- 6 Eylül 2012
- 550
- 137
- 103
Biliyorum masum olduğumu zaten ..Aynen öyle kime ne? Sanki erkekler sütten çıkmış ak kaşık onların yanında masum sayılırsın ciddiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum masum olduğumu zaten ..Aynen öyle kime ne? Sanki erkekler sütten çıkmış ak kaşık onların yanında masum sayılırsın ciddiyim
Ee tamam sorun nedir öyleyse. Kimseye geçmişini açıklama anlatma. Çünkü zorunda değilsin kendine tertemiz sayfa aç okuluna bak işe gir uğraş bul. Kime ne yahu kime ne istersen 100 kişiyle sevişmiş ol kime ne. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsinBiliyorum masum olduğumu zaten ..
Yani kimseyi ilgilendirmez tabi Ki ama burnunu sokuyorlar herşeye . İşe girsem de önyargıyla yaklaşıyorlar ve sessiz sakin biriyim nasıl girişken olacağım benEe tamam sorun nedir öyleyse. Kimseye geçmişini açıklama anlatma. Çünkü zorunda değilsin kendine tertemiz sayfa aç okuluna bak işe gir uğraş bul. Kime ne yahu kime ne istersen 100 kişiyle sevişmiş ol kime ne. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
Burnunu sokanlara hoşt ulan diyeceksin. Sosyal fobin de var sanırım psikologla görüşebilirsin bunlar hall olacak şeyler. Yeterki geçmişinin kimseyi ilgilendirmediğini ve bunun bir kusur olmadığına kendini inandir. Bu sadece Allahla senin aranda. Ona buna anlatarak ellerine ancak koz verirsin. Seni gecmisinle kabul ettim diyen erkek bile en ufak tartismada gecmisini öne sürer. Bu yüzden anlatma kimseye anlatma. Iyi geceler:)Yani kimseyi ilgilendirmez tabi Ki ama burnunu sokuyorlar herşeye . İşe girsem de önyargıyla yaklaşıyorlar ve sessiz sakin biriyim nasıl girişken olacağım ben
Dimi şaka gibiyimBir haftadır tanıdığınız adama özelinizi anlatmak? Are you seriously?
Anlatmasam da öğrenecek ki .. sosyal fobim sessizliğim küçüklükten beri Var benim geçmedi hiç :)Burnunu sokanlara hoşt ulan diyeceksin. Sosyal fobin de var sanırım psikologla görüşebilirsin bunlar hall olacak şeyler. Yeterki geçmişinin kimseyi ilgilendirmediğini ve bunun bir kusur olmadığına kendini inandir. Bu sadece Allahla senin aranda. Ona buna anlatarak ellerine ancak koz verirsin. Seni gecmisinle kabul ettim diyen erkek bile en ufak tartismada gecmisini öne sürer. Bu yüzden anlatma kimseye anlatma. Iyi geceler:)
Yok ne görüşmesi zaten görüşmeyeceğim biliyorum kızların basına neler neler geliyor .. ah kıyamam zaten onlardan başka kimim var Allah korusunsakın ama sakın görüşme... hatta onla bugünden itibaren bağlantınıda kes..... görmediğin birine geçmişini anlatman ayrı bir hata sakın görüşme. başına herşey gelebilir hergün televizyonlarda görüyoruz. heleki bir haftada ne sevgisi bu böyle yalan dolan bu işler sakın ha sonra ağlarsa anan ağlar.
Ben anlattım o girmedi o konulara .. görüşmeyeceğim.Nasıl bir ciddiyetse 1 haftada belkide en kıymetli sırlarını dökmüşsün. Ayrıca bu konuya nerden geldiniz hemen demekki niyet farklı. Görüşme
Bir o kalmış dimi kabul eden dünyada hey allahım bazı erkekler bizi gerçekten salak yerine koymaya çalışıyor aman uzak duralım bu zihniyetten dikkat!Bir de bana diyor ki senin durumunu kabul edebilecek erkek çok az dimi diyor ben baştan erkeğin anlayabileceği şeyler değil demiştim de ondan ..
İBRAHİM nerden çıktı yahu eski sevgilim adı ???????Seni yataga atmak icin gorusmek istiyo, demedi deme ibrahim :)
Ahahah o kalmış herhalde başka erkek yok sankiBir o kalmış dimi kabul eden dünyada hey allahım bazı erkekler bizi gerçekten salak yerine koymaya çalışıyor aman uzak duralım bu zihniyetten dikkat!
Canım bile bile kendini ateşe atma..!! Şıpsevdi şahıs için1 haftadır ayrı illerde yaşadığımız biriyle tanıştım onunla konuşuyorum benimle görüşmek istiyor ciddi düşünüyorum diyor bende hep korktum geçmişimden en sonunda anlattım baştan kem küm etti sonradan kabul etti ben de yaptım hakkım yok istemeye temiz dedi sizce anlatmasamıydım ///Adlı konu açmıştım artık görüşelim diyor ben nasıl güveneceğim ona ya ikidebir seni seviyorum seni seviyorum diyor doğru mu nerden anlayacağım hiç bir şeye takatim de kalmadı zaten Of yarabbim allahım ben niye böyleyim((
Atmayacağım zaten canım .. bide bana diyor ki siz Kızlar da da var mı öyle biriyle yan yana uzun süre durunca vakit geçirince sıkılma diye ..Canım bile bile kendini ateşe atma..!! Şıpsevdi şahıs için
Demekki kendi sıkılgan birisi..Atmayacağım zaten canım .. bide bana diyor ki siz Kızlar da da var mı öyle biriyle yan yana uzun süre durunca vakit geçirince sıkılma diye ..
Evet öyleymiş gerçi bende öyleyim psikolojik sorunlarım olduğu için ...Demekki kendi sıkılgan birisi..