Yardımmmmm :(

philadelphia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
3
0
36
- Yurtdışı
kizlar merhaba21 yasimdayim ve sanirim hamileyim adetim 4 gun gecikti test yaptim pozitif cikti fakat ben hamile oldugumun farkinda degildim surekli kullandigim antibiyotik ve antidepresanlar var bunlari almaya devam ettim test yaptigimda sonucu gorunce almayi biraktim ilaclari sizce bi zarari olmusmudur cok korkuyorum

Canim doktorunla görüş en doğru cevabı ondan alırsın. Biran önce git ve kan testiyle o.aylar gebeligini. Hayırlı olsun

onceki doktorumla gorusmem suara imkansiz cunku ben yurtdisindayim ama en kisa zamanda bi jinekologa gidicem.gerci benim kullandigim ilac hamileliktede kullanilabiliyomus ama antibiyotikten emin degilim tetradox kullaniyodum uzun zamandir ve beni etkileyen cok yan etkileri olmustu

tetradox gebelikte kullanılmaması gereken antibiotiklerden. bebeğin diş gelişimini bozabilir. mutlaka kadın doğum doktorunla görüşmelisin. inşallah birşey olmaz bebeciğe

zaten adetimin geciktigi 4.gunu test yaptim pozitif olunca ilacada baslamadim tekrar ondan 5-6 gun once birakmistim tetradoxu icmeyi tablet bittigi icin birazda ara vermek istedim 3 aydir kullaniyorum midemi cok yordu umarim su kullandigim donemin bi zarari cikmaz

Korkma canim suan bebesin cok kucuk toplu igne tanesindede kucuk buyuk ihtimallede plesenta olusumu bile olmamistir yani anneden hic bir sekilde kan dolasimi yoluyla bisi alamiyor bende ilk hebeligimde kizima hamile oldugumu bilmeden idrar enfeksiyonundan dolayi 15 gun antibiyotik aldim bende endiselenmistim doktorum bebis cok kucuk etkilenmez demisti icini rahat tut bisi olmaz Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…