Yardimmm :( İndirekt coombs pozitif

Ummu umare

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
76
163
8
36
Merhaba arkadaşlar 20 haftalik hamileyim indirekt coombs pozitif çıkıyor ve titrem 1/64 çıkıyor benim gibi olupta hamilelik geçiren oldumu aranızda riskli diyor doktorlar suan çok şükür sıkıntı yok ileriki dönemler riskli diyorlar her günüm korkuyla geçiyor bebeğime bişey olacak mi diye Rabbim herşeyin iyisini bilir onun dediği olur elbet ama illaki endişeye kapiliyorum beni aydınlatacak yardimci olabilecek kimse yokmu :(

Merhaba son durumunuz nedir merak ettim benimde ındirekt coombs pozitif titre 1/128 nelerle karşılaştınız şuan bebeğinizin sağlığı nasil

Merhaba son durumunuz nedir merak ettim benimde ındirekt coombs pozitif titre 1/128 nelerle karşılaştınız şuan bebeğinizin sağlığı nasil
Merhaba allaha hamd olsun 34 haftalik olduk takipteyim perinatoloji bölüme gidiyorum 15 günde bir suan için çok şükür bi sıkıntı görünmüyor Rabbim son 1 ayımı da böyle geçirmeyi nasip etsin inşaallah korkmayın sizde takipte olun perinatoloji bölümüyle devam edin sizde bi sıkıntı yaşamadan tamamlarsiniz inşaallah kaç haftaliksiniz ,kaçıncı gebelik

Çok şükür çok sevindim.rabbim sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin.malesef hamile değilim düşük gerçekleşti.mayis ayında.zaten kanama başlayınca ındirekt coombs yapmışlardı pozitif çıkınca iğne yapılmadı.1 çi hamileliğinde düşük olmuştu.2 çi hamileliğinde doğum yaptım bir kızın var 5 yasinda babasının kan grubunda.simdi kızımın kardeşi olsun istedik ama 3 cü gençliğimde düşük yapmadan once ındirekt coombs baktılar kanama olduğu için.ve pozitif cikti.dusuktrn 2 ay sonra bakıldı yine 1/128.kan uyuşmazlığı iğnesine karşı bağışıklık kazanmışsın deyip yeniden iğne yapıp 12 hafta beklettiler.ekim ayında yine test yapıldı yine 1/128.simdi her gittiğim doktor çok riskli diyor.iyi düşün ölebilir kan değişimi sırasında sakat olabilir gibi şeyler söylüyorlar bunları göze alırsan hamile kal diyorlar şuana kadar sadece 1 doktor umut verici konustu.suan sizde vana umut oldunuz.tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ama henüz karar veremedik eşimle.soruma cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim ayrıca.sizin titre kaçtı yada hiç kan değişimi kordosentez yapıldı mı.

Merhaba allaha hamd olsun 34 haftalik olduk takipteyim perinatoloji bölüme gidiyorum 15 günde bir suan için çok şükür bi sıkıntı görünmüyor Rabbim son 1 ayımı da böyle geçirmeyi nasip etsin inşaallah korkmayın sizde takipte olun perinatoloji bölümüyle devam edin sizde bi sıkıntı yaşamadan tamamlarsiniz inşaallah kaç haftaliksiniz ,kaçıncı gebelik
2 gün önce de size yazdim yine rahatsız ediyorum ama sormak istediğim bi soru var.cevaplarsaniz çok mutlu olurum.indirekt coombs hamileliginiz boyunca tekrsr tekrar ölçülmüştür. Hiç 1/64 üzerine cikti mi titreniz mesala şuan kaç.birde benim yaşadığım şehir de fakülte hastanesi yok hangi şehir de hangi doktora gidiyorsunuz acaba.yakinsa bende tercih edebilirim bana da umut oldunuz

Cok gecmis olsun cok uzuldum Bende çok korkularla bu zamana kadar geldim canım hala içimdeki korku gitmiş değil allahın izniyle 3 hafta mız kaldı etkilenme görünmüyor hamd olsun bu hamileliginden önce karnimda bi bebeğim ölmüştü 2 buçuk aylık kurtaj oldum iğne vuruldum kurtajdan sonra 2 sene sonra bu bebeğime hamile kaldım 4.ayda öğrendik pozitif çıkıyordu titrem 1/64 tu doktorlar öyle bi konusuyorlardiki uykularim kaçıyordu adete o günden beri takip altindayim üç yada dört kere titreme bakıldı en son 1/128 e çıkmıştı yaklaşık 3 aydır kan almıyorlar titre için doktorum titren önemli değil bu saatten sonra bebeği takip edecez 15 günde bir dedi suana kadar hiçbir sıvı kan değişimine felan ihtiyaç olunmadi elhamdulillah cunku etkilenme olmadı bugüne kadar bebekte Rabbim son gunlerimide böyle geçirmeyi nasip eder inşaallah evlatlarimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah korkma allahın izniyle doktorların takibiyle devam et ama mutlaka

Ben istanbul Üsküdar zeynep kamil hastanesi perinatoloji bölümüne gidiyorum canım tavsiye ederim doktorum çok iyi doc.doktor zaten burdaki en iyi perinatoloji bölümü diyebilirim

Anladigim kadarıyla sizde bağışıklık kazandığı için kanda çıkıyor allahın dediği olur inanin sen allaha tevekkül et ben o kurtajdan sonra ignemi vuruldugum halde etkisi az olmuş demekki dozu az gelmiş iğne nin bağışıklık oluşmuş dediler bak bu zamana kadar geldik şükürler olsun istanbuldaysaniz gelebilirseniz benim hastanede takipte olun derim

Anladigim kadarıyla sizde bağışıklık kazandığı için kanda çıkıyor allahın dediği olur inanin sen allaha tevekkül et ben o kurtajdan sonra ignemi vuruldugum halde etkisi az olmuş demekki dozu az gelmiş iğne nin bağışıklık oluşmuş dediler bak bu zamana kadar geldik şükürler olsun istanbuldaysaniz gelebilirseniz benim hastanede takipte olun derim
Sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim.bende ilk düşükte iğne oldum ardından kızıma hamile kalınca doğumdan sonra da iğne oldum.dediginiz gibi dozu az gelmiş olabilir dediler.ben kastamonudayim. Şimdilik memleketim olduğu için samsuna gidiyorum.ama aklımızda yakın olduğu için ankara var.istanbula imkanım olurda gelirsem mutlaka dediginiz hastaneye gidicem.rabbim bebeğinizi sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin.dualarimdasiniz.bebeginiz allahın izniyle doğduğunda yine yazarmisiniz bende sizden bilgi almış olurum.surekli dua ediyorum artık kendimi rabbime bıraktım.cok dua ediyorum inşallah bana da yeni bir gebelik ile sağlıklı bir bebek kızıma kardeş verir.biliyorum ki allah ol der ve olur.zorlu bir süreç geçirmişsiniz rabbim bundan sonrasına size kolaylık versin.insallah bu aydan itibaren tekrsr gebelik dusunuyoruZ.aklima kötü birşey getirmeden umutla yola çıkıyorum.insallah da böyle devam eder ve sonuç güzel olur.sizin için çok sevindim.gerekten bana umut oldunuz.rabbim sizi ve bebeğinizi nazarlardan korusun

Sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim.bende ilk düşükte iğne oldum ardından kızıma hamile kalınca doğumdan sonra da iğne oldum.dediginiz gibi dozu az gelmiş olabilir dediler.ben kastamonudayim. Şimdilik memleketim olduğu için samsuna gidiyorum.ama aklımızda yakın olduğu için ankara var.istanbula imkanım olurda gelirsem mutlaka dediginiz hastaneye gidicem.rabbim bebeğinizi sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin.dualarimdasiniz.bebeginiz allahın izniyle doğduğunda yine yazarmisiniz bende sizden bilgi almış olurum.surekli dua ediyorum artık kendimi rabbime bıraktım.cok dua ediyorum inşallah bana da yeni bir gebelik ile sağlıklı bir bebek kızıma kardeş verir.biliyorum ki allah ol der ve olur.zorlu bir süreç geçirmişsiniz rabbim bundan sonrasına size kolaylık versin.insallah bu aydan itibaren tekrsr gebelik dusunuyoruZ.aklima kötü birşey getirmeden umutla yola çıkıyorum.insallah da böyle devam eder ve sonuç güzel olur.sizin için çok sevindim.gerekten bana umut oldunuz.rabbim sizi ve bebeğinizi nazarlardan korusun
Ne demek senin icini rahatlattiysam ne mutlu bana Amin insaallah allah razı olsun cnm benim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşaallah umarim kızına sağlıklı bi kardes nasip eder Rabbim inşaallah aynen öyle çok zorlu bir sürecti benim için önümde 3 haftam var hayirlisiyla onuda atlatirim inşaallah mutlaka yazmaya calisacam sana duaların için allah razı olsun Rabbim seninde yar ve yardımcin olsun

Back
X