Yardımm!!

Zapdet canim ama şöyle bisey soylim daha başlayalı bi kac gün olmasina ragmen kendimi hafif hissediyorum siskinlik olurdu gobegim daha fazlaydi indi biraz... demekki sonucu ilerde guzel olcak :))
 
selamlar arkadaşlar bi yazdım bi daha yazmadım tel bozuldu pc buldum idareten..
kızlar ben 21 günlük bi plana başladım bu herşeyi kapsıyo yani insanın bir alışkanlık kazanması ve vücudunun beyninin dikkate alması için 21 gün düzenli yapaması gerekiyomuş bende bugün bismillah deyip başladım hayatıma sokmak istediğim ne varsa liste ve tablo haline getirip dolabıma astım kesinlikle bahanesiz kaçamaksız gecirmek lazımmış inş güzel sonuçlar alırım..bi araştırırn isterseniz beraber yaparız
 
Selam eda evet yazamadin bende fazla giremiyorm mail geldigi zamn giriyorum...bizimlede paylasirmisin o planı belki aynisini uygularim bende :))
 
merhaba forumu okudum bana ilham verdiniz gerçekten :) bende 97 den 92 düştüm ama belli bir diyet ve spor kalıbının içine giremiyorum çok sıkılıyorum,hem çalışıyorum hem okuyorum vaktim çok sınırlı ve diyetisyenlerin verdiği listelere uymam mümkün değil 5n kiloyuda aç kalarak ve tatlıyı azaltarak verdim diyebilirim ama motivazyona ihiyacım oloyur bu süreçte,strese girip çikolataya vurmamak için :)
 
Valla aynısı inan bende de var canım moda giriyorum ama ertesi gün canım hiç bişey yapmak istemiyor ama birlikte üstesinden geliriz gibi geliyor: )
 
Back
X