kizlar merhaba ben bugun tuvalete girdim idrarimi yaptim sonra tuvalet kagidina kremrenkinti geldi zaten kaç gundur vardi yumurtlama akintisi gibi ama degil ardindan pembe bisi geldi adet sandim bi an ama devami gelmedi.bu nedir acaba urktum biraz.bu arada adetime tahminen bir hafta falan var
kizlar merhaba ben bugun tuvalete girdim idrarimi yaptim sonra tuvalet kagidina kremrenkinti geldi zaten kaç gundur vardi yumurtlama akintisi gibi ama degil ardindan pembe bisi geldi adet sandim bi an ama devami gelmedi.bu nedir acaba urktum biraz.bu arada adetime tahminen bir hafta falan var
farkindasin dimi cnm sende ama 18 aylik bi bebegimiz var ve dusunmeden anlik bisi oldu hende istemeyle istememe arasinda bi tuhaf kaldim.adet olacaksam olayim olmayacaksa' da bi sonuç alayim diye bekliyorum.takmiyxcam diyorum ama aklim hep orda.bugunku pembemsi koyu akinti neydi?
mayis vehaziran annelerindeydim cnm
e peki simdi hamile misin cnm.az evvel Afedersin Ama Buyuk tuvaleti yaptiktan sonra vajinadan kan geldi hiç boyle seyler olmazdi bu nedir peki
e peki simdi hamile misin cnm.az evvel Afedersin Ama Buyuk tuvaleti yaptiktan sonra vajinadan kan geldi hiç boyle seyler olmazdi bu nedir peki
cnm hamileyim ben :) kizimda beta hcg 2 çikmisti sonra yukseldi.bu da yukselir Allahin izniylz.sol kasikta sanirim yine kiz :)
cnm kizimda beta hcg 2 çikmisti sonra yukselmisti.buda oyle olacak sandim ama olmadi Hamile Degilmisim :)) Bebegimde emiyordu ii eBibakima ii oldu
6 haftalikken olur mu hiç bilmiyorum cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?