- 22 Temmuz 2019
- 760
- 500
- 53
- Konu Sahibi Sultan Gezer
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve ağzımda iğrenç bi tat var bi türlü gitmiyor normal elbet biliyorum da sürekli şeker atıyorum ağzımaa neyle geçer ne yapmam gerek lütfen bana yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tşkler. Gargara yapim hemenDemir hapından dolayı olabilir veya bu dönemde vucut direnci düştüğünden enfeksiyona meyilli olabilirsiniz. Düzenli fırçalayıp gargara yapın
3ayı geçince gidiyormuş doğru mu ? Yoksa herkesde farklı mı ..cvpiniz için tşklerBende de vardı ilk zamanlar . Zamanla gidiyo o tat
Evet benimde 3. Aya girince bitti gibi bişey. Ama hala arada oluyo . Ilk zamanlarda ki gibi rahatsız edici değil tabi ki :)3ayı geçince gidiyormuş doğru mu ? Yoksa herkesde farklı mı ..cvpiniz için tşkler![]()
AbooooooBenim doğumdan sonra gitti o tat![]()
Hamileliğin kaçıncı ayındasın .. ne güzle ne mutlu sana keşke benimde olsa öyleBende ilk zamanlar çok daha belirgindi. Son 1 hafta 10 gündür yok denecek kadar azaldı.
Valla her saat başı dişlerimi fırçalıyordum gargara yapıyordum.. Gece bile kalkıp ağızımı temizliyordum yediklerimden bile tat alamıyordumAbooooooay ben şimdiden mahvoldum nasıl dayandın sen bacımmm
13 haftalık olduk çok şükür.Hamileliğin kaçıncı ayındasın .. ne güzle ne mutlu sana keşke benimde olsa öyle
O ne kız vallah bişey anlamadım haKızlar biz 5+5 reyiz. Anadolu yakasında oturan varsa ultrason kagidi veren güzel ilgilenen bi yer tavsiye edebilir mi![]()
Ultrason resmi veren devlet hastanesi ariyorumO ne kız vallah bişey anlamadım ha
Hastaneler zaten vermiyor mu ki ?Ultrason resmi veren devlet hastanesi ariyorum