• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm !! Kararsızlığımla Kaldım Öylece...

Sen evlenmeye karar vermissin ama damadi secemiyorsun gibi anladim ben yahu bence acele etme annen elbette Mürüvveti ni gormek ister ama evlilil boyle planla programla olacak gibi değil ki birini seversin onunla bir omur gecirmek istersin onunla uyuyup uyanmak istersin ondan çocuğun olsun istersin .... sonrada ortak bir karar ile evlenirsin lutfen evlenmek için evlenmeye niyetlenme sonu hüsran olmasin evlilik oyle evlendiler mutlu son degil yani evlenince hayata resmen 0 dan baslaniyor

Beni kararsızlığıa iten tek şey sanırım annemin baskıları. Ondan önce kimseyi görmüyordu gözüm. O'nun adından başka birinin adı bile geçtiğinde küfür gibi geliyordu :KK61:

Arkadaşlar merhaba ,
Benim derdim biraz uzun ama çevremde kaç kişiye sorduysam kimseyle çözüme ulaştıramadım.
7 aylık bir birlikteliğim var. Devamlı problemler yaşıyoruz defalarca ayrıldık ama birbirimizi de bırakamıyoruz. Ailesi bana karşı çok tepkili. Daha doğrusu bana değil. Tek erkek olduğu ve anne – babası yıllardır ayrı olduğu için erkek arkadaşım paşa kıvamında büyütülmüş desem yalan olmaz. Hayatına kim girse hepsine aynısını yapmışlar (Bu arada benden 2 yaş küçük)

Bana değer verdiğini vs. herkese söylüyor hatta kalbimi kırdığı zamanlarda bir süre sessiz kalıp gecenin bir yarısı (02:30) evimin kapısına kadar gelip benden özür dilemişliği, “Seni seviyorum. Sana değer veriyorum bunu anla artık.” Demişliği bile var…

Yalnız gelgelelim kendisi polis ve yakında özel harekata geçiyor. Süreç belirsiz maalesef. 14 günlük bir kursun ardından Hakkari-Şırnak Allah ne verdiyse gidecek işte tabi gittiği süre 6ayda sürebilir 2yılda onu bilmiyoruz artı bunun yanında evliliğin e’sinden bahsettiği bile yok.

Diğer yandan hayatıma girmek isteyen bir iki kişi daha var ama ben ikisine de karşı bir şey duymuyorum. Biri yine polis 34 yaşında evlenmiş-boşanmış ama direk evlilikten bahsediyor ve erkek arkadaşım olduğunu da biliyor ve problemlerimizin olduğunuda. Ama ben bir şey hissedemiyorum

Diğer kişi ise mevkisi makamı yerinde olan biri yaşlarımız da yakın (o 29 ben 26 geçmişte bir şeyleri yarım bıraktığım biri, yani başlamakla başlamamak arasında… Şu sıralar yeniden aramaya sormaya başladı ve ben direk erkek arkadaşım olduğunu söyledim. Bana karşı düşüncesinin değişmediğinden falan bahsediyor.

Şimdi gelelim meseleye; önümde üç seçenek var

1) Üzerine gidebileceğim ama sonu belli olmayan bir aşk:KK1:

2) Zamanla sevmeye çalışabileceğim ve yaşımı da dikkate alacak olursak evliliğe yakın birini kabul etmek :KK42:

3) Geçmişte tanıdığım ve her huyunu suyunu bildiğim biri ile yarım kalmışları tamamlayabilmek ve bazı şeyleri (sevmeye çalışarakta) yoluna koymak.:KK43:

Sizce ne yapmalıyım? Ailem evlen diye baskılara başladı ve benimde bazı şeyler için yaşımın geldiğini düşünmeye başladım gerçekten çok kararsızım… Şuan söylenebilecek her şey benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

1 - Sorunlu bir ilişki ise uzak dur, sürekli ayrıl barışlardan güzel bir şey çıkmıyor
2 - Erkek arkadaşın olduğunu bilerek halen sana ilgi göstermeye devam eden iki adam var, bu insanlar bence şahsiyetsiz. Evlilik olsun olmasın hayatında biri var, arkalarını dönüp gitmeleri gerekirdi. Diğer bir yandan da bunun altında yatan Türkçe meal şudur ki : bak sen hayatındaki insan ile becerip evlenemiyorsun, gel ben sana lütuf bahşedeyim, çok çirkin bir davranış çok.

Yerinde olsam üçünden de uzak dururum, evlilik amaçlı ilişki değilde, önce sevgisi, saygısı, şartları uyuşan bir birlikteliğin olsun ondan sonra evlenmek zaten kendiliğinden gelen bir süreç, hakkında hayırlısı olsun

Peki ama siz her problemli olduğunuzda bu adam sana nereden nasıl ulaşıyor? Problemli olduğunuzu nereden anlayıp da ulaşıyor yani? Problemli olduğunuzdan nasıl haberi oluyor? Bi konuşma geçiyor olmalı. Mesela şimdi benim herif, biz her tartıştığımızda, problemli olduğumuzda kendisiyle evlenmek isteyen bi kızla konuşsa falan, baya deliririm. Aynı şeyi sevgilin yapıyor olsaydı, sebebi ne olursa olsun, adamı reddediyor olsan bile yedekte tutuyorsun gibi görünüyor çünkü, rahatsız olmaz mıydın? Yedek muhabbetine ise o adamın burada konu olabilmesinden geliyoruz, aklında yedek yani, bize onun da mesleğini yaşını falan veriyorsun o da sanki bir adaymış gibi. Bunu demek istiyorum. Yoksa bana göre sevgilini komple aldatsan bile sorun değil, olabilir, ama sen evliliğe odaklanmışsın da ilişkiler ikinci planda kalmış gibi görünüyor, bunu bi düşün.

YÜZ DE BİR MİLYON KATILIYORUM.......

YÜZ DE BİR MİLYON KATILIYORUM.......
Aynı cevabı size de yazayım; hanımefendiye ithafen yazmıştım ama;
Ortak arkadaşlarımız var, bir yerlerden haber alıyor. Çok zor değil yani hakkımda bilgi alması, zaten arkadaş ortamımızdan birisi olduğu için de sık karşılaşmamız maalesef kaçınılmaz :KK43: Ondan bahsetmemdeki sebep aklımı karıştırıyor devamlı. kalbini kırmadan uzaklaştırmak istiyorum ama kırmadan da anlamıyor. Sanırım son seçeneğim de o olacak, kalbini kırıp uzaklaştırmak

Sevgilimi deli gibi seviyorum demissin ama pek inandirici gelmedi bana

Sevgilin varken baska erkekle evlilik hakkinda konusman hic dogru degil

Öyle olsaydı bütün asker ve polis eşlerinin hayatları aktarmıştı bu insan

Öyle olsaydı bütün asker ve polis eşlerinin hayatları aktarmıştı bu insan evlenmesi hepsi bahane işin özü swvgilm olsun ama evlenmiyim

Soyle soyliyim
Ilk askinizdan ayrilin.cunku ona dair gercek bir sevginiz olsaydi diger iki secenegi asla ama asla dusunmezdiniz bile.bu konuda sorgulayin kendinizi.

Ikinci secenege gelirsek evlenmis bosanmis..zaten bir sevgide yok ona karsi.ayrilik sebebini biz bilemeyiz ama cok basiniz agrir..eski es vs...sevgi yoksa bunlara tahamulsuz olursunuz ve kavgalar kacinilmaz olur

Ucuncu secenek ise zamaninda olsaymis olurmus...bosluktasiniz ve yine sarmissiniz hepsi bu

Evlenmek istyorsunuz sadece.evlilik sans oyunu degil ki.yasim geldi diye evlenilmez.evlenip mutsuzda olabilirsin veya bosanadabilirsin.daha mi iyi olur bu?

Aynı cevabı size de yazayım; hanımefendiye ithafen yazmıştım ama;
Ortak arkadaşlarımız var, bir yerlerden haber alıyor. Çok zor değil yani hakkımda bilgi alması, zaten arkadaş ortamımızdan birisi olduğu için de sık karşılaşmamız maalesef kaçınılmaz :KK43: Ondan bahsetmemdeki sebep aklımı karıştırıyor devamlı. kalbini kırmadan uzaklaştırmak istiyorum ama kırmadan da anlamıyor. Sanırım son seçeneğim de o olacak, kalbini kırıp uzaklaştırmak

Valla çok ilginç bi yaklaşımınız var konu başlığında damat adayı olarak gösterdiğiniz kişiden, şimdi kalbini kırıp uzaklaştıracağınızdan bahsediyorsunuz...

Arkadaşlar merhaba ,
Benim derdim biraz uzun ama çevremde kaç kişiye sorduysam kimseyle çözüme ulaştıramadım.
7 aylık bir birlikteliğim var. Devamlı problemler yaşıyoruz defalarca ayrıldık ama birbirimizi de bırakamıyoruz. Ailesi bana karşı çok tepkili. Daha doğrusu bana değil. Tek erkek olduğu ve anne – babası yıllardır ayrı olduğu için erkek arkadaşım paşa kıvamında büyütülmüş desem yalan olmaz. Hayatına kim girse hepsine aynısını yapmışlar (Bu arada benden 2 yaş küçük)

Bana değer verdiğini vs. herkese söylüyor hatta kalbimi kırdığı zamanlarda bir süre sessiz kalıp gecenin bir yarısı (02:30) evimin kapısına kadar gelip benden özür dilemişliği, “Seni seviyorum. Sana değer veriyorum bunu anla artık.” Demişliği bile var…

Yalnız gelgelelim kendisi polis ve yakında özel harekata geçiyor. Süreç belirsiz maalesef. 14 günlük bir kursun ardından Hakkari-Şırnak Allah ne verdiyse gidecek işte tabi gittiği süre 6ayda sürebilir 2yılda onu bilmiyoruz artı bunun yanında evliliğin e’sinden bahsettiği bile yok.

Diğer yandan hayatıma girmek isteyen bir iki kişi daha var ama ben ikisine de karşı bir şey duymuyorum. Biri yine polis 34 yaşında evlenmiş-boşanmış ama direk evlilikten bahsediyor ve erkek arkadaşım olduğunu da biliyor ve problemlerimizin olduğunuda. Ama ben bir şey hissedemiyorum

Diğer kişi ise mevkisi makamı yerinde olan biri yaşlarımız da yakın (o 29 ben 26 geçmişte bir şeyleri yarım bıraktığım biri, yani başlamakla başlamamak arasında… Şu sıralar yeniden aramaya sormaya başladı ve ben direk erkek arkadaşım olduğunu söyledim. Bana karşı düşüncesinin değişmediğinden falan bahsediyor.

Şimdi gelelim meseleye; önümde üç seçenek var

1) Üzerine gidebileceğim ama sonu belli olmayan bir aşk:KK1:

2) Zamanla sevmeye çalışabileceğim ve yaşımı da dikkate alacak olursak evliliğe yakın birini kabul etmek :KK42:

3) Geçmişte tanıdığım ve her huyunu suyunu bildiğim biri ile yarım kalmışları tamamlayabilmek ve bazı şeyleri (sevmeye çalışarakta) yoluna koymak.:KK43:

Sizce ne yapmalıyım? Ailem evlen diye baskılara başladı ve benimde bazı şeyler için yaşımın geldiğini düşünmeye başladım gerçekten çok kararsızım… Şuan söylenebilecek her şey benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

e hiçbiri.

1) Eğer seviyorsan nerede ne iş yaptığı önemli olmaz ama adamda evlilik lafı yok ve paşa kıvamında büyütüldüğü için "ah kv ah" başlıklarını açacaksın muhtemelen ileride.

2) ve 3) için aynı şeyleri yazacağım. Erkek arkadaşım var dediğin halde seninle ilgilenen adamın sağlıklı bir adam olmayacağını düşünüyorum. Sevmeye çalışarak da sevilmiyor eminim bi şeyleri batacak sana.

Evlilik baskısı için de erken 26 yaş hiçbişey günümüzde ;)

e hiçbiri.

1) Eğer seviyorsan nerede ne iş yaptığı önemli olmaz ama adamda evlilik lafı yok ve paşa kıvamında büyütüldüğü için "ah kv ah" başlıklarını açacaksın muhtemelen ileride.

2) ve 3) için aynı şeyleri yazacağım. Erkek arkadaşım var dediğin halde seninle ilgilenen adamın sağlıklı bir adam olmayacağını düşünüyorum. Sevmeye çalışarak da sevilmiyor eminim bi şeyleri batacak sana.

Evlilik baskısı için de erken 26 yaş hiçbişey günümüzde :KK66:

Bunu birde bizimkilere anlar kolaysa :(

Valla çok ilginç bi yaklaşımınız var konu başlığında damat adayı olarak gösterdiğiniz kişiden, şimdi kalbini kırıp uzaklaştıracağınızdan bahsediyorsunuz...

Yeterince açık olamadım sanırım?! Sadece fikir almak istedim, yargılanmak değil. Üzerimdeki aile baskısını da en başta belirtmiştim zaten, konu aday olup olmaması değil, sadece düşünülebilir mi sizce diye danışmak istedim. Hepsi bu

Back
X