Yardimmmm..!!

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Arkadaslar tweter a üye oldum..esimin sayfasına baktım. .yanlışlıkla onun gonderisini beğendim. .çatı katı şarkısını paylasmisti. .sonra hemn geri çektim begeniyi. .ve onu engelledim. .sizce ona gitti mi..????İnşallah gitmemistir. .beni unutamamis gibilerinden düşünsün istemiyorum. ..Bu beni küçük düşürür. .Gururum her şeyden onemli:(((

Arkadaslar tweter a üye oldum..esimin sayfasına baktım. .yanlışlıkla onun gonderisini beğendim. .çatı katı şarkısını paylasmisti. .sonra hemn geri çektim begeniyi. .ve onu engelledim. .sizce ona gitti mi..????İnşallah gitmemistir. .beni unutamamis gibilerinden düşünsün istemiyorum. ..Bu beni küçük düşürür. .Gururum her şeyden onemli:KK43:((
e zaten unutamıyorsun arkadaşım
madem o kadar gururlusun neden tweter a üye olup eşinin sayfasına bakıyorsun
açtığın diğer konulardan da belli zaten eşini hala düşündüğün
biz bile biliyorken, eşin hayli hayli biliyordur bunu

Evet canm..inşallah bildirim gitmemistir. ....insanın kendine ettiği kötülüğü kimse etmez...hepiniz haklısınız. .çok pişmanım. .

Telefonunda veya tabletinde yani bi mobil cihazda twitter hesabı sürekli açıksa eşinin, sen beğendiğin an bildirim gider, sonra beğenmeyi çektiğinde bildirim eşinin twitter bilirimlerinden silinse de telefona giden o bildirim telefon ekranında kalıyor. Yani senin beğendiğine dair bildirimi telefonda görür , açar ama senin beğendiğini twştter üzerinde göremez, engellediysen hesabını da göremez

Adını ve mail adresini değiştir
Rastgele bir hatun fotoğrafı koy
Ya da adam da olur
Başka biriymiş gibi görünür
Sonra yine istersen kendine hesap açarsın

Evet canm..inşallah bildirim gitmemistir. ....insanın kendine ettiği kötülüğü kimse etmez...hepiniz haklısınız. .çok pişmanım. .
Gidiyor twitterim yok ama kardeşimin var gider diyor ona sordum.

Baya zor zamanlar geciriyosunuz anlıyorum ama şu olaylar sıcakken içinizi soğutmadan yaptığı pislikleri düşünüp unutmaya çalışın. Lütfen. Yardım alın gerekirse. Bişeylerle uğraşın boş kalmayın yardımı çok olur.

Arkadaslar tweter a üye oldum..esimin sayfasına baktım. .yanlışlıkla onun gonderisini beğendim. .çatı katı şarkısını paylasmisti. .sonra hemn geri çektim begeniyi. .ve onu engelledim. .sizce ona gitti mi..????İnşallah gitmemistir. .beni unutamamis gibilerinden düşünsün istemiyorum. ..Bu beni küçük düşürür. .Gururum her şeyden onemli:KK43:((

Tweter diye bi site yok.

adamın yerinde olmak istemezdim resmen hayatının her yerindesiniz ya. stalker resmen. gurur herşeyden önemliyse gururlu kal ve hiçbirşeyine bakma.

Back
X