Merhaba cok caresiz kaldim.ve fikir almak istedim.
Neredeyse 3 hafta dir türkiye de tatildeyiz o nedenle kendi cocuk doktoruna da soramadim götüremedim.
Oglum dogdugundan beri cişini sürekli yapiyor ama büyük toiletini yapamiyor. Almanya dayken yine az da olsa bazen yapiyordu ama 3 hafta dir dogru dürüst yapmadi ve yaptiklarinda ya fitilin etkisinden veya kulak cöpünü az yaglayip yardim ediyoruz (ebe sine sorduk kendisi böyle yardim.edebilirsiniz demisti). Cok tedirginim üstüne birde esim de bende grip olduk oglum da hapşirmaya sanki bogazinda balgam varmis gibi sesler cikartiyor.
Bilgisi olan annelerde yasadiklarini yazarsa sevinirim
. Sagolun
ishal yapacak yiyecekler yedirin. kuru ve ya taze incir, kayısı, mısır vs. normalleşir o zaman yapa yapa.
Canim merak etme benimkide oyleydi yardım etmeden asla yapmazdi bende kulak cubuguyla yardım ediyodum iki gun yardım etmesem yapmazdı kabiz da değildi öyle alismisti ama 6 aylıkken bıraktı şimdi on aylik hergün 3 kere yapiyo artik yapma yeter bile diyorumMerhaba cok caresiz kaldim.ve fikir almak istedim.
Neredeyse 3 hafta dir türkiye de tatildeyiz o nedenle kendi cocuk doktoruna da soramadim götüremedim.
Oglum dogdugundan beri cişini sürekli yapiyor ama büyük toiletini yapamiyor. Almanya dayken yine az da olsa bazen yapiyordu ama 3 hafta dir dogru dürüst yapmadi ve yaptiklarinda ya fitilin etkisinden veya kulak cöpünü az yaglayip yardim ediyoruz (ebe sine sorduk kendisi böyle yardim.edebilirsiniz demisti). Cok tedirginim üstüne birde esim de bende grip olduk oglum da hapşirmaya sanki bogazinda balgam varmis gibi sesler cikartiyor.
Bilgisi olan annelerde yasadiklarini yazarsa sevinirim
. Sagolun
Üç yaşında okudunuz herhalde :s bebek daha 3 aylık.ishal yapacak yiyecekler yedirin. kuru ve ya taze incir, kayısı, mısır vs. normalleşir o zaman yapa yapa.
Aynen ben de oyle okumusum. Hic beklemeden doktora gitseler keske var yani doktor bu ulkede de.Üç yaşında okudunuz herhalde :s bebek daha 3 aylık.
Burası varken doktora ne hacet :)Aynen ben de oyle okumusum. Hic beklemeden doktora gitseler keske var yani doktor bu ulkede de.
Nerdesin kac gundur :)3 aylık bebeğe ishal yapacak şeyler lifli şeyler yedirin diyorsunuz oldureceksiniz bebeği !!!
Yorumlara bittim yani
Konu sahibesi bebisiniz mama mi alıyor anne sutumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?