yardimmmmmm

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba arkadaşlar iyi ki varsınız sizden yardım istyrm nisanlimdan ayrilali beş gün oldu facede whatsap ta öyle takip ediyorum saçma ama. Benim gibi nisanlisindan ayrilan sonrasında mutlu olan bu durumu atlatan var mı nolur dertlesrlim

Nişanlımdan değilde, 8 yıllık ilişkimi bitirip, başkasıyla evlenip, gayet de mutlu olan biri olarak, çok net birkaç şey söyleyeceğim.
Öncelikle takibi bırak. Hatta tekrar birleşmeye değecek biri değilse sosyal paylaşım sitekerinden ve iletişim aplikasyonlarından engelle. Onun yerine kendine bir hobi edin....
Hatta hobini nakde çevir bir güzel ye... Ohhh afiyet olsun!

Ps. En azından ben böyle yapmıştım...

Ben de üç yıllık ilişkimi bitirdim. Facebookum yok gerçi ama watsappta sürekli bakıyodum ilk bir ay. Sonra zamanla azaldı, üç ay oldu. Dün numarasını silsem mi diye düşündüm artık gereksiz geldi. Önemli olan kafanda bitirebilmek, alışkanlık zamanla geçiyo. Ama kalbinde bitmediyse barışırsınız belki. Hayırlısı canım, çok düşünmemeye çalış

Bende nişan attım
bir süre hayat çekilmez oluyor

sonrasında eşimle tanıştım hemde çok hızlı bi flört döneminden sonra evlendik
o zamanlar geçmeyecek sandığım acıların çok basit olduğunu gördüm
kendimi hep boşuna üzmüşüm
bütün site vs yerden engelle silmek de yetmez ebgelle ki göremeyesin sonrası gelir zaten...

8 yıllık ilişkiyi bitirmek çok büyük cesaret. çok kızmış olmalısın eski sevgiline

Böyle durumlarda soğuk kanlı olmaya çalışmalısın, tamam sen ya da o suçlu ya da aileler... bi şekilde anlaşmazlık olmuş bitmiş. ne kadar çok ileriye bakar geçmişi düşünmezsen daha iyi olacaksın. Ben de nişanlımdan ayrılmıştım, o şimdi eşim oldu... Bazen kötü şeyler yaşamamız gerekir ki iyi şeyler olsun... sınav bunlar sınav...hiç dönmeyeceğini düşün, ona göre hareket et. düşünürsen de kötü yanlarını düşün. evlenip ayrılıp bir de çocuk velayeti ile uğraşıyor olabilirdin. Başından dönmek iyidir...

5 aylık nişan atmak 5 yıllık sevgiliden ayrılmaktan beter bir durumdur. Çünkü duygusal travma yanında bir de sosyolojik baskıların yarattığı travmalar oluşur.
Hobilerinize yönelin, mümkün olduğunca yalnız kalmayın fakat zevzek insanlardan size olumsuz sözler söyleyeceğini düşündüğünüz kimselerden de bir müddet uzak durun zamanla her şey yoluna girecektir.

Arkadaşlar çok doğru bir karar vermiş im o kadar karaktesrz mis ki daha bir haftamiz dolmadan polonyali eski kız arkadaşına bebek beni faceden ekle diye yorum yapmış bir erkek bu kadar karakterz olwmaz

Arkadaşlar çok doğru bir karar vermiş im o kadar karaktesrz mis ki daha bir haftamiz dolmadan polonyali eski kız arkadaşına bebek beni faceden ekle diye yorum yapmış bir erkek bu kadar karakterz olwmaz
Karaktersizin tekiymis salla gitsin.
Bu adamı mi takip edecen simdi sen?

herhalde var, bir hayli de fazla.
biraz zaman gectikten sonra, iyiki olmamis dersin.
takip etmeyi de birakip, onune, yeni sayfalara, yeniliklere, yeni baslangiclara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…