İnşallah canım :)Canm ilk okudumda benmde aklima hamilelik geldi insallah hamilesindir
Bende onu çok yaptım o kadar emndim ki hamile olduğuma hadi öğrenelim de gidelm artık diyodum eşime sonra gümm diye çakıldım :) akıllandım ama bu sefer etkilemem :) ama aklımn bi köşesinde hep duruyo o acabalar :)stres yapma sakın geciktirirsin adetini.. psikolojik belirtiler yaşarsın.. denediğim ilk ay bende bütün belirtiler oldu ama negatifti
İnşallah tüm isteyenlere nasip olsunAy bi haber daha bekliyoruz hadi hayırlısı bakalm inşallah vardırrr :) eğer öğreniliyorsa var gibi görünüyo zaten şuan :)
İnşallah inşallah canım benimİnşallah tüm isteyenlere nasip olsun
kızlar şimdi yaptım 2saat şu içmeden??İnşallah inşallah canım benim
Vercem canım mutlaka :)Haber ver canim gercekden merak ettim insallah vardir varya bende varmis gibi mutlu olurum senin adina.. :)
İnşallah canımBencede büyük ihtimalle hamile gibisin canım, haber bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah :)
kızlar şimdi yaptım 2saat şu içmeden??
LH CANIM BU TESTşimdi bu test LH mı HCG mi ?? Valla her ikisiyse de hamilelik var gibi duruyor canım yaaa... :)) sonucu bize de bildiiir :)
Tamam kızlar şimdi test alıcam sonra kan vermeye gidiyorum testin sonucunu hemen atıcam, umutlanmakta istiyorum sonu hüsran olmaz inşallahcanım kan ver kan :)) yüksek ihtimal hamilesin..LH böyle çıktıysa sonucun da gayet iyi çıkar
Kızlar hamileyim :)kan sonucum akşam cıkacak
amin canımmmmmmmm :)sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)) bak gebelik testi nasıl da koyu çıkmışşş :))
hamileymişim canım :)Verdn mi cnm kan