- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi Sonbahar 35
- #21
Yalniz sarki da manidar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona mı takıldın o kadar şey içindeTweter diye bi site yok.
Biliyorum tabiki. İroni canım ironi. Ah ahona mı takıldın o kadar şey içindetwitter twitter
ironi olduğunu anladımBiliyorum tabiki. İroni canım ironi. Ah ah
Arkadaslar tweter a üye oldum..esimin sayfasına baktım. .yanlışlıkla onun gonderisini beğendim. .çatı katı şarkısını paylasmisti. .sonra hemn geri çektim begeniyi. .ve onu engelledim. .sizce ona gitti mi..????İnşallah gitmemistir. .beni unutamamis gibilerinden düşünsün istemiyorum. ..Bu beni küçük düşürür. .Gururum her şeyden onemli((
Evet. Nedense konudan sapıyorum hepironi olduğunu anladımanlattığı o kadar şey içinde twitter ı yanlış yazmasına mı takıldın dedim
![]()
Cok kötüsün kizzzAaa öyle mi? Yeni mi açılmış![]()
Hayatımın en güzel dönemlerinde niye vardı. .bana o yıllarımı geri versin..verebiliyor mu..böyle saçma yorumlar yapmayın. .yapacaksan mantıklı bir yorum yap..Bu ne kadar bosvermislik. .suan kaçıncı evliliğin senin. .Bu kadar rahatlik nereden geliyor. .bn anlamadım.adamın yerinde olmak istemezdim resmen hayatının her yerindesiniz ya. stalker resmen. gurur herşeyden önemliyse gururlu kal ve hiçbirşeyine bakma.
İroni yapmasına yapıyorsun ama aldığın cevabın farkında değilsin. .trajikomik olma lütfen. .Biliyorum tabiki. İroni canım ironi. Ah ah
İroni yapmasına yapıyorsun ama aldığın cevabın farkında değilsin. .trajikomik olma lütfen. .
Yosun ne ilk evlenen kadınsın ne boşanan ilk kadınsın ne de aldatılan ilk kadın.Hayatımın en güzel dönemlerinde niye vardı. .bana o yıllarımı geri versin..verebiliyor mu..böyle saçma yorumlar yapmayın. .yapacaksan mantıklı bir yorum yap..Bu ne kadar bosvermislik. .suan kaçıncı evliliğin senin. .Bu kadar rahatlik nereden geliyor. .bn anlamadım.
Kimbilir ne düşündü(
Sağol canm......inan bu durumdan bn de çok rahatsizim. .......kim ister böyle bir hayatı. ....bn memnun değilim ki boyle olmaktan....ama arkadaşım valla elimde değil. ...1,5 sene olmuş. ..hala söyle olsa böyle olur muydu böyle olsa oyle olur muydu diye düşünmekten hasta olacağım. ..kafamı koparip atmak istiyorum. ...Onu birak siz ne dusunuyorsunuz bu yaptiklariniz hakkinda? Yapmayin artik yapmayin. Okumayayim diyorum konularinizi cunku okudukca üzülüyorum, sinirleniyorum ama hemcinsim birini de böyle gordukce birbirimizi tanimasakta acaba diyorum şurada yazdığım tek birşeyin bile bir hayri olur mu?
Biliyorum canmm..Bu laflarim seni yermek için değil yanlış anlama ama kendi yoluna bak
Sağol canm......inan bu durumdan bn de çok rahatsizim. .......kim ister böyle bir hayatı. ....bn memnun değilim ki boyle olmaktan....ama arkadaşım valla elimde değil. ...1,5 sene olmuş. ..hala söyle olsa böyle olur muydu böyle olsa oyle olur muydu diye düşünmekten hasta olacağım. ..kafamı koparip atmak istiyorum. ...![]()