Yardimmm adetten bir hafta once pembemsi bisi...

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
kizlar merhaba ben bugun tuvalete girdim idrarimi yaptim sonra tuvalet kagidina kremrenkinti geldi zaten kaç gundur vardi yumurtlama akintisi gibi ama degil ardindan pembe bisi geldi adet sandim bi an ama devami gelmedi.bu nedir acaba urktum biraz.bu arada adetime tahminen bir hafta falan var

canım inşallah yerleşme kanamasıdır :)))öyle gibi görünüyo...

cnm ama bir damla bisey.hatta damla bile Degil.kremrengi koyu kivamli akintiyla birlikte tuvalet kagidina ggeldi.bbaska da yok.ay biyardimci olun nolur.yerlesme Kanamasi adetten bir hafta once mi olur.kahverengi olmasi gerekmiyo mu

pelincim kendini o kadar çok yıpratıyorsun ki..üzülüyorum gerçekten..eğer hamileysen çok mutlu olurum..ama değilsen de bu kadar yıprattığına kafa yorduğuna değmeyecek.. bıraz kendi haline bırak arkadaşım.adet zamanına kadar sabret..o zaman bir test alırsın..adetin gecikirse yani.

Son düzenleme:
farkindasin dimi cnm sende ama 18 aylik bi bebegimiz var ve dusunmeden anlik bisi oldu hende istemeyle istememe arasinda bi tuhaf kaldim.adet olacaksam olayim olmayacaksa' da bi sonuç alayim diye bekliyorum.takmiyxcam diyorum ama aklim hep orda.bugunku pembemsi koyu akinti neydi?

canım benim durup durup aynı şeyi söylüyorsun..yeter kendini yorduğun..

neyse ne ..adet günün geçerse belli olacak zaten..eğer adet olursan da dikkat et..yine arada böyle lekelenmeler olursa doktora gidersin canım..doktor daha iyi bilmez mi senin durumunu..

bir tahlil yapar..bir hormon testi yapar her şeyi açığa kavurşturur..ama biz o kahverengi şeyi nereden bilelim..ne diyelim ...doktor değiliz ki...

yapma böyle ama ya ...çok takmışsın kafana..inşallah bebeğin olacaktır diyorum arkadaşım..bu ay olmazsa yeni bebek için çalışmalara başlayın..

ben seni hatırlıyorum sanki..

çıtır anneler de yazmıyormuydun???..ben de orada yazıyordum..

Son düzenleme:
mayis vehaziran annelerindeydim cnm

tamam o zaman..biz bir ara çıtır anne olacağız gibi bir topikte yazmıştı..bebeklerimiz zor gelmişti de..orada da var dı pelin diye bir arkadaş..ona benzettim..

slm insallah hamilesindir benimde bir hafta kala adete 2 damla pembe kan gelmisti :)

e peki simdi hamile misin cnm.az evvel Afedersin Ama Buyuk tuvaleti yaptiktan sonra vajinadan kan geldi hiç boyle seyler olmazdi bu nedir peki

e peki simdi hamile misin cnm.az evvel Afedersin Ama Buyuk tuvaleti yaptiktan sonra vajinadan kan geldi hiç boyle seyler olmazdi bu nedir peki

adet tarihine kaç gün kaldı pelin..

alttaki arkadaş hamile anladığım kadarıyla

cnm hamileyim ben :) kizimda beta hcg 2 çikmisti sonra yukseldi.bu da yukselir Allahin izniylz.sol kasikta sanirim yine kiz :)

cnm hamileyim ben :) kizimda beta hcg 2 çikmisti sonra yukseldi.bu da yukselir Allahin izniylz.sol kasikta sanirim yine kiz :)

amannnnnnnnn..ben yeni gördüm..hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

cnm kizimda beta hcg 2 çikmisti sonra yukselmisti.buda oyle olacak sandim ama olmadi Hamile Degilmisim :)) Bebegimde emiyordu ii eBibakima ii oldu

cnm kizimda beta hcg 2 çikmisti sonra yukselmisti.buda oyle olacak sandim ama olmadi Hamile Degilmisim :)) Bebegimde emiyordu ii eBibakima ii oldu

anladım canım..hayırlısı olsun senin için.

Kızlar benimde aynı şekilde yoğun krem rengi akıntıyla pembemsi bişey geldi. 6 haftalık hamileyimmm. Dr dış gebelik olabilir demişti daha önce ama pregesteron b değeri iyi olduğu için dış gebelik değil dedi.

Dış gebelikten şüphelendiğinde ağrın kanaman olursa hemen hastaneye gel demişti. Korkuyorum inşallah öyle değildir. Hiç ağrım falan da yok şuan. Üstüne görme 6 haftalıkken olur mu arkadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…