İzmirden selam,Benimde bebeğim olmadı tam 3,5 yıl bebeğim olsun diye çok uğraştık, daha önce küçük bir ilçedeydik bu yüzden İzmire taşınmak durumunda kaldık ,yeni evliyken çocuk istemedik ama sonra istedik olmadı bir sürü tedavi olduk hem eşim hemde ben benimde adet düzensizliklerim çok oluyordu her ay farklıydı hiç birbirini tutmuyordu ,sonra tedavi olmaya karar verdik eşimle doktor hasan yıldıza gittik bir dizi tetkik tedavi uzun bir süreç ama sonucuna değiyor tabii,şimdi 1 aylık bir kızım var ,eşimle kızımla unuttuk bile o günleri moralini bozma ..doktoruna güven biz doktorun dediklerini harfiyen uyduk.. hatta hamile kaldığımda da doktorun söylediklerine harfiyen uydum sana bir örnek vereyim hasan bey ben gebe olunca en küçüğü yürüyüş önermişti işimi gücümü bıraktım yürüdüm yani o yürüyüşü bile çok planlı yaptım anlatmak istediğim bu konu şakaya gelmez bebek istiyorsan mutlaka doktorunla en küçük sorununu paylaşmalısın . doktorun söylediği en küçük önerisini bile değerlendirdik biz eşimle ,yani doktora güven burada sorsan da herkesinki senle aynı değilki senin sorununun çaresini doktorun bilir bence doktoruna sor..