Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımm

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Iyi akşamlar gecen gün marketten boya aldım bugun saçımı boyayım dedim kızıl renge karışımı hazırladım siyah gibiydi bende pek anlamam ama tenime değen yerler hep siyahlastı önlerden başlamıştım boyamaya 5-10 dk geçmeden yıkadım hemen bi baktım ön kısım siyahlastı arka taraf kızılımsı eski rengi yani Pakete baktım 5.65 içindeki tüpte yazan numara 1.0 of ne yapayım yeniden boyasam saçım yanarmı bu siyahı kızıla dönderebilirmiyim

ayyy böyle yaptklarını duymuştum bazılarının eğlence için değiştiriyorlarmış tüpleri

Bence bir kuaföre gidin geri dönüşü olmaz kısa vadede

Bir sakacinin azizligine ugramissiniz anlasilan. Markette biri tupleri degistirmis olmali. Sanirim acici kullanman gerekebilir en iyisi kuafore gitmen.

ayyy böyle yaptklarını duymuştum bazılarının eğlence için değiştiriyorlarmış tüpleri

Bence bir kuaföre gidin geri dönüşü olmaz kısa vadede
Onların eğlencelerine ben:) yarın ilk işim soluğu orda almak kuaföre gitmeye çalışcam kızımla tekiz onu bi yere emanet edemem cadımda bensiz durmaz zaten

Onların eğlencelerine ben:) yarın ilk işim soluğu orda almak kuaföre gitmeye çalışcam kızımla tekiz onu bi yere emanet edemem cadımda bensiz durmaz zaten

ben yada annem gittiğimiz kuaförde bir ufaklık varsa annesinin işi bitene kadar ilgileniyoruz sizin fıstıkla da ilgilenen birileri bulunur orda merak etmeyin:)

Fakat hamilelikte belki acici zararli olabilir once kuaforunuze bi danisin ne yapilmasi gerek ogrenin sonrada doktorunuza.

ben yada annem gittiğimiz kuaförde bir ufaklık varsa annesinin işi bitene kadar ilgileniyoruz sizin fıstıkla da ilgilenen birileri bulunur orda merak etmeyin:)
Ailem yanımda değil iş dolayısıyla uzaktayız eşimde yok görevde artık kızıma boyatırım saçımı :)

yanar kavrulur kızcenin ciğerleri, ben bile dayanamıyorum o boyanın kokusuna
En iyisi kuaföre gidin siz evde daha kötü olabilir
Şaka yapıyorum canm daha bi buçuk yaşında anca saçlarımı yolar ben kaşındım hamile halinle ne diye boyatırım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…