Sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim.bende ilk düşükte iğne oldum ardından kızıma hamile kalınca doğumdan sonra da iğne oldum.dediginiz gibi dozu az gelmiş olabilir dediler.ben kastamonudayim. Şimdilik memleketim olduğu için samsuna gidiyorum.ama aklımızda yakın olduğu için ankara var.istanbula imkanım olurda gelirsem mutlaka dediginiz hastaneye gidicem.rabbim bebeğinizi sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin.dualarimdasiniz.bebeginiz allahın izniyle doğduğunda yine yazarmisiniz bende sizden bilgi almış olurum.surekli dua ediyorum artık kendimi rabbime bıraktım.cok dua ediyorum inşallah bana da yeni bir gebelik ile sağlıklı bir bebek kızıma kardeş verir.biliyorum ki allah ol der ve olur.zorlu bir süreç geçirmişsiniz rabbim bundan sonrasına size kolaylık versin.insallah bu aydan itibaren tekrsr gebelik dusunuyoruZ.aklima kötü birşey getirmeden umutla yola çıkıyorum.insallah da böyle devam eder ve sonuç güzel olur.sizin için çok sevindim.gerekten bana umut oldunuz.rabbim sizi ve bebeğinizi nazarlardan korusun