Yardımmmmm

Biliyorum masum olduğumu zaten ..
Ee tamam sorun nedir öyleyse. Kimseye geçmişini açıklama anlatma. Çünkü zorunda değilsin kendine tertemiz sayfa aç okuluna bak işe gir uğraş bul. Kime ne yahu kime ne istersen 100 kişiyle sevişmiş ol kime ne. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin

Ee tamam sorun nedir öyleyse. Kimseye geçmişini açıklama anlatma. Çünkü zorunda değilsin kendine tertemiz sayfa aç okuluna bak işe gir uğraş bul. Kime ne yahu kime ne istersen 100 kişiyle sevişmiş ol kime ne. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
Yani kimseyi ilgilendirmez tabi Ki ama burnunu sokuyorlar herşeye . İşe girsem de önyargıyla yaklaşıyorlar ve sessiz sakin biriyim nasıl girişken olacağım ben

Yani kimseyi ilgilendirmez tabi Ki ama burnunu sokuyorlar herşeye . İşe girsem de önyargıyla yaklaşıyorlar ve sessiz sakin biriyim nasıl girişken olacağım ben
Burnunu sokanlara hoşt ulan diyeceksin. Sosyal fobin de var sanırım psikologla görüşebilirsin bunlar hall olacak şeyler. Yeterki geçmişinin kimseyi ilgilendirmediğini ve bunun bir kusur olmadığına kendini inandir. Bu sadece Allahla senin aranda. Ona buna anlatarak ellerine ancak koz verirsin. Seni gecmisinle kabul ettim diyen erkek bile en ufak tartismada gecmisini öne sürer. Bu yüzden anlatma kimseye anlatma. Iyi geceler:)

Bir haftadır tanıdığınız adama özelinizi anlatmak? Are you seriously?

Burnunu sokanlara hoşt ulan diyeceksin. Sosyal fobin de var sanırım psikologla görüşebilirsin bunlar hall olacak şeyler. Yeterki geçmişinin kimseyi ilgilendirmediğini ve bunun bir kusur olmadığına kendini inandir. Bu sadece Allahla senin aranda. Ona buna anlatarak ellerine ancak koz verirsin. Seni gecmisinle kabul ettim diyen erkek bile en ufak tartismada gecmisini öne sürer. Bu yüzden anlatma kimseye anlatma. Iyi geceler:)
Anlatmasam da öğrenecek ki .. sosyal fobim sessizliğim küçüklükten beri Var benim geçmedi hiç :)

sakın ama sakın görüşme... hatta onla bugünden itibaren bağlantınıda kes..... görmediğin birine geçmişini anlatman ayrı bir hata sakın görüşme. başına herşey gelebilir hergün televizyonlarda görüyoruz. heleki bir haftada ne sevgisi bu böyle yalan dolan bu işler sakın ha sonra ağlarsa anan ağlar.

sakın ama sakın görüşme... hatta onla bugünden itibaren bağlantınıda kes..... görmediğin birine geçmişini anlatman ayrı bir hata sakın görüşme. başına herşey gelebilir hergün televizyonlarda görüyoruz. heleki bir haftada ne sevgisi bu böyle yalan dolan bu işler sakın ha sonra ağlarsa anan ağlar.
Yok ne görüşmesi zaten görüşmeyeceğim biliyorum kızların basına neler neler geliyor .. ah kıyamam zaten onlardan başka kimim var Allah korusun :(

Nasıl bir ciddiyetse 1 haftada belkide en kıymetli sırlarını dökmüşsün. Ayrıca bu konuya nerden geldiniz hemen demekki niyet farklı. Görüşme

Bir de bana diyor ki senin durumunu kabul edebilecek erkek çok az dimi diyor ben baştan erkeğin anlayabileceği şeyler değil demiştim de ondan ..

Bir de bana diyor ki senin durumunu kabul edebilecek erkek çok az dimi diyor ben baştan erkeğin anlayabileceği şeyler değil demiştim de ondan ..
Bir o kalmış dimi kabul eden dünyada hey allahım bazı erkekler bizi gerçekten salak yerine koymaya çalışıyor aman uzak duralım bu zihniyetten dikkat!

1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım ///Adlı konu açmıştım artık görüşelim diyor ben nasıl güveneceğim ona ya ikidebir seni seviyorum seni seviyorum diyor doğru mu nerden anlayacağım hiç bir şeye takatim de kalmadı zaten Of yarabbim allahım ben niye böyleyim :KK43:((
Canım bile bile kendini ateşe atma..!! Şıpsevdi şahıs için

Konu sahibi ,
Cinsellik kötü, pis birşey değildir ama miminle be nasıl yaşadığın önemlidir. Kullanılmaktan bahsetmişsin hep, eğer kullanıldığını hissediyorsan bu senin tizan dışında olan olaylardan dolayı mı? Eğer öyleyse hiçkimsenin tizan sıkımda sana birşey yaptırmasına izin verme.
Ama eğer senin de rızan varsa bu ‘kullanılmışlık’ düşünceni at artık, cşnselllk karşındakine sunduğum bir lütuf değildir, iki kişi birlikte yaparlar, rızan olan şeylerde beraber yaptığınız eylemde kendini kullanılmış hissetmen çok saçma. Bu hissi atamıyorsan içimden demek ki kafanda rahat değilsin, eğer kafan rahat değilse yapma kuzum yapma birşey.. eh yaptıysan da vicdanın rahatsız olmasın artık.
1 haftada tanıdığın kişiye özelini açma, kirli, temiz, pis, yatmak vs bunlar çok çirkin muhabbetler, sana bu konularla gelmeyecek birini bul lütfen, 1 haftada bunları konuştuğun kişinin aklı uçkurundadır canım..
Sen önce bir daha önce yaşadıklarını vicdanen hallet, o olmadan daha çok hata yaparsın.
Ya yapma, ya da yaptıysan da alnın ak bir şekilde yaptıklarının arkasında dur.

Back
X