Tabi herkesin kendi düşüncesi başkahahhaha ben nedense öyle düşünemiyorum ya vicdan yapıyorum bazen çocuğu benimseyemedim diye. her sabah uyandığımda doğuma bir gün daha yaklaştı diye seviniyorum.
şimdiden spora yazılıcam, solaryuma giricem, lazere gidicem gibi planlar yapıyorum
Cnm ben tatlı badem yağı kullanıyorum iki günde bir bazen günde iki kez kızımızı çatlaklar var azaltiyo sık sık sürünce inanılmaz inceltiyo bende artık günde iki kez surecegimMerhabalarVücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Cnm ben tatlı badem yağı kullanıyorum iki günde bir bazen günde iki kez kızımızı çatlaklar var azaltiyo sık sık sürünce inanılmaz inceltiyo bende artık günde iki kezMerhabalarVücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Bütün vücuda uygula cnm gerginken belli olmaz sonradan cikiyoMerhabalarVücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Badem yağı tüylenme yapiyor diye biliyorum oldu mu sizdeCnm ben tatlı badem yağı kullanıyorum iki günde bir bazen günde iki kez kızımızı çatlaklar var azaltiyo sık sık sürünce inanılmaz inceltiyo bende artık günde iki kez
Bütün vücuda uygula cnm gerginken belli olmaz sonradan cikiyo
Yok cnm aylardir kullaniyorum hamilelikten galiba bacaklarımda neredeyse hiç tüylenme sorunu yaşamıyorum kadın dogumcu kağan Kocatepe badem yağını oneriyo kakao yağı da ben badem yağı kullanıyorum çok azalttıBadem yağı tüylenme yapiyor diye biliyorum oldu mu sizdebide kakao yağıni duymuştum çatlaklara iyi geliyor yapmıyor diye
Bende kullanıyim o zaman tereddutte kalmistim çok teşekkür ederimYok cnm aylardir kullaniyorum hamilelikten galiba bacaklarımda neredeyse hiç tüylenme sorunu yaşamıyorum kadın dogumcu kağan Kocatepe badem yağını oneriyo kakao yağı da ben badem yağı kullanıyorum çok azalttı
Rica ederim üç buçuk aylıkken başladım hala kullaniyom güvenle kullan cnm benimBende kullanıyim o zaman tereddutte kalmistim çok teşekkür ederim
Canım benim doktorum çatlak oluşursa engelleme şansın olmaz dedi.. Belki hafifletilebilir mi bilemem ben görmedim dediMerhabalarVücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Rica ederim üç buçuk aylıkken başladım hala kullaniyom güvenle kullan cnm benim
Çok teşekkür ederimCanım benim doktorum çatlak oluşursa engelleme şansın olmaz dedi.. Belki hafifletilebilir mi bilemem ben görmedim dediama yine de kullanılıyor kremler dedi..
Onun haricinde kendim bir araştırma yaptım ve bu çatlak oluşumunun genetik olduğunu söyleyen doktorlara rastladım.. Aynı benim doktor gibi onlar da çatlamanın önüne geçilemeyeceğini söylüyor.. Belki Hafifletilebilirmiş ama o bahsettiğiniz çok pahalı kremlerden var öneri olarak bende baktım birkaç şey..Bemde genetik olduğunu düşünüyorum yani annenizde çatlama olduysa sizde de oluyormuş.. Mesela ben 27 haftalık olacağım karnım çıktı ama çatlak yok şuan olur mu bilemem ama ben olacağını sanmıyorum annemin de hiçbir hamileliğinde çatlağı olmamış anneanneminde aynı şekilde.. Yine başka bir arkadaşım var annesi hamileyken çatlakları olmuş arkadaşım da aynı şekilde oldu.. Artık ne kadar doğru bilemem ama genetikte varsa yapacak birşey yok gibi görünüyor..Hem çatlakta zamanla geçiyor çok çok az izi kalıyor üzülmeyin bence..
Tamamdır canisi
3 litre su içip her gün duş almıştım. Duştan sonra karnıma -özellikle alt kısmına- hindistancevizi yağı sürdüm. Ama hemen emilmiyor. Biraz bekleyip giyiniyordum. O dönem evde olduğum için kıyafete geçmesini sorun etmiyordum.MerhabalarVücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Bide herkeste farklılık gosteriyormus3 litre su içip her gün duş almıştım. Duştan sonra karnıma -özellikle alt kısmına- hindistancevizi yağı sürdüm. Ama hemen emilmiyor. Biraz bekleyip giyiniyordum. O dönem evde olduğum için kıyafete geçmesini sorun etmiyordum.
Ama sadece karın değil. Çoğu kadının popo, bacakların ön en üst kısmı, dizlerin arkaları ve üst bacağın iç kısımları da çatlıyor. Arkadaşımın belinin yanları ve kolları da çatlamıştı çünkü 28 kilo aldı. Ben 7 kilo aldım, bunlara dikkat ettim çatlamadım
Emzirirken göğüslerim çok büyütüp çatladı
Evet dedim ya poposu çatlayan bile varmış. Çok çatlamaya müsait bir cildiniz varsa bol su içip nemlendirerek azaltabilirsiniz.Bide herkeste farklılık gosteriyormus
Aynı ben kalçalarım bel cevrembile çatladı eczaneden çatlak kremi sipariş ettik bugün yağ bana yeterli gelmiyo artıkEvet dedim ya poposu çatlayan bile varmış. Çok çatlamaya müsait bir cildiniz varsa bol su içip nemlendirerek azaltabilirsiniz.
Valla arkadaşım ilkinde 25 kilo aldım verdım hic catlak olmadi 2. De 30 kilo aldim yeni doğum yaptım hiç catlak olmadı hiç bırsey de sürmedim kullanmadım galiba genetik yada ciltle alakalı bırseyMerhabalarVücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Bol su içip sık duş almaya da dikkat edin. Duşta beyaz sabun ya da duş jeli kullanmayın mesela. Onlar da kurutuyor cildi. Yves Roche’den bitkisel duş jeli alabilirsinizAynı ben kalçalarım bel cevrembile çatladı eczaneden çatlak kremi sipariş ettik bugün yağ bana yeterli gelmiyo artık
Merhaba bana da önerdiği kremler çok pahalı geldiği için normal yogun nemlendiricilerden aldım ki keza hergün açıkçası kullanmıyorm da çok da para verseniz alışkanlığiniz yoksa kullanmıyorsunuz. Bir de youtube da sürekli videolarını izlediğim öp dr kaan Kocatepe var çatlak hakkında söyle bir cümle kullandı annenizde varsa sizde olma olasılığı yüksek diye ve yine o doktor tatlı badem yağı ve kakao yağları ile de nemlendirebilirsiniz önemli olan bölgenin nemlenmesi dedi.MerhabalarVücudumda çatlak olmasını istemiyorum önerebileceğiniz birşeyler var mı doktorumun verdiği jel çok pahali uygun olup kullandığınızda işe yarayan tavsiye edeceğiniz şeyler var mı
Sık sık banyo oluyorum cnm çok kilo aldım ondan birden alıncaBol su içip sık duş almaya da dikkat edin. Duşta beyaz sabun ya da duş jeli kullanmayın mesela. Onlar da kurutuyor cildi. Yves Roche’den bitkisel duş jeli alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?