ben ve eşim bu zaman zarfında psikoloğa da gittik.ama yaptıkları tek şey antidepresan vermeleri...lustral diye bir ilaç verdiler eşime,erken boşalma vs. biraz da o ilacın yan etkilerinden dolayı..
yani faydadan çok zararı oldu bize..o yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum
Arkadaşım;
siz psikoloğa değil psikiyatriste gitmişsiniz.. Psikologların ilaç yazma yetkisi yoktur..
Bence güzel bir terapist bulun ve vakit kaybetmeden gidin..gamyoncuiremsu
Karı koca çok zor bir dönem geçirmişsiniz..Tek başınıza atlatmanız çok zor..
Sorunlarınızı çözdükten sonra cinsel hayatınız da yoluna girer inşallah:teselli:
Lalişimin e dediği gibi sizin gittiğiniz psikiyatristmiş.Psikolog ilaç yazamaz.Siz eşinizle beraber iyi bir terapist bulun.Size yapabileceğimiz tek yardım bu bizim.Ama mutlaka birlikte gitmelisiniz bu terapiste..Asla da inancınızı yitirmeyin....:teselli:
evlilik terapistine de gittik bir dönem,zaten o bizi psikiyatriye yönlendirdi....çok fazla bir yararını göremedik açıkçası.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
laale aslında çok haklısın,ama hem terapist den hemde psikiyatrist den fayda göremediğim için boşluğa düştüm...sanırım bize yeni bir başlangıç lazım,seninde söylediğin gibi bir sürü psikolog var..sanırım çareyi onlarda aramamız lazım
Çünkü buradan size kimse yardım edemez ki..
Çok büyük problemler yaşamışsınız,Allahım beterinden saklasın inşallah..:Saruboceq:
Ama yapılacak bir sürü çözüm var o da ancak uzmanla olacak bir iş..
Kolay gelsin,mutluluklar dilerim..yerimseniben
mutlaka düzelir canım, belli ki birbirinizi çok seviyorsunuz. bence iyi bir psikologa gidin ama evlilik danışmanı vs. gibi kişilere ben pek güvenemiyorum açıkçası, hiç iyi bir şey duyamadım o konuda...terapi yöntemiyle sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz...sevgiler...
beni anlayan biriyle dertleşmek içimi rahatlattı diyebilirim...
iyi dileklerin içinde çokk teşekkür ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?