demek senin annende aynı sorundan muzdarip ..ben de orduda geçirdiğim kocasız 4yıl ve sonra ki yazlar gidip gelmeler yüzünden aynı fobilere sahip oldum allah kızlarıma hayırlısını versin ama aynı kaderi vermesin....canım inan seni çok yi anlıyorum bu önce küçük bir sorun gibi görünüyor ama ilerde acısını çok çekersin taviz verirsen. dedim ya bu kadar emin kouşuyorum çünkü annem birebir yaşadı.inek vs yoktu ama diğer yengem de annem de çalışan bayan oldukları halde her şeyi annemden bekler oldular. annem için babanemin evi temizliği huzursuzluğu çağrıştırdı hep ki babanem aşırı huysuz br insandır. artık bazı şeyler dank etti ama seneler sonra.şimdi sorunlar olmadığı halde bile annem yaşadıklarını unnutamıyor ve adeta bir fobi olarak kaldı onda.ve işin kötüsü annenin yaşadıkları çocupğa da yansıyor. bebeğin var mı bilmiyorum ama bu şekilde devam ederse onda da fobi başlar canım. sorununa öçözüm bulsan da bulamasan da umarım yaptığın fedakarlıklar göze görünür ve kıymet bilirler. ama bana kalırsa erkenden önlem almakta fayda var.
Haklısın gece kusu ama cok zor ıste esım cok sabıt fıkırli Dedıgın gıbı mucadele etmek lazım.Bana bir küsüyor günlerce küs duruyor ben de bunalımlara gırıyorum Huzursuzlugu hıc kaldıramıyorum ıste..Napalım belkı gun gelır o da anlar benı .Ama senın dedıgın gıbı mucadele edıcem bu konuda ..Yoksa bılıyorum degısmıycek hıcbısey........
Arkadaşlar şimdi sizinle paylaşmak istediğim şeyler var .Sizce ben mi çok bencilim yoksa bana mı haksızlık yapılıyor?Fiklrinizi söylerseniz sevinirm.Öğretmenim ve evliyim.Tahmin ediceiğiniz gibi koşuşturmacalı bir hayatım var.Hafta içi onca koşuşturmacadan sonra hafta sonu dinleneyim ya da gezeyim diyorum.Ama eşim her cumartesi köyüne gidiyor ve benim de onunla gitmemi istiyor.Ben bazen huzursuzluk çıkmasın diye gidiyorum.Bazen de yeter artık deyip gitmiyorum.Ama hafta sonları yaptığımız ortak hiçbişey yok.15 tatil de bir hafta onun ailesinde bir hafta kendı aılemde gecıyor.Bayramlarda da arife gününden beni köyüne götürüyor ve kendi ailemin yanına ya ikinci günü akşamı ya da üçüncü günü götürüyor.Yaz tatillerinde de en az bir ay fındık sebebiyle aılesının yanında kalıyoruz.Yani demek ıstedıgım uc senelık evlıyım ve hıc bı tatılde dogru durust evımın yuzunu goremedım.Ve şu anda bu konuda patlamak uzereyım.Eğer bu satıra kadar bu yazıyı okuaybılme sabrı gosterdıysenız bana yardım edın lutfen.Ne yapmalıyım?Sebep olarak da şunu dıyor:Annem ınek bakıyor ve evde yaşlı doksan yaşında babannem var ,altına kacırıyor .Anneme manevi olarak destek olmamız onun yanında olmamız gereklı..Son birsey bir de benden oraya gıttıgımde kaynanamın evını supurmem gıbı ısler beklıyor benden.....Allah rızası ıcın bana tavsıyede bulunun
benım de sorunum eşimin bu konuda benimle hemfikir olmaması.O orda cok rahat oldugu ıcın sanıyor kı ben de cok rahatım.Bana dıyor kı burası da senın evın ama şunu anlamıyor.Onun annesının benım ıse kaynanamın evı ve oraya gıttıgımde gelın oldugum ıcın benden hızmet bekleyen ınsanlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?