Yardimmm :(

Teşekkür ederim:) akıl vermek haddime değil sadece fikir paylastim yardimci olduysam gerçekten mutlu oldum

Çocuk evlenmesinler diyebiliyorsa, kp eski gelinini övüyorsa e sorun sende değil bu ailede. Çocuğa birileri öğretiyor bu lafları. Kp zaten ayrı bir olay. Kötü bir aileye düşmüşsün yazık etmişsin kendine. Ayrılmayı düşünmüyorsan başetmeyi öğrenmelisin. Terbiyesizlik edenden lafını esirgeme, insanlara seninle Nasıl konuşmaları ve Nasıl konuşmamaları gerektiğini öğret. Çocuğa da sevgiyle yaklaş, dediklerini hazmedemesen bile. Çünkü bir çocuk.

Esimi bosanmasi konusunda suclamiyorum hic bi zaman o cocugun annesi insan olamaz bu kadar net konusuyorum
Bu cümlenizle, hayatının bir dönemini insan olmayan biriyle evli olarak geçirmiş ve ondan bir çocuğu olan bir adamla şu anda evli olduğunuzu beyan ettiğinizin farkında mısınız?
İlişki iki kişiliktir ve hatalar karşılıklıdır. İçinde olmadığınız bir ilişki hakkında böyle ağır yorumlar yapmayın.

4 yaşında bi çocuktan eşini kıskanmak hem de kendi çocuğu psikolojik destek alsanız iyi olmaz mı ya. Bana hiç normal yada anlaşılır bi durum gibi gelmedi. Sonuçta onun ne suçu var ki yada minicik haliyle size ne yapabilir ki en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…