- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
sordum canm 3 aydan sonra boyayabilirsin dedi Dr netten de çok araştırdımhamileyken saç mı boyanır ya
Onların eğlencelerine ben:) yarın ilk işim soluğu orda almak kuaföre gitmeye çalışcam kızımla tekiz onu bi yere emanet edemem cadımda bensiz durmaz zatenayyy böyle yaptklarını duymuştum bazılarının eğlence için değiştiriyorlarmış tüpleri
Bence bir kuaföre gidin geri dönüşü olmaz kısa vadede
Hadi ya Allahtan daha fazla bekletmedim saçımda gerçi olan oldu amaBir sakacinin azizligine ugramissiniz anlasilan. Markette biri tupleri degistirmis olmali. Sanirim acici kullanman gerekebilir en iyisi kuafore gitmen.
Onların eğlencelerine ben:) yarın ilk işim soluğu orda almak kuaföre gitmeye çalışcam kızımla tekiz onu bi yere emanet edemem cadımda bensiz durmaz zaten
Ailem yanımda değil iş dolayısıyla uzaktayız eşimde yok görevde artık kızıma boyatırım saçımı :)ben yada annem gittiğimiz kuaförde bir ufaklık varsa annesinin işi bitene kadar ilgileniyoruz sizin fıstıkla da ilgilenen birileri bulunur orda merak etmeyin:)
Ailem yanımda değil iş dolayısıyla uzaktayız eşimde yok görevde artık kızıma boyatırım saçımı :)
gitmeye çalışcam sağolunGüvencegin bir kuaföre git tatlim bence
Şaka yapıyorum canm daha bi buçuk yaşında anca saçlarımı yolar ben kaşındım hamile halinle ne diye boyatırım kiyanar kavrulur kızcenin ciğerleri, ben bile dayanamıyorum o boyanın kokusuna
En iyisi kuaföre gidin siz evde daha kötü olabilir
gitmeye çalışcam sağolun
Yaaasiyahi açmak zor diye biliyorum. Kendi sacimi acmaya çalışmıştim evde faciaydi:-( o yuzden riske atmayin derim.
İlk defa böyle bir sey duydum. :-( dikkat etmek lazimmis. Teşekkür ederim ;-)Yaaa( siz Siz olun tüpteki numaraya dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?