ben çatlatma iğnesi olmadım. ama 9 temmuzda çatladı, hissettim. 14 temmuzda uyurken belim şiddetli ağrıdı. yumurtladıktan 5-6 gün sonra böyle bir ağrı yaşamak hamilelik belirtisi olabilir mi? yeni yaşadıgın için merak ettim.
Yani en çok göğüs ağrım oldu aslında onun dışında devamlı regl olacak gibi hissediyordum hala da öyle hissediyorum, reglime daha 4 gün var umarım öyle olmaz
Aslında bu belirtiler kişiden kişiye göre değişebiliyor biliyorsun, ben hala kendime hamile gözüyle bakamıyorum açıkçası biraz değerim yükselirse daha iyi hissedeceğim sanırım, umarım seninde gönlünden geçen olur
Bugün aradım ama ilaç etkisi olabilir 2 günde bir tahlille takip yapmamız lazım dedi sekreteri. Değer 1000 oluncaya kadar kese görünmüyormuş sanırım o zamana kadar kan tahlili ile takip dedi sadece
Evet sen de erken gebelik testi yapmışsın benim gibi. Tamamen negatif miydi yoksa hafiften çizgi var mıydı 14. Günde? Bu arada çok sevindim senin adına
Evet sen de erken gebelik testi yapmışsın benim gibi. Tamamen negatif miydi yoksa hafiften çizgi var mıydı 14. Günde? Bu arada çok sevindim senin adına
Bana o zaman negatif gibi gelmişti hayalet falan varsa da görmedim valla. Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur kimyasal falan biseyler okudum da korktum
Bana o zaman negatif gibi gelmişti hayalet falan varsa da görmedim valla. Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur kimyasal falan biseyler okudum da korktum