yardımm :(

paprikaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
3
0
1
29
Arkadaşlar Merhaba.
Annemle çok problem yaşıyorm en ufak şeyden sürekli bana bağırıyor,beni evde istemediğini söylüyor söylemese de sık sık hissettiriyor.. Babamla ayrıldılar onunla aram iyi ama işi yüzünden evinde düzeni olmuyor. onda da kalmıyorum o yüzden. ben zaten okuyorum sınavlardan sonra bir haftalığına geliyorum onu bile bana zehir ediyor. o bir hafta bile ona batıyor. bende kavga etmeye başlayınca sessiz kalamıyorum,bazen çok zor da olsa kendimi tutabiliyorum ama yine laflarıyla damarıma basıp beni çileden çıkarıyor. bazen özellikle yaptığını düşünüyorum. diğer kızna karşı çok iyi bi tek benden nefret ediyor. çocukluğum onun yüzünden mahvoldu babamı aldattı ki babam melek gibi bir insanken(en yaknlarımızdan biriyle).. kötü şeyler yaşadım ve şuanda asabi agresif biir insanım böyle olmak istemiyorum ama gerçekten hiç huzur bulamıyorum. ne aile bakımından ne de başka bakımlardan. daha önce de böyle kavgalarımız oldu aylarca konuşmadığımız oldu beni kapının önüne koydu. ölen birini söyleyip keşke onun yerine sen ölseydin seni doğurucağıma taş doğursaydım gibi sözler söylüyor çok kötü kavga ediyoruz ve ben çoğunlukla eşyalarımı alıp gidiyorum. ablama babama ve başka insanlara hep ben kötüymüşüm gibi anlatıyor onlar da tek taraflı dinlediği için beni kötü biliyorlar. bende derslerime asılıyorum hiçbirine muhtaç olmamak için.. arkadaşlar ne yapmalıyım ?

Babanın evi yok mu vardır mutlaka okuldan gelince babanın evinde kal,baban yine işine gücüne bakar.

bence de babanda kal. sana bunları yaşatmaya hakkı yok. ben olsam yüzüne bakmazdım.

Canım aynı durumdayız ne yazık ki.
Evet annedir, canının canıdır ama biyerden sonra alışıyosun emin olabilirsin.
En azından sürekli evde olmama gibi bir şansın varmış (bunu bize artık şans olarak gösteriyorlar maalesef.)
Babanda kal. Mümkün olmadıkça annenle diyalog haline girme. Ben aynı evin içinde yabancı gibiyim.
Alıştımda artık.
Bu seni başlarda zorlar ama sonra sonra alışıyorsun, ben alıştıysam sende alışırsın diye düşünüyorum.
O söyledikleri sözlerin her birinin bizde ne kadar yara açtığının farkında değiller.
Umarım bir gün olurlar.

bu nedir arkadaş son zamanlarda ne kadar çok annesinden dertle kadın yazıyor burada? yeni nesil anneler mi bi acaip dicem toplum zaten her manada laçkalaşmış vaziyette ne diyeyim..

Baban da kal diyeceğim ama ,işleri yüzünden kalamıyorum demişsin neden evde bile çalışsa sorun olmaz..?Biraz bahane gibi geldi.

Haklısın. beni istemeyen birinin yanında kalmıycamm. zaten burdan gittiğimde hiçbir şekilde konuşmuyoruz asla aramaz. bende aramıyorum . şimdi çıkıp gidicem tekrar umarım her şey iyi olur .

Haklısın. beni istemeyen birinin yanında kalmıycamm. zaten burdan gittiğimde hiçbir şekilde konuşmuyoruz asla aramaz. bende aramıyorum . şimdi çıkıp gidicem tekrar umarım her şey iyi olur .
İnşallah canım.
Beni de aramaz annem hatta hattımı değiştirdim yeni numaramı kaydetmedi bile telefonuna düşün :)
Bizde böyle sınanıyoruz herhalde napalım. Hersey gönlünce olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…