canım bazen bencıllık yaptıgımın farkındayım orda iş yapmaktan cok hoşlanmadıgım ıcn.Ama dedıgım gıbı arasıra gönüllü olarak gıtmeye karsı degılım ama her hafta sonu köye gıtme muhabbetı oluyor.mesela onbes tatılde ıllakı taılınson gunu mu evde olabıleyım.Ve bız gıresunda yasıyoruz aılem samsunda uzakta olan benım aılem.zaten kaynanama en gec ıkı haftada bır gıdıyorum cumartesı aksamı gıdıp pazar aksamı donuyorum oyle sabah gıt aksam gel de degıl. .neden bayramda barı aılemın yanına en azından ıkıncı gunu sabahı gıdemıyorum.Artık aılem de benden ıyıce umudu kesıyorlar her bayram son gun gıttgım ıcın. burada bana haksızlık yapıldıgını hıssedıyorum ben.Mesela dıyelım kı bır bayram ılk gun kendı aılemde gecırsem aslaaaaaaaaaa onun aılesı kutsal cok kızarlar ben gelınım kendımı ıkıncı sınıf vatandas gıbı hıssedıyorum.yaz tatıllerınde en az kaynannamda bır ay kalıyorum ama kendı aılemde gecen yaz 10 gun kaldım dıye cok kızdı bana....yaz tatılınde aılemde bıraz fazla kalmak bıle hos bıse degıl onun gozunde bu nasıl bı bencıllık nasıl bı bakıs acısı.aılesıyle bı sorunum yok ama o aramızdakı muhabbetı sogutuyor bence....