- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
Kızlar ben bundan 3 yıl önce birini sevdim 2 yıl çıktık ilişki yaşadık ve sonunda ayrıldık . Çok üzüldüm çok ağladım beni bu durumda bıraktığı için... Çok pişmanım yaptığım için.. Ve 3 ay önce biriyle tanıştım benimle ciddi düşünüyo ama benim vicdanım rahat olmadı . Herşeyi anlattım ona .. Bana çok değer veriyor seviyorda.. Beni böyle kabul etti ama ben yinede rahat değilim diyorum keşke anlatmasa mıydım evlendiğimzde yüzüme vurursa diye korkular sarmaya başladı. Ayrılsam mı acaba yada bu olayı düzeltmenin başka bi yolu yok mu kafam çok karışık. Söylediğime pişman oldum bu defada farklı şeyler kafamı karıştıryo bırakır diye düşündüm bırakmadı beni gerçekten sevdiğini söyledi ağladı benim için onu bu hale düşürdüğüm için çok üzülüyorum. :((
O kadar güzel anlatmışsınız ki. Sizin gibi düşünen çağdaş insanların olması gurur verici. Arkadaş adına ben teşekkür ederim :)yani neresinden başlasam bilemedim konunun...
beni böyle kabul etti ne demek? defolu esya mısınız da bu şekilde sizi almayı kabul etsin. insansınız siz.
bekaret onun için önemli değilmiş demek ki sizi sevdiğini söylemiş yolunuza bakın daha ne kurcalıyorsunuz.
yuzune vurursa o zaman ayrılırsınız daha 3 aylık ilişki.. yarın nikah masasına gitmeyeceksınız herhalde..
geçmişte sevdiğin biriyle beraber olmuşsun pişman olmak yerine hata da olsa doğru da olsa yaptığının arkasında dimdik dur.
sen ezilip bükülürsen üstüne basan çok olur. ''ben buyum'; hatalarımla yanlışlarımla doğrularımla demesini bil...'' böyle seven sever, sevemeyenle zaten işin olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?