Yardımmmm:(

Kusura bakma da kocan bi tuhaf elif, anasina sen hic duymadan hayir demeliydi

Aslında olay şöyle oldu kv zaten gitmek istiyodu eşimde diyo ki biz gideriz ona söylemezsem ayıp olur vs vs... Bende dedim ki ya başbaşa giderz yada gitmeyiz
Kv'yi ek. Gez toz . o kadar strese soktu seni kocan ucun besin hesabini yapmasin. Site olarak israrciyiz toparlasin seni iletirsin :)
Evet değil mi ama ya:)

Mesela bizim pazartesine aldığımız dönüş biletini pazara alsak istanbulda böylece 3 değil iki gün kalırız maça da gitmeyiz

1- 8 bine bir hafta yurtdışı tatili yapılır.
2- biletler nasıl öle tutuyor anlamadım
3- kv varsa zaten hiiiç gitmem. hem maddi hem manevi külfet
Aynen..
Ya şimdi saf mı desem aptl mı desem eşimin bi restorana gitme isteği varda oradı da pahalı biyer tabi aklınca kv kardeşi ve eltmide götrcek oraya hesabı da biz ödiycez...ama ben söyledim söyleyeceğimi ona bu akşam da karar vercez

Ankaradan gitmycez işte abanta giderken trabzondan gidicez hani bayramya o yüzden trabzona gitmemiz lazım önce abanta da bayramın 3.günü gidicez.
İstanbula giderken ankaradan gidicez ve bu hafta sonu gidicez daha uygun bi hava yolu şirketinden alırsak bileti gayet uygun olur heralde
Ankara'dan istanbul a neden uçakla gidesin

Zira havaalanına gitmek de dert

Hızlı tren ile gidin çok da hoş olur mesela

Ya da binin otobüse 5 saat ne olacak ki istanbul trafiği yerine şehirler arası tur olur

Ankara'dan istanbul a neden uçakla gidesin

Zira havaalanına gitmek de dert

Hızlı tren ile gidin çok da hoş olur mesela

Ya da binin otobüse 5 saat ne olacak ki istanbul trafiği yerine şehirler arası tur olur
İşte onuda eşim istemiyo uçakla gidicekmişiz ya aslında o çok bşy olmaz değiştiririz havayolu şirketini kalcak yer fazla oluyo

KV Neden yapışıyorsa yaaaa
Şu kv lerin oğullarına yapışma huyu çok sinir bozucu
Gezmek istiyorsa kocaı ile gezs,n ,arkadaşları ile gezsin
Benim annemi kardeşim çağırsa annem hayatta gitmez yaaaa.
Şu yapışkanlık huyundan vazgeçin erkek anneleriii:sinirli::sinirli::sinirli:

Aynen..
Ya şimdi saf mı desem aptl mı desem eşimin bi restorana gitme isteği varda oradı da pahalı biyer tabi aklınca kv kardeşi ve eltmide götrcek oraya hesabı da biz ödiycez...ama ben söyledim söyleyeceğimi ona bu akşam da karar vercez
Ya hangi restoran elif bu? En pahalisi borsa zaten. Oda en en en fazla 4kisi 1000tl tutsun

İşte onuda eşim istemiyo uçakla gidicekmişiz ya aslında o çok bşy olmaz değiştiririz havayolu şirketini kalcak yer fazla oluyo

Eşin şunu anlasın az parayla lüks yaşanmaz

Ya çok paran olur hesapsız harcarsın ya da parana göre yaşarsın

Ankara da uçak bir statü vs de değildir havaalanına gitmek gıcık olduğu için diğer ulaşım yolları da tercih edilir

Hilton da kalmayıverin ayrıca

Bence eşin gitmemek için gerekçe yaratıyor

8000 tl çok para 6 gün değil daha fazla gayet de tatminkar gezilir yenir içilir

KV Neden yapışıyorsa yaaaa
Şu kv lerin oğullarına yapışma huyu çok sinir bozucu
Gezmek istiyorsa kocaı ile gezs,n ,arkadaşları ile gezsin
Benim annemi kardeşim çağırsa annem hayatta gitmez yaaaa.
Şu yapışkanlık huyundan vazgeçin erkek anneleriii:sinirli::sinirli::sinirli:
Benim annemde öyle hayatta gitmez rahatsız ederim diye

Eşin şunu anlasın az parayla lüks yaşanmaz

Ya çok paran olur hesapsız harcarsın ya da parana göre yaşarsın

Ankara da uçak bir statü vs de değildir havaalanına gitmek gıcık olduğu için diğer ulaşım yolları da tercih edilir

Hilton da kalmayıverin ayrıca

Bence eşin gitmemek için gerekçe yaratıyor

8000 tl çok para 6 gün değil daha fazla gayet de tatminkar gezilir yenir içilir
Bana da öyle geldi bahane bulıyo ama fikir de ondan çıktı ne gariptir ki

Back
X