi öfkesini o şekilde çıkardı kendi aklınca zaten bakire degilim diye her erkek arkadasıyla beraber oldu...şimdi çok pişman evlenmek istiyo devamlı ağlıyo diktirmeyi düşünüyodu ama küçük bir ilçe adı çıktı illaki duyar diyo... bekarete önem vermeyen biri de karşısına çıkmadı malesef... şimdi evli lerle takılıyo yolu yol değil...

konu sahibininde umarım karsına bakire olmadıgını sorun etmeyen biri çıkar da mutlu olur...

Ailesi bahane canım bide evliler ile takılıyor ise kusura bakma arkadaiın o... benim nazarım da sen uzak dur arkadaşım deme ufak bi ilçede bu rahatlık iyi değil. Çoğumuz nasılsa bakire değilim diye takılıyoruz sonra ailem vs yalanlar. Buna rağmen durmuyor bide evlilere metreslik yapıyor..

Benim ortak arkadaşım vardı diktirdi evlendi sonuç.ne oldu ? Eski erkek arkadaşlarından biri videosu ile tehdit etti arada duyulmasın diye ona gidiyordu ne oldu sonu bilmiyoruz irtibatı kestik.

Burda da biri masumane konu açmıştı sevgilim beni dövüyor eve kitledi o kadar laf ettik polise git darp raporu al yok diyor meğer genitalde de konusu varmış diktirip kandırmış ondan.

Dürüst olmak iyidir kafan rahat eder sorun yaşamazsın acabaların olmaz. Ha sen belli çizgiyi geçtiysen önüne gelen ile takılıyorsan zaten kimse yanaşmaz sana.

Konu sahibi bundan sonra sevgilim hadi yatalım demeyecek daha dikkatli olacak. Cinsellik kötü mü asla ama arkasında duramayacak yada diktiririm nolacak diyenler için değil sonra kadın millleti diye erkekler başlıyor salak saçma konuşmaya onlara da bu rahatlığı biz veriyoruz.

Kağıt üzerinde ve teoride harika duran şöyle güzel bi tavsiye verilmiş;
- sevgiline/nişanlına dürüst ol, bakire olmadığını itiraf et!
- Bakire olmadığın halde, sakın adamla yatma, düğüne kadar onu reddet...
Ne yazıkki böyle bi dünya yok. Bu ülkede "bakire olmamayı kaldırabilecek" erkekler az da olsa var ama;
başka erkeklerle eğlendikten sonra(mutlaka böyle düşünecektir) kendine "evlenilecek erkek" muamelesi yapan bir kadını kaldırabilecek normal erkek yok(ha erkek bi şekilde size muhtaçtır, karakteri zayıftır, bi defosu vardır... bilemem).

Dur bi öneri de ben yapayım;
- muhtemelen senin daha bolca sevgilin olacak; hiç biri ile yatma, sakın itiraf da etme.
- Evlilik düşündüğün, nişanlandığın bir adamla karşılaştığında ise fazla düşünmeden ve konuşmadan git onunla yat; Hem "sözsüz" şekilde itiraf etmiş sayılacaksın hem de gene sözsüz "özür dileme/teselli" olacak. Eğer kaldıramayacaksa ciddi düşündüğünüz için illa belli eder; sen de önüne bakarsın.

Gercekten kafam yerinde degil..ama gercekten cok sömürüldm cinsel anlamda ve bu bataktan cikamiyorum

Sen istemesen kimse seni sömürmezdi. Önceki mesajında da bende istedim yazmışsın zaten.

Bence sen artık sirkelen ve kendine gel.

Bu sevdiğin sevgilinle de artık cinsel birliktelik yaşama, bakalım yaşamadığın halde hala seninle mi kalacak?

Sen istemesen kimse seni sömürmezdi. Önceki mesajında da bende istedim yazmışsın zaten.

Bence sen artık sirkelen ve kendine gel.

Bu sevdiğin sevgilinle de artık cinsel birliktelik yaşama, bakalım yaşamadığın halde hala seninle mi kalacak?

Zaten artik kendisi istemiyor iloskiye girmeyi benimle cennete girmek istiyormus daha fazla zina gunahina giremezmisiz bir sürü sey bna komik geliyor

Kağıt üzerinde ve teoride harika duran şöyle güzel bi tavsiye verilmiş;
- sevgiline/nişanlına dürüst ol, bakire olmadığını itiraf et!
- Bakire olmadığın halde, sakın adamla yatma, düğüne kadar onu reddet...
Ne yazıkki böyle bi dünya yok. Bu ülkede "bakire olmamayı kaldırabilecek" erkekler az da olsa var ama;
başka erkeklerle eğlendikten sonra(mutlaka böyle düşünecektir) kendine "evlenilecek erkek" muamelesi yapan bir kadını kaldırabilecek normal erkek yok(ha erkek bi şekilde size muhtaçtır, karakteri zayıftır, bi defosu vardır... bilemem).

Dur bi öneri de ben yapayım;
- muhtemelen senin daha bolca sevgilin olacak; hiç biri ile yatma, sakın itiraf da etme.
- Evlilik düşündüğün, nişanlandığın bir adamla karşılaştığında ise fazla düşünmeden ve konuşmadan git onunla yat; Hem "sözsüz" şekilde itiraf etmiş sayılacaksın hem de gene sözsüz "özür dileme/teselli" olacak. Eğer kaldıramayacaksa ciddi düşündüğünüz için illa belli eder; sen de önüne bakarsın.

Bak bu arkadaş haklı nişanlısını böyle keklemişti konusuna bakabilirsin ama yine sen aklına uyma

Hala saçmalıyor kabul eden erkek defolumudur bilmem ne diye ee o zaman senin örneğe göre senin eşin defolu karakteri zayıf biri ama keklediğin için işin boyutu değişiyor değil mi ?

Son düzenleme:
Bak bu arkadaş haklı nişanlısını böyle keklemişti konusuna bakabilirsin ama yine sen aklına uyma

Hala saçmalıyor kabul eden erkek defolumudur bilmem ne diye ee o zaman senin örneğe göre senin eşin defolu karakteri zayıf biri ama keklediğin için işin boyutu değişiyor değil mi ?

Tabi ki zayıf değil.
O Aradaki farkı onca mesajda anlayamadığına göre burada boşu boşuna tekrarlamanın bi anlamı yok.

Yazdığın 2 bin mesajın neredeyse yarısı birine/birilerinde çemkirme konulu ve olumsuz. Forumdaki Zar diktiren kızların neredeyse tamamıyla bi tartışmışlığın; dalaşmışlığın var. Azıcık "anlayış", senin ve çevrendeki insanların hayatını daha bi çekilir kılacaktır. Ama belli bi yaştan sonra zor tabi.

Ben o konu hakkında ne düşündüğümü yukarı yazdım zaten.

Tabi ki zayıf değil.
O Aradaki farkı onca mesajda anlayamadığına göre burada boşu boşuna tekrarlamanın bi anlamı yok.

Yazdığın 2 bin mesajın neredeyse yarısı birine/birilerinde çemkirme konulu ve olumsuz. Forumdaki Zar diktiren kızların neredeyse tamamıyla bi tartışmışlığın; dalaşmışlığın var. Azıcık "anlayış", senin ve çevrendeki insanların hayatını daha bi çekilir kılacaktır. Ama belli bi yaştan sonra zor tabi.

Ben o konu hakkında ne düşündüğümü yukarı yazdım zaten.

İyi arada ki farkı söyle o zaman bana ? Yukarda yazdığın belli kekle gitsin kabul edenler defolu şu bu işte ?

Önceki kekleme konunda da kabul eden erkeklere yine benzer şeyler söyledin. Zar diktirenler ile tartışmışlığım var genitalde diktirecem deyip sonra bdv de yalan söyleyenler ve bir kişi oda özelden yazdıkları vardı.

Kendisine saygısı olmayana ben hiç saygı duymam seninde özel mesajların belli önceki konunda yazdıkların belli.

Back
X