Yardımmmm

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
500
53
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve ağzımda iğrenç bi tat var bi türlü gitmiyor normal elbet biliyorum da sürekli şeker atıyorum ağzımaa neyle geçer ne yapmam gerek lütfen bana yardım edin

Demir hapından dolayı olabilir veya bu dönemde vucut direnci düştüğünden enfeksiyona meyilli olabilirsiniz. Düzenli fırçalayıp gargara yapın

Benim doğumdan sonra gitti o tat 😁

Bende ilk zamanlar çok daha belirgindi. Son 1 hafta 10 gündür yok denecek kadar azaldı.

Benimde yeni yeni geçti sürekli fircaliyordum
Ne güzel yaaa bende sürekli böyle 😤😭😭😭 435090FF-512D-4D81-88B6-388A2B29A4C4.jpeg

Bende aynı durumdayım birkaç gündür suyun yemeklerin bile tadı değişti. Normal galiba ilk aylarda

Aboooooo🙈🙈🙈 ay ben şimdiden mahvoldum nasıl dayandın sen bacımmm
Valla her saat başı dişlerimi fırçalıyordum gargara yapıyordum.. Gece bile kalkıp ağızımı temizliyordum yediklerimden bile tat alamıyordum 😁 naneli sakız çiğniyordum.anlık geçiyordu 🙄 Dişciye bile gitmiştm 6 ayda bir dişlerimi temizlettiğim halde .. 🙄🙄 Doğumdan sonraki gün geçti.. 😁😁 Sen öyle olmazsın inşaALLAH.. 😍

Kızlar biz 5+5 reyiz. Anadolu yakasında oturan varsa ultrason kagidi veren güzel ilgilenen bi yer tavsiye edebilir mi😊

Back
X