Yardımmm :(((çok pişmanım

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Kızlar ben bundan 3 yıl önce birini sevdim 2 yıl çıktık ilişki yaşadık ve sonunda ayrıldık . Çok üzüldüm çok ağladım beni bu durumda bıraktığı için... Çok pişmanım yaptığım için.. Ve 3 ay önce biriyle tanıştım benimle ciddi düşünüyo ama benim vicdanım rahat olmadı . Herşeyi anlattım ona .. Bana çok değer veriyor seviyorda.. Beni böyle kabul etti ama ben yinede rahat değilim diyorum keşke anlatmasa mıydım evlendiğimzde yüzüme vurursa diye korkular sarmaya başladı. Ayrılsam mı acaba yada bu olayı düzeltmenin başka bi yolu yok mu kafam çok karışık. Söylediğime pişman oldum bu defada farklı şeyler kafamı karıştıryo bırakır diye düşündüm bırakmadı beni gerçekten sevdiğini söyledi ağladı benim için onu bu hale düşürdüğüm için çok üzülüyorum. :((

Bundan ayrılsan ne olacak ki, bir sonrakine yine söyleyeceksin. Bu korkuyla yaşanmaz. Ayrıca sen bunu yüzüne vurulacak bir silah olarak düşündükçe kullanılması kaçınılmaz. Seni bununla yaralayamayacağını hissettirirsen kullanmaz. Yaptıklarının arkasında dur lütfen.

yani neresinden başlasam bilemedim konunun...
beni böyle kabul etti ne demek? defolu esya mısınız da bu şekilde sizi almayı kabul etsin. insansınız siz.
bekaret onun için önemli değilmiş demek ki sizi sevdiğini söylemiş yolunuza bakın daha ne kurcalıyorsunuz.
yuzune vurursa o zaman ayrılırsınız daha 3 aylık ilişki.. yarın nikah masasına gitmeyeceksınız herhalde..

geçmişte sevdiğin biriyle beraber olmuşsun pişman olmak yerine hata da olsa doğru da olsa yaptığının arkasında dimdik dur.
sen ezilip bükülürsen üstüne basan çok olur. ''ben buyum'; hatalarımla yanlışlarımla doğrularımla demesini bil...'' böyle seven sever, sevemeyenle zaten işin olmasın

Son düzenleme:
[QUOaczini opestholdmetight, post: 38480072, member: 459681"]Ay ne hale düşmüş yav.
Amma dramatize ediyorsunuz.
Sanki pavyonlara, meyhanelere düştü çocuk.

Bir de kabul etmiş.
"Allah senden razı olsun." deseydin.

İstemeyen küçük oğluna almasın.
Defolsun gitsin.

Az biraz değer verin kendinize.[/QUOTE]
Hay agzina saglik

Ben olsam demezdim. Hatta yaşadım da böyle bir şey ve söylemedim.
Niye söyleyeyim ki? İleride ne yapacağını bilemem. Karşıma hep kafa yapısı çok rahat olan erkekler çıkmasına karşın söylemem ben.
Ama laf etmeye hakları yok ki. Kendisi de bakir değildir sonuçta. Rahat ol sen.
Ve lütfen yaptıklarının arkasında dur ve pişman olma. Tecrübe hepsi. Hayatının parçaları. Bir hata değildir sevdiğinle sevişmek.

Yalan yok o da önemsemiyo tmm kabulümsün demiş. İstemeyen insan baştan söyler sen yalan söyleyip kandırmıyosun sonuçta onu.
Şimdi bu kişiden ayrılsan başka biriyle birlikte olsan yine aynı şey oda başıma kakar mı ilerde demicen mi ?
Ne yani bi hata yapıldı hadi bişey oldu sonsuza dek evlenmicen mi?

Son düzenleme:
Korkunun ecele faydası yok. Adam seni böyle kabul etmiş. Gitme üstüne zaten seni böyle kabul etmese yada hayatını zindana çevirecek olsa evlenmez merak etme!

Ya guzelim beden senin.

birincisi bu durumda derken ne varmış durumunuzda? Sevmişsin sevişmişsin, arkasında duramayacaktın (bana göre zaten arkasında durulmasını gerektirecek bir olay değil, bu kadar gözümüzde büyütmeyelim) madem neden yaptın, pişman olunacak bir şey de değil bu.
ikincisi beni böyle kabul etti ne demek? arkadaşım sen insansın, kadınsın, her şeyden önce kendine saygın olsun. Mal mısın eşya mısın ne öyle defolu muamelesi yaptırıyorsun kendine?
üçüncüsü yüzüne vurulacak bir durum yok, zaten bunu kullanırsa adam değilmiş, pek bir şey kaybetmemiş olursunuz.

Erkeklerin şeyine yerleştirilecek zar icat edicem, onlar da önceden seviştiyse belli olsun da şu yarattıkları psikolojik baskıyı görsünler.

Siz bunu kusur olarak algılar, karşı tarafa kusur gibi anlatırsanız o da kusur gibi görmeye başlar haliyle... Dürüst davranarak en güzelini yapmışsınız, kendinizi de karşınızdakini de boş yere üzmeyin.

Beni boyle kabul etti deme bir daha sakin.. Ne başka birine ne de ona.. Tamam bir hata yaptigini söylüyorsun fakat bu seni degersiz yapmaz...
Bir sure davranışlarını gozlemlemen senin yararına, bu durumu kendi lehine cevirebilir.
Seni gerçekten seviyorsa geçmişin onu alakadar etmez emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…