Babam kaza geçirdi ameliyata aldılar dün eve döndük annemlerdeyim fırsatım olmuyor :)Nerdesin kac gundur :)
3 aylık diyo bacım şimdi lifli gıda dedin diye çocuğa yulaf kepeği neyim verirKakayi neden sansurlediniz?
Tatilde yeme duzeniniz degismis olabilir o yuzden yapamiyordur kabizlik durumu varsa.
Sivi ve lifli gidalar tuketmesi gerek.
Ayrica burada da doktor var en iyisi doktora goturmek.
Gecmis olsun.
Kakayi neden sansurlediniz?
Tatilde yeme duzeniniz degismis olabilir o yuzden yapamiyordur kabizlik durumu varsa.
Gecmis olsun.
Aaa cok gecmis olsun cok uzuldumBabam kaza geçirdi ameliyata aldılar dün eve döndük annemlerdeyim fırsatım olmuyor :)
3 yas okumusum yanlislikla.Çocuk daha 3 aylık bunları nasıl yesin
Bende oğlumda çok çekmiştim. Saf zeytinyağı içiriyordum. Bazen düzeliyor bazen düzelmiyordu.
Allah kolaylık versin.
Ada daydik daha bu sabah döndük ada da da birtane hemsire koymuslardi o yüzden götürmedik.Kakayi neden sansurlediniz?
Gecmis olsun.
Anne sütünü istemiyor artik migdesini bulandirio mama ya gectik.Makatı uyarmayi bırakın bence, oncelikle mama mi anne sütü mu alıyor...
Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal deniliyor...mama alıyorsa zeytinyağı kat, genel olarak karnına masaj yap bacaklarıni karnına cek ama her kaka yapmadığında popoyu mu uyaracksiniz... doktora gidin ve sürekli kabiz olan bir bebege popoyu uyar yapar diyen doktordan uzak durun
Anne sütünü istemiyor migdesini bulanidirio o yüzden mama veriyorum3 aylık bebeğe ishal yapacak şeyler lifli şeyler yedirin diyorsunuz oldureceksiniz bebeği !!!
Yorumlara bittim yani
Konu sahibesi bebisiniz mama mi alıyor anne sutumu ?
Kabız durumu olduğu için midesi bulanıyor olmasın ? Anne sütü neden mide bulantısı yapsın ki bebekte ? Biri beni aydınlatsnAnne sütünü istemiyor artik migdesini bulandirio mama ya gectik.
ishal yapacak yiyecekler yedirin. kuru ve ya taze incir, kayısı, mısır vs. normalleşir o zaman yapa yapa.
Anne sütünü istemiyor artik migdesini bulandirio mama ya gectik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?