- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
Teşekkür ederim cevabınız için . Peki uzama ihtimali de varmış da nasıl oluyor bu yani uzayıp kisalabilen bisey mi zamanlaServikal yetmezlik sık rastlanan bi durum. Doktorun anlamışsa ne güzel çoğu doktor anlamıyor bunu. Dikiş kolay iş merak etme bi arkadaş yaptırmıştı erken doğum önlenmişti. Sağlıcakla gelsin inşallah
Amin , teşekkür ederim .Geçmiş olsun dilerim sağlıkla evladını kucağına alırsın. Peki nasıl gebe kaldın bende pko var hamile kalamıyorum adetlerim düzenli olduğu halde
Bende kilo verdim adetlerim düzenli gebe kalamıyorumAmin , teşekkür ederim .
Valla benim adetlerim aşırı düzensiz . Klomen femara hepsini kullandım asla işe yaramadı . Ben de en son dedim bı diyetisyene gideyim ve bı sure bu tedavileri bırakayım . Ve diyetisyene gittim 1 2 ay kadar kilo verdim ve bı baktım anında hamileyim . Yani kilo vererek kaldım diyebilirim .
Hmm yok sen ideal kilodaymissin ben değildim hala daha değilim . Bence sen ovulasyon takibi yap canım . Hani testler var ya yumurtlamayı takip ediyosun . Mutlaka et derim ben . Kaciriyo olabilirsin o günleri . Instagram'da bı sayfa var ben bu ay dedim ki yine olmazsa bu ay (1 seneden fazladır olmadı bu arada) o sayfayla görüşüp o testleri yapicam dedim çünkü çok pcolu var hepsi kalmış çok okudum . Ben onu yapicaktim yani çünkü pcoda önemli olan yumurtlamayı yakalayabilmek .Bende kilo verdim adetlerim düzenli gebe kalamıyorum55 kiloyum boyum 1.65 boyum var daha da mı kilo versem her yerimden kemik çıktı resmen göbeğim de yok
Ablam bel çekmesi diye bişey yaptırdı belini çektirdi sadeceGeçmiş olsun dilerim sağlıkla evladını kucağına alırsın. Peki nasıl gebe kaldın bende pko var hamile kalamıyorum adetlerim düzenli olduğu halde
Amin , sağolun .masallah.. Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin. hikayenizi paylastiginiz bir konu var mi.. nasil nasip oldu gebelik? bir de pco icin vs gidip gelirken yumurta takibinde kac kere ultrasona giriyoruz. dr lar gormuyor mu bu kisaligi?
Ben de bir yıl olacak klomen femara.. bu ay da yumurta tam gelişmemiş. 1.9 mm. Yurtdışındayım 2.2 den önce çatlatıcı iğne vermiyor dr. Bir dahaki ay iğne olan bir ilaca geçeriz demişti. Çok kilom yok ama bu ay ben de ara verip kilo mu versem diyorum. 1.70 boy 65-66 kilo.. versem faydası olur mu bilemedim.. Rabbim şifa versin size de. Sağlıkla kavuşun yavrunuza.Amin , sağolun .
Hikayemi paylaştığım bı konu yok aslında baya da uzun ama şunu soyliyim kısaca . Klomen femara kullandım hiçbir faydasını gormedim daha sonra tedaviyi bı sürelim birakmak istedim hem kafa rahatligi için hem diyetisyene gidip kilo vermeyi denedim . Ve bir iki ay kilo verip hemen hamile kaldım ( klomen femara kullandığım donem 1 seneden fazla) yani kilo vererek hamile kaldım diyebilirim .
Bu kısalık sanırım hamile kaldıktan sonra anlaşılıyor . İlk kez gittim ben 6+6 da . Ve hemen kısa olduğunu söyledi . Hamile olmadan önce gidislerimde böyle bir şey yoktu .
Sizin çok bi kilonuz yokmuş aslında . Benim vardı hala daha var . Bence ovulasyon takibi yapın ovulasyon testleri var ya evde gün gün kendiniz yaptığınız . Onlardan . Ben bu ay da olmasa onu yapicaktim . Bı daha femara ve klomen kesinlikle kullanmicam dedim çünkü onların bı işe yaradığını ben hiç dusunmuyorum . Bence yumurtlamanizi takip edin dediğim gibi . Pcolularda mutlaka hamile kalır ben artık inanıyorum . Tek sorun yumurtlamayı yakalamak . O testler de ona yarıyor . Rabbim size de ve bütün isteyenlere de versin inşAllahBen de bir yıl olacak klomen femara.. bu ay da yumurta tam gelişmemiş. 1.9 mm. Yurtdışındayım 2.2 den önce çatlatıcı iğne vermiyor dr. Bir dahaki ay iğne olan bir ilaca geçeriz demişti. Çok kilom yok ama bu ay ben de ara verip kilo mu versem diyorum. 1.70 boy 65-66 kilo.. versem faydası olur mu bilemedim.. Rabbim şifa versin size de. Sağlıkla kavuşun yavrunuza.
Önerileriniz için teşekkür ederim ama yanıldığınız bir nokta var. Bir kaç ay ovu testi yaptım. Pik görürdüm hep. Rahattım yumurta sorunum da yok diye. Zaten iki regl arası iki günde bir birliktelik olduğu için yumurtayı kaçırmamız imkansız gibi bir şey Allahın izniyle. Bir yıl olmayınca dr değiştirdik. Diğer dr ilaçlara rağmen takip yapmıyordu. Yeni dr yaptı. Yeterince büyümediğini gördük yumurtanın. Testlerde pik çıkmasına rağmen! Şimdi de yüksek doz ilaçlar alıyorum yine de yeterince büyümedi. Bir kere 2.2 oldu. O ay da sonuç alamadık çatlama sorunu olabilir diye iğne verecek oldu dr bir daha o büyüklüğü yakalayamadık. Yani dediğiniz gibi takip yapıp beklemek mantıklı değil. Pco zaten yumurtlama sorunu..Sizin çok bi kilonuz yokmuş aslında . Benim vardı hala daha var . Bence ovulasyon takibi yapın ovulasyon testleri var ya evde gün gün kendiniz yaptığınız . Onlardan . Ben bu ay da olmasa onu yapicaktim . Bı daha femara ve klomen kesinlikle kullanmicam dedim çünkü onların bı işe yaradığını ben hiç dusunmuyorum . Bence yumurtlamanizi takip edin dediğim gibi . Pcolularda mutlaka hamile kalır ben artık inanıyorum . Tek sorun yumurtlamayı yakalamak . O testler de ona yarıyor . Rabbim size de ve bütün isteyenlere de versin inşAllah
Size şöyle soyliyim . İki günde bir ilişki bizde de oldu sırf kaçırmayalım diye yumurtlamayı . Ama o iş öyle olmuyormus Instagram'da bu testlerle ilgili bı sayfa var oraya bakarsanız anlarsınız . Ve aynı bahsettiğiniz gibi ben de ilaçlarla bile buyumuyodu yumurta sadece bı kere tek bı yumurta büyüdü çatlatma iğnesi de oldu ilişki de oldu tutmadı . Yani demem o ki dediğiniz her şeyi ben de yaşadım kesip atmayın olur elbet ama belki uzun surede olur dediğim gibi benim 1 seneden fazla sürdü .Önerileriniz için teşekkür ederim ama yanıldığınız bir nokta var. Bir kaç ay ovu testi yaptım. Pik görürdüm hep. Rahattım yumurta sorunum da yok diye. Zaten iki regl arası iki günde bir birliktelik olduğu için yumurtayı kaçırmamız imkansız gibi bir şey Allahın izniyle. Bir yıl olmayınca dr değiştirdik. Diğer dr ilaçlara rağmen takip yapmıyordu. Yeni dr yaptı. Yeterince büyümediğini gördük yumurtanın. Testlerde pik çıkmasına rağmen! Şimdi de yüksek doz ilaçlar alıyorum yine de yeterince büyümedi. Bir kere 2.2 oldu. O ay da sonuç alamadık çatlama sorunu olabilir diye iğne verecek oldu dr bir daha o büyüklüğü yakalayamadık. Yani dediğiniz gibi takip yapıp beklemek mantıklı değil. Pco zaten yumurtlama sorunu..
Şu test de satan, yumurta takibi yapan kadın mı?Size şöyle soyliyim . İki günde bir ilişki bizde de oldu sırf kaçırmayalım diye yumurtlamayı . Ama o iş öyle olmuyormus Instagram'da bu testlerle ilgili bı sayfa var oraya bakarsanız anlarsınız . Ve aynı bahsettiğiniz gibi ben de ilaçlarla bile buyumuyodu yumurta sadece bı kere tek bı yumurta büyüdü çatlatma iğnesi de oldu ilişki de oldu tutmadı . Yani demem o ki dediğiniz her şeyi ben de yaşadım kesip atmayın olur elbet ama belki uzun surede olur dediğim gibi benim 1 seneden fazla sürdü .
Evet test yapan yumurta takibi yapan kadın , burda instagram ismi vermem doğru mu bilmiyorum ama birgebeningunlugu hesap adı .Şu test de satan, yumurta takibi yapan kadın mı?
Sperm sağlıklıysa 2 günde 1 ilişkiyle yumurtayı kaçırmanın yolu yok bence. Manasız geliyor o hanımın yaptığı bana.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Dualarını beklerim.Evet test yapan yumurta takibi yapan kadın , burda instagram ismi vermem doğru mu bilmiyorum ama birgebeningunlugu hesap adı .
Dediğim gibi biz de sizin gibi düşünduk 2 günde bir ilişki hep oldu ama 1 seneden fazla sürdü hamile kalmam . Ümidini kaybetme ve kafana takma derim mutlaka hamile kalırsın inan ben aylarca adet göremeyen ben bile kaldım kafana hiç takma .
Rabbim en kisa zamanda senin ve bütün bekleyenlerin kucaklarıni doldursun inşAllahÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Dualarını beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?