Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucağına almak nasip etsin..allahım banada nasip etsin inlsalhYaşın olmasa dene derdim ama zaman kaybetmemen gerekiyor diye düşünüyorum
Ben tüp bebek yaptırdım canım inşallah gerek kalmaz ama zaman geçtikçe o da zorlaşır. İnşallah tez vakitte sana da nasip olsun hamilelikAllah kucağına almak nasip etsin..allahım banada nasip etsin inlsalh
Amin..senin amh kaçtı.Ben tüp bebek yaptırdım canım inşallah gerek kalmaz ama zaman geçtikçe o da zorlaşır. İnşallah tez vakitte sana da nasip olsun hamilelik
Benim amh 2ydi eşimin sperm sayıları azdı ondan yaptırdık biz.Amin..senin amh kaçtı.
0.2 mi..yaşın kaç canimBenim amh 2ydi eşimin sperm sayıları azdı ondan yaptırdık biz.
0.2 mi..yaşın kaç canim
Hayır 2. 30 yaşındayım geçen sene bakılmıştı0.2 mi..yaşın kaç canim
Anladım senin amh iyi imiş yasinda genç allahım herkese versin.banada versin inslh..sende sağlıklı bir şekilde kucağına al inslh cnmHayır 2. 30 yaşındayım geçen sene bakılmıştı
Çok sağol darısı başına. Amh düşüklüğünde tüp bebek raporu alabilirsin diye biliyorum bi araştır istersenAnladım senin amh iyi imiş yasinda genç allahım herkese versin.banada versin inslh..sende sağlıklı bir şekilde kucağına al inslh cnm
Canım tüp bebek raporu ne oluyor benim bilgim yok..beni aydinlatirmisinÇok sağol darısı başına. Amh düşüklüğünde tüp bebek raporu alabilirsin diye biliyorum bi araştır istersen
Çok sağol darısı başına. Amh düşüklüğünde tüp bebek raporu alabilirsin diye biliyorum bi araştır istersen
[/QU senden ricam benim için dua edermisin...inslh allahım aranmadan veriri..lütfen benim için dua et