- 14 Mayıs 2014
- 447
- 104
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Kızlar bir sene dolmadan izin hakkı hakkında ne biliyosunuz yıllık izin hakkı yok biliyorum da başka türlü nasıl alırım ücretsiz izin hakkı oluyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 aylık çalışıyorum ve 1 haftaya ihtiyacım varmemur musunuz?
10 gün mazeret hakkınız var tabi müdürün insiyatifinde , eğer verirse bir 10 gün daha hakkınız var onu senelik izniniz doğduğunda ordan kesmek kaydıyla alabilrisiniz.
ailenizde önemli bir rahatsızlığı olup sizin bakımınıza muhtaç olan varsa 3 ay alabilirsiinz.
engelli çocuğunuz varsa 10 gün izin hakkınız var.
doğum yaptıysanız 16 hafta ücretli 24 ay ücretsiz izininiz var.
detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Özel sektörmemur musunuz?
10 gün mazeret hakkınız var tabi müdürün insiyatifinde , eğer verirse bir 10 gün daha hakkınız var onu senelik izniniz doğduğunda ordan kesmek kaydıyla alabilrisiniz.
ailenizde önemli bir rahatsızlığı olup sizin bakımınıza muhtaç olan varsa 3 ay alabilirsiinz.
engelli çocuğunuz varsa 10 gün izin hakkınız var.
doğum yaptıysanız 16 hafta ücretli 24 ay ücretsiz izininiz var.
detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Bi hafta rapor düşünüyorum ama nası olur kolayca alabilir miyimNe kadar izin alacaksınız ? Rapor alabilirsiniz...
Rapor işine de girme diyolar ama başka türlü de aklıma gelmiyormemursan asaletın tasdık olmadan 10 gunluk mazeret hakkın dısında ızın hakkın yok o da ıdarenın ınsıyatıfınde genelde pek kullandırtmıyorlar , işçi isen bir yıl dolmadan izin hakkın yok.
en ıyısı rapor al, faks ıle ulastır ıs yerıne.. en temızı
Ücretsiz izin olur mu acabaMazeret izni oluyor 10 gün.
ıdarı amırınle aran ıyıyse ve gecerlı bır mazeretın varsa konus ıstersen ama bır hafta ızın vermezler, ızın alma nedenın ne tatıl amaçlı mı?Rapor işine de girme diyolar ama başka türlü de aklıma gelmiyor
Şehir dışına çıkacaksanız rapor işine girmeyin.Bi hafta rapor düşünüyorum ama nası olur kolayca alabilir miyim