Ahaha :))) Yazık ama bana
Vazgeçemem olmadım o seni seviyorum diyor kandıracagım sanıyorBir haftada ustelik de baska sehirlerde... birbirinizi ne cabuk tanidiniz da sevdiniz... sen de etegindeki taslari neden hemen ortaya doktun ki adami tanimadan. Insan 40 yillik kocasini taniyamayabiliyor. Bir hadtada ne cabuk vazgecemem oldunuz? Cok hizli ilerliyorsunuz. Belli ki ikiniz de bosluktaymiysiniz.
Orada zaten anladım ki ben gerçek yüzünü
Doğru diyorsun canım da anlayacak birşey yok zaten bakireyim ben .. birşey Demeye de hakkı yok zatenKonu sahibi tepkim size kaba gelmiş olabilir ama ben sizin için sanki arkadaşımmışsınız gibi üzüldüm ve kızdım. Çünkü kendinizi "temiz" görmüyorsunuz. Ve kendinizi eğer ezik görürseniz bir de bunu karşıdakine hissettirirseniz sizi daha çok ezerler.
Yapmanız gereken bir kere 1 haftalık adama kesinlikle eski ilişkilerinizden bahsetmemek. Sevgili olursunuz bir şeyler yaşamak isterseniz yaşarsınız o zaman zaten salak değilse anlar. He eğer öküzlük yapıp direkt sorarsa ezilip büzülüp anlatmak yerine dik durursanız emin olun karşınızdaki de sizi ezemez ezmeye de cesaret edemez.
Ben sizin iyiliğiniz için konuşuyorum dediklerimi ciddiye alıp almamak tabi ki size kalmış.
Salaklık işte bende ki de .. kimle açacağım mesela yeni sayfa ? Daha öncekilerde kullandı attıYa lisa sen tam bir cinsel birliktelik yasamamissin ki ne diye insanlara anlatıyorsun ozelini?
Bir de kirliyim kafasindasin. Karsindaki de ayni igrenclikte. Kirli temiz muhabbetine girmedigin duzgun birini bul rica ederim.
Bu kafada birine nasil güveniyorsun ki zaten. Simdi kabul etse bile ilerde yuzune vuracagi kesin. Cunku sende hata, igrenc bir zihniyetle kendini sunmuşsun.
Bu kafani degistir ve başkasıyla guzel bir sayfa ac. Saygi ve sevgiye dayali olsun.
Güvenmiyorum zaten öyle deyince de kızıyor ben zaten güven diye geliyorum sana kendimi kanıtlamak için diyor ..Adamin niyeti kotu.
Sakim guvenme sakin
Bilmiyorum yine yanlış seyler yapacağım diyeKonu açmanızın sebebi ne o zaman?
0iste burda bir tuhaflik var. Bir haftada bu derece sevebilmesi tuhaf. Ve bulundugu sebirdemi kizlara baskalariyla beraber oluyorlar diye guvenmiyor ama baska bir sehirdeki kiza guveniyor. Ne biliyim bana tuhaf geldi, ben olsam supheyle yaklasirdim. Iyi hisler besleyemedim ben bu kisiye nedense. Bir haftada sevmek talan bence. Yalaninda kucugu buyugu olmaz. Hadi hoslandim dese anlarim. Ya ne biliyim ben iyi hisler hissetmedim. Sen bilirsin.Vazgeçemem olmadım o seni seviyorum diyor kandıracagım sanıyor
Salaklık işte bende ki de .. kimle açacağım mesela yeni sayfa ? Daha öncekilerde kullandı attı
Bulusacak misiniz?Güvenmiyorum zaten öyle deyince de kızıyor ben zaten güven diye geliyorum sana kendimi kanıtlamak için diyor ..
Hayır tabiki de ...Bulusacak misiniz?
İlk önce tecavüze benzer şeyle başladı zaten sora kayışlar koptu bende gelecek kaygısıyla kabul etmezler benı diye yanlışlara bulaştım onlarla da bişeyler yaşadımKullandi atti derken? Tecavuz etmiyorlar ya sen de kendi rizanla yaşıyorsun ne yasiyorsan. Sen de onlari kullanmis oldun o zaman. Hala ayni zihniyettesin. Kimseyle gelecek teminati sebebiyle yakinlik yaşama. Seversin, istersin yaparsin. Birlikte yapilan bir seye kullanilma gozuyle bakman 'temiz/kirli' zihniyetine yakışır oluyor.
İlk önce tecavüze benzer şeyle başladı zaten sora kayışlar koptu bende gelecek kaygısıyla kabul etmezler benı diye yanlışlara bulaştım onlarla da bişeyler yaşadım
Öyle kime ne de işte kimsem kalmadı yüzüme bakmıyorlar :/ kafayı yiyeceğim ... anlattım artık herkes biliyor kafama tükirim ben adım çıktı :)))))))Bu zihniyetten kurtul. Internette de önüne gelene ozelini anlatma. Kendini de kabullen. Yasadiysan yasadin. Kime ne?
O kim oluyor da sizin ibadetinizle dalga geçiyor? Sizinle beraber mi yanacakmış kendisi? Bir insan günah işledi diye pişman olamaz mıymış? Siz bu insandan uzak durun, 2. olarak da hiç kimseye geçmişinizi anlatmayınEvet artık yapmam zaten .. ama herşeyi yaptım şimdi pişmanım demek abes kaçıyor . Bir de bana ne diyor namaz kılıp gelicem dedim o anlattıklarından sonra namaz kılıyorsun şaşırdım sana aferin dedi
Öyle kime ne de işte kimsem kalmadı yüzüme bakmıyorlar :/ kafayı yiyeceğim ... anlattım artık herkes biliyor kafama tükirim ben adım çıktı :)))))))
Ukala işte .. kendi de yapmış halbu ki . Anlattım artık herkes biliyorO kim oluyor da sizin ibadetinizle dalga geçiyor? Sizinle beraber mi yanacakmış kendisi? Bir insan günah işledi diye pişman olamaz mıymış? Siz bu insandan uzak durun, 2. olarak da hiç kimseye geçmişinizi anlatmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?