Sıraaa sendee artıkkk seni takipteyim beeennsağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)) bak gebelik testi nasıl da koyu çıkmışşş :))
aynen kızlar son hali cok koyu o ilk 10 içinde attığıum foto :) kan verdim 4 te cıkacak sonucum :) hala şoktayımmm inananmadımAyyy çok sevindiiiiimmm :))) adetine 4 gün varken mi böyle çıktı.. Hadi hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Ne kadar güzeel yaa :) darısı başımıza inşallahaynen kızlar son hali cok koyu o ilk 10 içinde attığıum foto :) kan verdim 4 te cıkacak sonucum :) hala şoktayımmm inananmadım
kırmızı kart bendenSıraaa sendee artıkkk seni takipteyim beeenn
Hadi yaaaaakırmızı kart bendenyedim yani hazirana artık :)
sagolun :)Gozunuz aydin.sorunsuz olsun saglikla
inşallahhhhh canım :)Ne kadar güzeel yaa :) darısı başımıza inşallah
kırmızı kart bendenyedim yani hazirana artık :)
Doğru söylüyosun canım ovulasyon testi çok önemli. Bende geç yumurtlamayı beklerken normal tarihimden bile erken yumurtladım. Belkide tahmin ettiğim tarihe göre olduğundan hamile kalamıyodum. Beklicez görcez bakalım :)Yumurtlama testi kullanmayan arkadaslar hani hep adetten sonra 14.gun diyorlarya yumurtlama donemi icin bi arkadasim adetine bes alti gun kala hamile kaldi .kendince kazaya kurban gitti:)kucuk cocugu var .yani yumurtlama tarihlerimiz bzn degisiyor kendinden benimde yumurtlama tarihim degisti hamile kaldim
Süper canım haydi hayırlısı bakalım ::))Beta hcg 433.1 çıktı. Yani pozitif
Hayırlı olsun canımBeta hcg 433.1 çıktı. Yani pozitif
Beta hcg 433.1 çıktı. Yani pozitif
sagolun canlarr :)Süper canım haydi hayırlısı bakalım ::))
hadı hayırlı olsun canım gozun aydın :)))kızlar şimdi yaptım 2saat şu içmeden??
merhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz[/QUO regl bıttıkten hemen sonra erkek oluo dıye bılıyorum ılk 3 gun ıcınde