Zaten herkese güvendiğim için böyleyim ben bir de bu yanlış yaparsa :/bence görüşme. anlatım tarzından adam güven vermedi
İkidebir seni seviyorum deyip duruyor bana da güven vermedi zaten ..Bir haftada nasıl hemen "Seni seviyorum." diyebiliyor ki? Bana hiç güven vermedi.
Ayrıca, niye geçmişinizi hemen anlattınız ki?
Ya şu konuşma artık beni bayıltıyor,çamaşır suyuna bassın sizi...hakkım yok istemeye temiz dedi
Kaç yaşındasınız gözünüzü seveyim bir haftada ne ciddiyeti? Adam üstüne üstlük ayrı şehirde,hologram mı yollayacaksınız birbirinize tabii görüşeceksiniz1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor
İnternetten tanıştın galiba,bence buluşmaya gitmeyin ve görüşmeyin 1 haftada nasıl seni seviyorum der ki insan üstelik daha sizi görmeden,ayrıca geçmişte başına ne geldi bilmiyorum anlatmışsınız başta kem- küm etmişse o kişiden uzak durun.1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım ///Adlı konu açmıştım artık görüşelim diyor ben nasıl güveneceğim ona ya ikidebir seni seviyorum seni seviyorum diyor doğru mu nerden anlayacağım hiç bir şeye takatim de kalmadı zaten Of yarabbim allahım ben niye böyleyim((
İkidebir seni seviyorum deyip duruyor bana da güven vermedi zaten ..
İbrahim ???Seni yataga atmak icin gorusmek istiyo, demedi deme ibrahim :)
asla güvenme1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım ///Adlı konu açmıştım artık görüşelim diyor ben nasıl güveneceğim ona ya ikidebir seni seviyorum seni seviyorum diyor doğru mu nerden anlayacağım hiç bir şeye takatim de kalmadı zaten Of yarabbim allahım ben niye böyleyim((
En sonunda kaçıp gideceğim buralardan o olacak .."Ben de yaptım temiz birini istemeye hakkım yok" diyen adamla olmaz.
Sizi pis görüyor demek ki...
Geçmişte olanlar o an olması gerekenlerdir.
Ne günah ne hata.
Sadece önüne bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?