Erkeklerde zevk suyunda cok az bir olasilik dahi olsa sperm olma ihtimali vardir. Netten arastirirsaniz gorursunuz. Sperm hareket eder bunu da biliyorsunuzdur. Birlesmeden sonra insan vucudunda 72 saat disarda 48 saat yasarlar. Yani temizliginizi dogru yapmasiysaniz cok az bir ihtimal de olsa hamile olabilirsiniz.
Stres, tedirginlik yaptiginiz icin adet olmuyor olmaniz yuksek ihtimal. Kan testi yaptirabilirsiniz en kesin ve erken sonuc kan testidir. Idrarda gozukmese de kanda gozukur.
Benim en cok merak ettigim hamile iseniz ne yapacağınız. Bunu soylemekten biktim (benim gibi dusunen insanlarda vardir) kurtaj bir dogum kontrol yontemi degildir! Sevismeyi akil edebilen insanlarin sonucunda hamile kalma olasiligini dusunemiyor olmaları ilginc! Evlilik disi isteyen istedigini yapsin kimsenin ahlak beckisi degilim ama korunmak diye birsey var. Sevismeyi biliyor iseniz yontemleri de biliyorsunuzdur.
Umarim hamile degilsinizdir. Hamile iseniz de bebegi aldirmazsiniz inşallah. Insanlarin eline bir bebek verip bunu öldür denilse bu ne olur? Dogmadigi icin mi bu kadar kolay öldürmek? Kürtaj ile ilgili ne zaman konu açılsa sinir ve uzuntuyu bir arada yasiyorum.