Yardımmmmmmm!!!!!!

Peki cok tesekurller ⚘❤

Bilgin icin trsekkurler
Bilgin icin tesekurller ❤⚘

Keşke herkes sizin gibi düşünüp hoş karşılasa oyle insanlar varki bakışlarıyla rahatsiz eder ama ben hiç kimseyi umursamayacağım bebeğim cok ağlarsa da o.dilemekten başka bir yolumun olmadığını açıklarım ki ınsallah ıyi geçecek diye umuyorum çünkü 1 ay sonra bi 6 ayı doldurmuş olucaz ⚘❤ bilgin icin teşekkürler

Ciddi toygar ışıklı müziğini mi önerdi ay şaşırdım simdi peki hangi muziklerı
Ayrıca bebegim emzik almıyor bilgin icin teşekkürler ❤

Insallah cok tesekurelr

Telefonu uzaginda tutmaya calisiyoruz ama tabiki aslinda ayni odada bile tutmamak lazim. Ama hayatimizdan tamamen soyutlayamiyoruz. Keske yapabilsek Bize beyaz gurultudeki seslerden oturu kullanmayin demisti. Bazen dilim kuruyor pis pis demekten. Yanimda su bulunduruyorum Can dayanmiyor :)

Emzirme örtüsü al zaten cam kenarı veriyorlar rahat olursun. Ben kaç kere gttm her seferinde cam kenarıydı :) arkanı dönersin, ağlarsa da iki saat dayanacaklar yapacak bir şey yok çocuk bu.

Emzirme ortunuzu atin cantaya , ve surekli emzirin
Zaten ucak kalkarken ve inerken emzirmek zorundasiniz kulaklari icin

Ciddi toygar ışıklı müziğini mi önerdi ay şaşırdım simdi peki hangi muziklerı
Ayrıca bebegim emzik almıyor bilgin icin teşekkürler ❤
Sozsuz olan muzikleri var internette onlari dinletiyordu :) Emzige ben dogdugunda hemen alistirmistim. Cunku sehir disinda dogum yaptim ve iki aylikken ucakla yolculuk yapacaktik. Memeyi emmezse o zaman diye emzige alistirdim. Uyuturken de cok faydasi oldu bize. Gaz zamanlarinda sakinlestiriyordu onu emzik.
Kafana takma kimsenin 2 saat icin bebekli bir anneye kotu bakacagini sanmam. Agzini bantlayacak degiliz sonucta. Bebek bu onun isi aglamak

Evet bize de sesten ötürü dedi. Radyasyonu sonra dedi

Aci çıkıştan dolayı kanattan vermezler .
Ben online check in yaparken ücret ödeyip Pegasus’ta aldım

Aşıyı bir kaç hafta otelemenizde bir sıkıntı olmuyor. Huysuz bebekler uçakta güzel uyuyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…