yardımmm??

Ayyy çok sevindiiiiimmm :))) adetine 4 gün varken mi böyle çıktı.. Hadi hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

Ayyy çok sevindiiiiimmm :))) adetine 4 gün varken mi böyle çıktı.. Hadi hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
aynen kızlar son hali cok koyu o ilk 10 içinde attığıum foto :) kan verdim 4 te cıkacak sonucum :) hala şoktayımmm inananmadım

aynen kızlar son hali cok koyu o ilk 10 içinde attığıum foto :) kan verdim 4 te cıkacak sonucum :) hala şoktayımmm inananmadım
Ne kadar güzeel yaa :) darısı başımıza inşallah

Yumurtlama testi kullanmayan arkadaslar hani hep adetten sonra 14.gun diyorlarya yumurtlama donemi icin bi arkadasim adetine bes alti gun kala hamile kaldi .kendince kazaya kurban gitti:)kucuk cocugu var .yani yumurtlama tarihlerimiz bzn degisiyor kendinden benimde yumurtlama tarihim degisti hamile kaldim

Doğru söylüyosun canım ovulasyon testi çok önemli. Bende geç yumurtlamayı beklerken normal tarihimden bile erken yumurtladım. Belkide tahmin ettiğim tarihe göre olduğundan hamile kalamıyodum. Beklicez görcez bakalım :)

merhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz

`