Yardımmm 🙄🙄 gebelikte çatlak önleyici şeyler

Tabi herkesin kendi düşüncesi başka

Merhabalar Vücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Cnm ben tatlı badem yağı kullanıyorum iki günde bir bazen günde iki kez kızımızı çatlaklar var azaltiyo sık sık sürünce inanılmaz inceltiyo bende artık günde iki kez surecegim

Merhabalar Vücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Cnm ben tatlı badem yağı kullanıyorum iki günde bir bazen günde iki kez kızımızı çatlaklar var azaltiyo sık sık sürünce inanılmaz inceltiyo bende artık günde iki kez
Bütün vücuda uygula cnm gerginken belli olmaz sonradan cikiyo

Badem yağı tüylenme yapiyor diye biliyorum oldu mu sizde bide kakao yağıni duymuştum çatlaklara iyi geliyor yapmıyor diye

Badem yağı tüylenme yapiyor diye biliyorum oldu mu sizde bide kakao yağıni duymuştum çatlaklara iyi geliyor yapmıyor diye
Yok cnm aylardir kullaniyorum hamilelikten galiba bacaklarımda neredeyse hiç tüylenme sorunu yaşamıyorum kadın dogumcu kağan Kocatepe badem yağını oneriyo kakao yağı da ben badem yağı kullanıyorum çok azalttı

Bende kullanıyim o zaman tereddutte kalmistim çok teşekkür ederim

Canım benim doktorum çatlak oluşursa engelleme şansın olmaz dedi.. Belki hafifletilebilir mi bilemem ben görmedim dedi ama yine de kullanılıyor kremler dedi..

Onun haricinde kendim bir araştırma yaptım ve bu çatlak oluşumunun genetik olduğunu söyleyen doktorlara rastladım.. Aynı benim doktor gibi onlar da çatlamanın önüne geçilemeyeceğini söylüyor.. Belki Hafifletilebilirmiş ama o bahsettiğiniz çok pahalı kremlerden var öneri olarak bende baktım birkaç şey..Bemde genetik olduğunu düşünüyorum yani annenizde çatlama olduysa sizde de oluyormuş.. Mesela ben 27 haftalık olacağım karnım çıktı ama çatlak yok şuan olur mu bilemem ama ben olacağını sanmıyorum annemin de hiçbir hamileliğinde çatlağı olmamış anneanneminde aynı şekilde.. Yine başka bir arkadaşım var annesi hamileyken çatlakları olmuş arkadaşım da aynı şekilde oldu.. Artık ne kadar doğru bilemem ama genetikte varsa yapacak birşey yok gibi görünüyor.. Hem çatlakta zamanla geçiyor çok çok az izi kalıyor üzülmeyin bence..

Çok teşekkür ederim

3 litre su içip her gün duş almıştım. Duştan sonra karnıma -özellikle alt kısmına- hindistancevizi yağı sürdüm. Ama hemen emilmiyor. Biraz bekleyip giyiniyordum. O dönem evde olduğum için kıyafete geçmesini sorun etmiyordum.

Ama sadece karın değil. Çoğu kadının popo, bacakların ön en üst kısmı, dizlerin arkaları ve üst bacağın iç kısımları da çatlıyor. Arkadaşımın belinin yanları ve kolları da çatlamıştı çünkü 28 kilo aldı. Ben 7 kilo aldım, bunlara dikkat ettim çatlamadım
Emzirirken göğüslerim çok büyütüp çatladı

Bide herkeste farklılık gosteriyormus

Valla arkadaşım ilkinde 25 kilo aldım verdım hic catlak olmadi 2. De 30 kilo aldim yeni doğum yaptım hiç catlak olmadı hiç bırsey de sürmedim kullanmadım galiba genetik yada ciltle alakalı bırsey

Tabi bukadar kilolar almayin vermekte zor oluyo aman diyim koronada var spora yada yürüyüşlerede çıkamıyoruz buda başlı başına bir sorun yani

Aynı ben kalçalarım bel cevrembile çatladı eczaneden çatlak kremi sipariş ettik bugün yağ bana yeterli gelmiyo artık
Bol su içip sık duş almaya da dikkat edin. Duşta beyaz sabun ya da duş jeli kullanmayın mesela. Onlar da kurutuyor cildi. Yves Roche’den bitkisel duş jeli alabilirsiniz

Merhaba bana da önerdiği kremler çok pahalı geldiği için normal yogun nemlendiricilerden aldım ki keza hergün açıkçası kullanmıyorm da çok da para verseniz alışkanlığiniz yoksa kullanmıyorsunuz. Bir de youtube da sürekli videolarını izlediğim öp dr kaan Kocatepe var çatlak hakkında söyle bir cümle kullandı annenizde varsa sizde olma olasılığı yüksek diye ve yine o doktor tatlı badem yağı ve kakao yağları ile de nemlendirebilirsiniz önemli olan bölgenin nemlenmesi dedi.

Bol su içip sık duş almaya da dikkat edin. Duşta beyaz sabun ya da duş jeli kullanmayın mesela. Onlar da kurutuyor cildi. Yves Roche’den bitkisel duş jeli alabilirsiniz
Sık sık banyo oluyorum cnm çok kilo aldım ondan birden alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…