Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar akşam misafirlikteydik çiğ köfte yapmışlar etliymiş bilmiyodum etli olduğunu yedim 2 tane sabah arkadaşa söledim yememen gerekiyodu düşük sakat doğum olabilir dedi korkuyorum çok ne yapcam ben((
et güvenli bir yerden alındıysa o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum.
ay allahaşkına 2 tane çiğ köfteden de sakat doğum olacaksa...ne biçim arkadaşmış bu..bi daha yemezsin olur biter..takma kafana canım..bebeğin turp gib sapasağlam doğacak inşallah..herkesi de dinleyip üzme kendini..araştır azıcık inanmadan insanlara...
benim annemde bana hamileyken karpuzla beraber yiyomuş bide millet dalga geçiyomuş allaha şükür heryerim sapasağlam. ama olmıcak diyede bişey yok tabi sen yine uzak durmaya çalış bi kereden bişey olmaz. ayrıca bence arkdaşlığınızıda gözden geçirin sizi kıskanıyo bence![]()
kızlar hepinize teşekkür ediyorum rahatladım 16 haftalık hamileyim ben sabah işyerime dr geldi danıştım ilk 3 ay önemliymiş ama yinede test yaptırcam
bende senin gibi çok dikkat ederdim yediğime içtiğime kesinlikle en ufak zararlı ieyden bile uzak duruyodum ama bu kadr panik olmakta iyi değil, ben o kadr dikkat ettim ama yinede bebeğimi kaybettim, 10 gün önce şuan 16 haftalık olcaktım bende.. hiç birşeye üzülme evham yapma hereyin normal gidiyor buna sevin tadını çıkar bence...