- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
kızlar merhaba benim oğlumun cep telefonuna 5698 nolu telefondan "NAZAN:selam kendine güvenen güçlü biriyle tanışmak istiyorum" gibi mesajlar geliyor . sanırım yanlışlıkla bir arkadaşlık sitesine üye olmuşşşş.
internet açık olmamasına ve kontör olmamasına rağmen sürekli msj geliyor ve oğlum tarafından da gönderiliyor. mesajların ardı arkası kesilmiyor. bu üyeliği nasıl iptal edebilirim. bilenler yardım ederse çok sevinirim.
bi yerlere üye olmuş. hangi hatsa bayiye git konuşkızlar merhaba benim oğlumun cep telefonuna 5698 nolu telefondan "NAZAN:selam kendine güvenen güçlü biriyle tanışmak istiyorum" gibi mesajlar geliyor . sanırım yanlışlıkla bir arkadaşlık sitesine üye olmuşşşş.
internet açık olmamasına ve kontör olmamasına rağmen sürekli msj geliyor ve oğlum tarafından da gönderiliyor. mesajların ardı arkası kesilmiyor. bu üyeliği nasıl iptal edebilirim. bilenler yardım ederse çok sevinirim.
o msja iptal yazıp gönderin ben öle biliyorum
IPTAL IMUHABBET yazip 5698 e gondermeniz gerekiyor.
IPTAL IMUHABBET yazmaniz gerekiyor buyuk harflerle. Arada bosluk var ve muhabbetin basinda i harfi varcnm şimdi google dan baktım iptal muhabbet yazın gönderin diyor. bende gönderdim işe yararmı ki. oğlum ben 12 yaşındayım diye mjs atmış o zaman sana kızımı ayarlayım demiş pislik
IPTAL IMUHABBET yazmaniz gerekiyor buyuk harflerle. Arada bosluk var ve muhabbetin basinda i harfi var
Senin oglan ergenlige girmis
Yuh, sana kizimi mi ayarlayayim diyor? Allah kahretsin. Dünyanın civisi çıkmış. Ne hallere gelmisiz. Allah kahretsin gercekten de
Ayy bana da sürekli cinsel performan artıcı bilmem ne diye mesaj geliyor.o da aynı şekilde iptal oluyormudur acaba? Erkek sanıyolar galiba beni
bi yerlere üye olmuş. hangi hatsa bayiye git konuş
yuva yıkan orispiler varNasıl ya o muhabbet hatlarında gerçek kadınlar mı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?