yardımmmm

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
Kızlar bir sene dolmadan izin hakkı hakkında ne biliyosunuz yıllık izin hakkı yok biliyorum da başka türlü nasıl alırım ücretsiz izin hakkı oluyo mu

memur musunuz?
10 gün mazeret hakkınız var tabi müdürün insiyatifinde , eğer verirse bir 10 gün daha hakkınız var onu senelik izniniz doğduğunda ordan kesmek kaydıyla alabilrisiniz.
ailenizde önemli bir rahatsızlığı olup sizin bakımınıza muhtaç olan varsa 3 ay alabilirsiinz.
engelli çocuğunuz varsa 10 gün izin hakkınız var.
doğum yaptıysanız 16 hafta ücretli 24 ay ücretsiz izininiz var.
detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

memur musunuz?
10 gün mazeret hakkınız var tabi müdürün insiyatifinde , eğer verirse bir 10 gün daha hakkınız var onu senelik izniniz doğduğunda ordan kesmek kaydıyla alabilrisiniz.
ailenizde önemli bir rahatsızlığı olup sizin bakımınıza muhtaç olan varsa 3 ay alabilirsiinz.
4 aylık çalışıyorum ve 1 haftaya ihtiyacım var

memur musunuz?
Özel sektör

memursan asaletın tasdık olmadan 10 gunluk mazeret hakkın dısında ızın hakkın yok o da ıdarenın ınsıyatıfınde genelde pek kullandırtmıyorlar , işçi isen bir yıl dolmadan izin hakkın yok.
en ıyısı rapor al, faks ıle ulastır ıs yerıne.. en temızı :KK66:

memursan asaletın tasdık olmadan 10 gunluk mazeret hakkın dısında ızın hakkın yok o da ıdarenın ınsıyatıfınde genelde pek kullandırtmıyorlar , işçi isen bir yıl dolmadan izin hakkın yok.
en ıyısı rapor al, faks ıle ulastır ıs yerıne.. en temızı :KK66:
Rapor işine de girme diyolar ama başka türlü de aklıma gelmiyor

Rapor işine de girme diyolar ama başka türlü de aklıma gelmiyor
ıdarı amırınle aran ıyıyse ve gecerlı bır mazeretın varsa konus ıstersen ama bır hafta ızın vermezler, ızın alma nedenın ne tatıl amaçlı mı?
rapor en ıyısı senı yollamama gıbı bır hakkı yok cunku hasta gozukuyorsun en fazla raporlu oldugun gun kadar maasından kesıntı yapılır..
bızım ızın hakkımız olmasına ragmen arada rapor alıyoruz sırf ıdarecılerle muhatap olmamak ıcın..

memur değilseniz yardımcı olamayacağım.
çünkü rapor al demsem ve idare ya da patronlar kasıtlı alındığını anlasa işinize son verebilir.
keyfi bir şey için ise bence işini kaybetmeye deymez.

Ben işe başlayıp 2 ay sonra borçlu olarak izne çıkmıştım. Yöneticim "tatile gitmiyor musun,git bir dahaki senenden düşeriz" demişti:KK45: Bence görüş,senden memnunlarsa sorun yapmazlar diye düşünüyorum

X