- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
medeni durumum tum kayıtlarda bekar diye geciyor aslında : )))
hani internetten cinsel icerikli seyler siparis etmis olsam veya uyeligimailm olsa vs tamam diyecegim ama o da yok ki...
bildigin canak cömlek, kitap ve kahve harici hicbir sey almayan, sosyal medyayı ise aktif kullanmayan, sadece haber sitelerinde gezinen kendi halinde bir insanım : )))
hangisini alacaksın soyle ben de siparis edeyim, 10kaplan gücü ilacları mı, buyutucu mu :)))Ben de ayni dertten muzdaribim, sanirim sonunda pes edecegim
kızlar hepinize çooook teşekkür ederim üyeliğiniz iptal edilmiştir. imuhabbet servisine kayıtlı değilsiniz diye mesaj geldi
medeni durumum tum kayıtlarda bekar diye geciyor aslında : )))
hani internetten cinsel icerikli seyler siparis etmis olsam veya uyeligim olsa vs tamam diyecegim ama o da yok ki...
bildigin canak cömlek, kitap ve kahve harici hicbir sey almayan, sosyal medyayı ise aktif kullanmayan, sadece haber sitelerinde gezinen kendi halinde bir insanım : )))
bazı şirketlerin anlaşması var, marketlerde telefonla konuşursan reklam mesajları akmaya başlıyor, kredi çektik bankadan daha çıkmadan kapıdan 10 tane tatil fırsatı mesajı geldi, diyeceğim o ki şehir merkezinde kullanmanın etkisi olabilir, yoksa taşındık diye ben de menapoza girmedim, başka bir şey yapmadan bitti mesajlar.Maillerden kurtuluş her zaman zor tabi, başkasıyla zincirlememeyi hiç unutmamak lazım.
ay bak bi arada da tatil mesajı cok geliyordu, dogru diyorsun...
sonra buyutucuye donduk, telefonda o da kesildi.
bir donem sehirden uzaklastım hic reklam yoktu ama interneti aktif kullanmamamın etkisi olabilir.
simdi maillerle cebellesiyorum,
bir de o adresleri tek tek sikayet etsem bile surekli yeni adres alıyorlar, cok arsızlar :)))
son dedigini anlamadım. zincirlemek?
hakkaten neden öyle yaklaştıysam
spam gelen maili hiç bir zaman farklı bir tanesinin ikincil veya hesap kurtarma adresi yapmamak lazım hastalık gibi bulaştırıyorlar birbirlerine. Kolaylık olsun diye çok kullandığınla alışveriş sitesine üye oldun hop kapıyorsun, ordan diğerlerine de geçebiliyor, bağlantı varsa.
Iyi olan kazansin o zaman athe!!hangisini alacaksın soyle ben de siparis edeyim, 10kaplan gücü ilacları mı, buyutucu mu :)))
saka bi yana benimki ne zaman gorse o mesajları katıla katıla guluyor "bana bile gelmiyor bunlar hangi sitelere giriyorsun da kaydın var" diyor cok utanıyorum... : )))
ama gercekten bilgisayarım tertemiz, mailimi nerden buldular hic bilmiyorum
kızlar hepinize çooook teşekkür ederim üyeliğiniz iptal edilmiştir. imuhabbet servisine kayıtlı değilsiniz diye mesaj geldi
Operatörunuzu arayıp iptal ettirin...Aynısı bende de vardı avvvea yi arayıp iptal ettirdim...O mesajlarin herbiri 1 tl civarı haberiniz olsun
banada geliyordu bir ara ! hatta eşimede
Uzun zamandır ses seda yok kızlardan
Operatorunun bayisine git orda yardımcı olurlar İnşaallah...
Ben üye olmadım dersiniz, Benim Nazanla ne isim olabilir ki dersiniz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?