yardımmm,lütfennn :((

GAMZELXIX

UĞURBÖCEĞİM GEL ARTIK
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
615
3
96
İstanbul
2,5 yıllık evliyim..evliliğimin 6. ayında korunduğumuz halde hamile kalmışım ve farkında bile değilken düşük yaptım..bu olay beni çok sarstı...sonra gerçekten bir bebek istediğimin farkına vardım ve korunmayı bıraktık...aradan 5 ay kadar geçti ve babamı kollarımda kaybettim..çok büyük bir travma yaşadım..
tabi ben kendimi toparlayana kadar 3 aydan fazla bir zaman geçti ..eşim en büyük destekçimdi,çok şefkatliydi ve bu zaman zarfında benden hiçbir beklentisi olmadı..öpmek bile aklımdan geçmiyodu çünkü....
sonra zamanla herşey yoluna girmeye başladı tabiii,hayat devam ediyordu çünkü..ama kolay atlatamadım yaşadığım travmayı,bazı hareketlerim eşimimi cinsel açodan benden soğuttu.bana yaklaşmaya korkar oldu,beni üzmemek adına..10 -15 günde,bazende ayda bir beraber olmaya başladık.. yaşadıklarımız onuda çok etkiledi ve erken boşalma gibi sorunlar yaşadı...oda yavaş yavaş koptu cinsellikten ....
.daha yeni yeni cinselliğimiz yoluna girmeyi başaldı diyebilirim.. bebek sahibi olmayı da çok istiyoruz ve tedavi görüyoruz....ama yine bir soğukluk başladı bende, öpmesini bile istemiyorum,gece hemen uyumua numarası yapıyorum,rahatsızım diyorum ve kaçıyorum..nasıl atlatacağımı bilmiyorum,ama atlatmam lazım ... fedalkarlık sırası bende..
ç.ünkü benim eşim herşeyi hakediyor.bu kadar soruna rağmen hep sevgiyle,şefkatle,anlayışka yaklaştı bana...hep motive etti..yardımcı olun lütfen,tekrar aramıza soğukluk girmesini istemiyorumm

ben ve eşim bu zaman zarfında psikoloğa da gittik.ama yaptıkları tek şey antidepresan vermeleri...lustral diye bir ilaç verdiler eşime,erken boşalma vs. biraz da o ilacın yan etkilerinden dolayı..
yani faydadan çok zararı oldu bize..o yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum

Arkadaşım;
siz psikoloğa değil psikiyatriste gitmişsiniz.. Psikologların ilaç yazma yetkisi yoktur..
Bence güzel bir terapist bulun ve vakit kaybetmeden gidin..gamyoncuiremsu
Karı koca çok zor bir dönem geçirmişsiniz..Tek başınıza atlatmanız çok zor..
Sorunlarınızı çözdükten sonra cinsel hayatınız da yoluna girer inşallah:teselli:

Lalişimin e dediği gibi sizin gittiğiniz psikiyatristmiş.Psikolog ilaç yazamaz.Siz eşinizle beraber iyi bir terapist bulun.Size yapabileceğimiz tek yardım bu bizim.Ama mutlaka birlikte gitmelisiniz bu terapiste..Asla da inancınızı yitirmeyin....:teselli:

evlilik terapistine de gittik bir dönem,zaten o bizi psikiyatriye yönlendirdi....çok fazla bir yararını göremedik açıkçası.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

en baştan yanlış yazmışım,gittiğimiz psikiyatr dr. zaten...ama inancımı yitirmeye başladım..herşey yoluna girerken neden tekrar başladım böyle davranmaya
bilmiyorum...

mutlaka düzelir canım, belli ki birbirinizi çok seviyorsunuz. bence iyi bir psikologa gidin ama evlilik danışmanı vs. gibi kişilere ben pek güvenemiyorum açıkçası, hiç iyi bir şey duyamadım o konuda...terapi yöntemiyle sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz...sevgiler...

evlilik terapistine de gittik bir dönem,zaten o bizi psikiyatriye yönlendirdi....çok fazla bir yararını göremedik açıkçası.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Arkadaşım yapmayın böyle..
Yararını görmedik demekle olmaz ki..
Bir sürü çok iyi psikologlar var..
Gittiğiniz kişi size faydalı olmadıysa hemen başka bir tane bulun..
Tek başınıza taşıyabileceğiniz bir yük değil bu..
İstanbul'da yaşıyormuşsunuz,ne kadar çok psikolog vardır orada..

laale aslında çok haklısın,ama hem terapist den hemde psikiyatrist den fayda göremediğim için boşluğa düştüm...sanırım bize yeni bir başlangıç lazım,seninde söylediğin gibi bir sürü psikolog var..sanırım çareyi onlarda aramamız lazım

Çünkü buradan size kimse yardım edemez ki..
Çok büyük problemler yaşamışsınız,Allahım beterinden saklasın inşallah..:Saruboceq:
Ama yapılacak bir sürü çözüm var o da ancak uzmanla olacak bir iş..
Kolay gelsin,mutluluklar dilerim..yerimseniben

beni anlayan biriyle dertleşmek içimi rahatlattı diyebilirim...
iyi dileklerin içinde çokk teşekkür ederim a.s.

evet canım birbirimizi gerçekten çok seviyoruz bu bizim için büyük bir şans,inşallah düzelir..

beni anlayan biriyle dertleşmek içimi rahatlattı diyebilirim...
iyi dileklerin içinde çokk teşekkür ederim a.s.

Rica ederim..
Tabii ki anlıyorum..
Daha iyi olduğunuza çok sevindim..
Daha çok yeni evlisiniz..:teselli:
Dönem dönem hepimizin sorunları oluyor cinsel ya da başka konularda..
Ama sevgi her kapıyı açar..yerimseniben

Ayrıca ,
antidepresan ilaçlar cinsel işlev bozukluğuna yol açarlar..
tek çözüm sizsiniz..
ne güzel birbirine yakın , her açıdan birbirini anlayan ve tamamlayan bir çiftsiniz anladığım kadarıyla..
herşeyden önce yaşadıklarınızın bir süreç olduğunu ve bir ömür devam etmeyeceğini düşünerek başlayın sirkilmeye:CüvCüv:
her şey yoluna girecek..
ama biraz zaman:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…