- Konu Sahibi elifff_____
Kv'yi ek. Gez toz . o kadar strese soktu seni kocan ucun besin hesabini yapmasin. Site olarak israrciyiz toparlasin seni iletirsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma da kocan bi tuhaf elif, anasina sen hic duymadan hayir demeliydi
Evet değil mi ama ya:)Kv'yi ek. Gez toz . o kadar strese soktu seni kocan ucun besin hesabini yapmasin. Site olarak israrciyiz toparlasin seni iletirsin :)
Aynen..1- 8 bine bir hafta yurtdışı tatili yapılır.
2- biletler nasıl öle tutuyor anlamadım
3- kv varsa zaten hiiiç gitmem. hem maddi hem manevi külfet
Ankara'dan istanbul a neden uçakla gidesinAnkaradan gitmycez işte abanta giderken trabzondan gidicez hani bayramya o yüzden trabzona gitmemiz lazım önce abanta da bayramın 3.günü gidicez.
İstanbula giderken ankaradan gidicez ve bu hafta sonu gidicez daha uygun bi hava yolu şirketinden alırsak bileti gayet uygun olur heralde
İşte onuda eşim istemiyo uçakla gidicekmişiz ya aslında o çok bşy olmaz değiştiririz havayolu şirketini kalcak yer fazla oluyoAnkara'dan istanbul a neden uçakla gidesin
Zira havaalanına gitmek de dert
Hızlı tren ile gidin çok da hoş olur mesela
Ya da binin otobüse 5 saat ne olacak ki istanbul trafiği yerine şehirler arası tur olur
Ya hangi restoran elif bu? En pahalisi borsa zaten. Oda en en en fazla 4kisi 1000tl tutsunAynen..
Ya şimdi saf mı desem aptl mı desem eşimin bi restorana gitme isteği varda oradı da pahalı biyer tabi aklınca kv kardeşi ve eltmide götrcek oraya hesabı da biz ödiycez...ama ben söyledim söyleyeceğimi ona bu akşam da karar vercez
İşte onuda eşim istemiyo uçakla gidicekmişiz ya aslında o çok bşy olmaz değiştiririz havayolu şirketini kalcak yer fazla oluyo
Benim annemde öyle hayatta gitmez rahatsız ederim diyeKV Neden yapışıyorsa yaaaa
Şu kv lerin oğullarına yapışma huyu çok sinir bozucu
Gezmek istiyorsa kocaı ile gezs,n ,arkadaşları ile gezsin
Benim annemi kardeşim çağırsa annem hayatta gitmez yaaaa.
Şu yapışkanlık huyundan vazgeçin erkek anneleriii![]()
Şu survivora gelen adam varya onun testoranıYa hangi restoran elif bu? En pahalisi borsa zaten. Oda en en en fazla 4kisi 1000tl tutsun
Nusret mi? 700e cikarsiniz en fazla.Şu survivora gelen adam varya onun testoranı
Ben uçmadım eşim saçmalıyo işte demek ki onların masraflarınıda hesapladı çok giderimya onlarla8 binle ben 10gun ingiltere-iskocya-gallere gidecektim de nasip olmadi.Fazla ucmussun.
Evt, işte demek ki eşim annesini kardeşini ve eltimi de hesapladı ama ben gitmek istemiyorum onlarlaNusret mi? 700e cikarsiniz en fazla.
Kocan 8bine cok diyosa ben olsam 4bine italya falan ayarlarim. Abant istanbul ne ki? Her zaman gidersin.Ben uçmadım eşim saçmalıyo işte demek ki onların masraflarınıda hesapladı çok giderimya onlarla
Yok abanta trabzondan gidicez bayram olduğu için trabzona gitmemiz gerekiyo önce oradan abantKocan 8bine cok diyosa ben olsam 4bine italya falan ayarlarim. Abant istanbul ne ki? Her zaman gidersin.
Bana da öyle geldi bahane bulıyo ama fikir de ondan çıktı ne gariptir kiEşin şunu anlasın az parayla lüks yaşanmaz
Ya çok paran olur hesapsız harcarsın ya da parana göre yaşarsın
Ankara da uçak bir statü vs de değildir havaalanına gitmek gıcık olduğu için diğer ulaşım yolları da tercih edilir
Hilton da kalmayıverin ayrıca
Bence eşin gitmemek için gerekçe yaratıyor
8000 tl çok para 6 gün değil daha fazla gayet de tatminkar gezilir yenir içilir