yardimmm :(

EsrArtun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
44
7
38
9bucuk aylik oglum buaksam 38.8derece ateslendi 9dan beri dusurmekle ugrasiyoruz calpol verdik suyla serinlettik,eklem yerlerine sirke koyduk, neredeyse 4 saattir ugrasiyoruz ama 38 derece oldu simdi. Herhangi bi sikintisi yoktu.ustten 4 disi patladi bikacgun once bayagida ciktilar onlar ates yaparmi??sizce bu cok yuksek atesmi?yani acile goturmelimiyim?(bide acilde soguk suyla mudahale falan beni cok korkutuyor)

Eklem yerlerine sirke koymak, soğuk suya batırmak gibi uygulamalar normalde doktorlar tarafından önerilmiyor. O yüzden acile gittiğinizde de öyle bi uygulama yapacaklarını sanmıyorum. Siz elinizden geleni yapmışsınız, bence bi acile götürün bebeği, bir de onlar baksınlaro_O

Cok saolun msji yazdigim gece 39 derece atesle acile goturduk orda fitille islak pamuklarla atesini dusurduler doktor antibiyotik yazdi bogazinda akinti var dedi. Sonra sikayetlerimiz git gide artti.yutkunamamalar asiri aglama halsizlik yemek yiyemiyordu birde kirmizi lekeler baslamisti. Kendi doktorumuza gittik tekrar el ayak agiz hastaligi varmis ondan olmus bogazi agzinin ici kanli aftlar sarmis cok uzuldum, ilaci asisi falan olmayan bisimis. Biraz rahatladi cok sukur ama vucudu hala kipkirmizi

X