Yardm edin ne olur..

yani böyle bişey için nasıl bu kadar ağlıyosun deli misin sen
hayatın boyunca bu şekilde hesap verip ağlıycak mısın
bu hakkı neden veriyosunuz siz onlara
bana güvenmiyen beni 4 yıldır anlamayan bi adamın suratına bakmam
ne demek soru sormıycaksın.böyle bi adamla beraberken sen üniversiteyi okumayı mı düşünüyodun
zırt pırt okul basar bu
kaç kurtul be arkadaşım
geleceğini istikbalini yaktığın adama bak
Allah aşkına şöyle melankolik takılıp da Allahın kroları için geleceğini yakan okumayan sonra da evlenince dayaktan kurtulamayan gençlere çok kızıyorum çok:olmaz:

canım benim boşver valla. sen esir misin ne demek erkeklerle nasıl konuşurmuşun. üniversiteye gidiceksin orda napıcaksın. gün geliyo ki erkek arkadaşlarımızla ders çalışırken sabahlıyoruz yada evlerine kadar gidip not alıyoruz yada onlar geliyo.

biraz zaman geçip sınavını düzgünce kazanınca anlıcaksın böyle esir bi ilişki yaşamak istemediğini.
ne ortamlar görüceksin belki gün gelecek ondan fazla seveceksin. daha çok küçüksün.
bilmiyorum gercekten şuan cok kötüyüm aglamaktan zor yazıyorum.. derslerim filan cok iyi zaten ben ne hayal kurarken şimdi hiç ders calısma istedigi filan yok içimde..böyle gidersede kazanamam zaten.. herşey hayal oldu benim için..

ne demek soru sormıycaksın.böyle bi adamla beraberken sen üniversiteyi okumayı mı düşünüyodun
zırt pırt okul basar bu
kaç kurtul be arkadaşım
Allah aşkına şöyle melankolik takılıp da Allahın kroları için geleceğini yakan okumayan sonra da evlenince dayaktan kurtulamayan gençlere çok kızıyorum çok:olmaz:
kızmakta haklısın bu hakkı ben verdim ben ona bukdar ben taviz verdim.. ama yaşarken böyle kendimi ezdigimi göremedim.. şimdide kendime yediremiyorum işte böyle basit olmayı.. kazanamamak düşüncesi beni kahrediyor. bu yıl zaten 2.yılımdı kesin olacaktı bu yıl.. ama bu durumda asla calısamam ben .:( hala hata yapıyorum ama 4 yılı da bi anda silip atıp bişey yok gibi çalışamam ki :(

sadece bahsettiğin sebepten ötürü senden haber almaktan vazgeçebilmişse ya bu adam hiç sevmemiş demektir ya da henüz gelişimini tamamlayamamış biridir . . .

2. ihtimal daha kuvvetli tabi . . . Türk erkeği helede yaşı biraz küçükse o kadar feci eline yüzüne bulaştırıyor ki sevgisini . . .

ilgisini belli etmeyi sevdiğini kısıtlamak deli gibi kıskanmaktan ibaret sanıyor .

tüm yaşadıklarınızın boş olduğu aslında sana karşı hiç bir şey hissetmediği gibi söylemeler bence yanlış . mutlaka paylaştıklarınızın onun üzerinde de izleri mevcut ama o seni sevmeyi becerememiş henüz büyümemiş . . . ziyan etmiş .

sadece bahsettiğin sebepten ötürü senden haber almaktan vazgeçebilmişse ya bu adam hiç sevmemiş demektir ya da henüz gelişimini tamamlayamamış biridir . . .

2. ihtimal daha kuvvetli tabi . . . Türk erkeği helede yaşı biraz küçükse o kadar feci eline yüzüne bulaştırıyor ki sevgisini . . .

ilgisini belli etmeyi sevdiğini kısıtlamak deli gibi kıskanmaktan ibaret sanıyor .

tüm yaşadıklarınızın boş olduğu aslında sana karşı hiç bir şey hissetmediği gibi söylemeler bence yanlış . mutlaka paylaştıklarınızın onun üzerinde de izleri mevcut ama o seni sevmeyi becerememiş henüz büyümemiş . . . ziyan etmiş .
en azından telefonda bitti arama demeseydi :((( kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.. gercekleri duymak canımı cok acıtıyor.. :(

zırt pırt okul basar bu
kaç kurtul be arkadaşım

alkisalkisalkis

böyle bir adamnla hayatınkararırdı evlendiğini düşün bi herşeyden kıskançlık yapıp sürekli, seni kırcaktı bende kurtulduguna şükret adam degilmiş sevgi bukadar basitmiş gözünmde allahın sevdiği kulusun sana yol açmış sınavına asıl hayatından önemli degl bende seni 1hareketle silen adammm adam degildirrrrrrrrrr

en azından telefonda bitti arama demeseydi :((( kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.. gercekleri duymak canımı cok acıtıyor.. :(

en kötü hissettiren tüm düzeninin değişeceği gibi düşünmen belki yani 4 yılın getirdiği bi rutin bi ezber bozuldu tabi ama bunu en az hasarla atlatmakta geleceğine mal olmasına sebep olmakta senin elinde . . .
büyük ve bedeli çok yüksek ve bir o kadar değerli bir ders de ve yoluna devam et . . .
kimsenin senin karasularına girmesine de bundan böle izin verme . . .

en kötü hissettiren tüm düzeninin değişeceği gibi düşünmen belki yani 4 yılın getirdiği bi rutin bi ezber bozuldu tabi ama bunu en az hasarla atlatmakta geleceğine mal olmasına sebep olmakta senin elinde . . .
büyük ve bedeli çok yüksek ve bir o kadar değerli bir ders de ve yoluna devam et . . .
kimsenin senin karasularına girmesine de bundan böle izin verme . . .

bundan sonra töbe zaten biriyle olmak mı asla.. kac yıl gecsede hiç düşünmüyorum biriyle olmayı..

canım şimdi çok üzgünsün ruh halin bunları sana yaşatıyor.ağlıycaksın üzülceksin hattta çok farklı şeyler düşünceksin.sonra kendine geldiğinde ne kadar anlamsız olduğunu farkedip haline şükretceksin.evli deil nişanlı deil sözlü deilsin seni bağlayan bişe yokki ne kadar güzel.ayıp yok utanılcak bişe yok.bi süre kafanı dinle kendini derslerine ver bekle bakalım.sabret acele etme.her şerde bi hayır vardır seni köle gibi sahiplenmiş lafından çıkmıysun yarın bir gün üniyede göndermez seni.kendini topla zamanla aşıcaksın emin olki..

canım şimdi çok üzgünsün ruh halin bunları sana yaşatıyor.ağlıycaksın üzülceksin hattta çok farklı şeyler düşünceksin.sonra kendine geldiğinde ne kadar anlamsız olduğunu farkedip haline şükretceksin.evli deil nişanlı deil sözlü deilsin seni bağlayan bişe yokki ne kadar güzel.ayıp yok utanılcak bişe yok.bi süre kafanı dinle kendini derslerine ver bekle bakalım.sabret acele etme.her şerde bi hayır vardır seni köle gibi sahiplenmiş lafından çıkmıysun yarın bir gün üniyede göndermez seni.kendini topla zamanla aşıcaksın emin olki..
bi süre daha böyle aglarım heralde hem ilişkinin bittigine hem böyle degersiz basit olduguma hem insanların dedikodularına.. cok zor bişey gercekten kimsenin basına böyle bişi vermesin.. ama benimde hatalarım var bukdar yorumdanda şuan kendime sordugumda da bunu anlıyorum.. bukadar taviz vermemem gerekti :( işte böyle degersiz oluyomuşsun sonra..

Senin hatan falan yok kendini suçlu görme.Senin iyi niyetinden şu anki üzülme sebebin.Sen fazla değer vermişsin o vermemiş.Ben bilirim bu insan tiplerini 5 yıl da ben çektim salak gb böyle bir psikopatı.Şimdi geçen o güzelim yıllarıma yanarımda başka bişeye yanmam.Hazır o seni bırakmış başına bela olmadan kurtulmana bak derim ben.ınan ki çok üzülürsün ilerde de.Bu adam paranoyak sorunlu biri belli işte.En güzel yıllarını mahf etme derim Banada söylediler ama ben hep inat ettim direndim kıskanç tı hemde aşırı paranoyak tı.Şimdiki aklım olsa anında yol verirdim.Onun yüzünden ünv yıllarım ziyan oldu ne arkadaş ne kendine güven hepsini yedi bitirdi.
Beni iyi dinle kızım bırak zamanla geçiyor EMıN OL...

:delphin: canım baştan yanlış yapmışsın sen.
ne demek kimseyle konuşmucam diye söz vermek yaa?? bunu istemesi başlı başına bi hata.. senin de kabul etmiş olman yanlış..:olmaz::olmaz:
bizler sosyal varlıklarız biliyosun hayvan değiliz ki konuşmadan anlaşmadan yaşayıp gidelim, öyle saçmalık mı olurmuş.. kimse kimseye bu tarz yasaklar koyamaz:olmaz:
seni anlamadığımı sanma sakın,bahsettiğin acıyı ben de yaşadım ona bişey diyemem hakkındır yaşa acını doyasıya..iyice içine sinidirerek yaşa ve bitir, geleceğe taşıma..
zaten yaşın küçük..bu aralar bunlar türedi anacım ben lisede aşkın a sını bilmedim.oturdum dersime çalıştım istedğim bölümü kazandım sonra yelken açtım hayatımın aşkına :lepi:
çok erken başlıyosun aşk acısını yaşamaya sonra hayatınızı erteliyosunuz.bu işler yüzünden geleceğini karartma..sakın derslerine engel olmasın.kendine bi süre ver, 1 ay mı olur 1 hafta mı sadece acı çek ağla zırla naparsan yap ve unut.inan ki zor değil.
sonra kazan bi üniversiteyi daha neler çıkar karşına canım..
sakın yalvarma ona arayıp sorma bak sonra pişman olcaksın. böyle bi insanla zaten ömür geçmez:olmaz:

Senin hatan falan yok kendini suçlu görme.Senin iyi niyetinden şu anki üzülme sebebin.Sen fazla değer vermişsin o vermemiş.Ben bilirim bu insan tiplerini 5 yıl da ben çektim salak gb böyle bir psikopatı.Şimdi geçen o güzelim yıllarıma yanarımda başka bişeye yanmam.Hazır o seni bırakmış başına bela olmadan kurtulmana bak derim ben.İnan ki çok üzülürsün ilerde de.Bu adam paranoyak sorunlu biri belli işte.En güzel yıllarını mahf etme derim Banada söylediler ama ben hep inat ettim direndim kıskanç tı hemde aşırı paranoyak tı.Şimdiki aklım olsa anında yol verirdim.Onun yüzünden ünv yıllarım ziyan oldu ne arkadaş ne kendine güven hepsini yedi bitirdi.
Beni iyi dinle kızım bırak zamanla geçiyor EMİN OL...
inş.bende daha da pişman olup üzülmem.. ben en cok bukdar kör olduguma degersiz olduguma yanıyorum.. nasıl görememişim 4 yıl boyunca :((( niye herzaman bişeler böyle kötü bitmek zorunda.. onca verilen sözler nerde kaldı.. birinin bir kızı bıraktıgını duysa o insan için ne kötü kelimeler kullanırdı.. ama şimdi herkesi eleştirirken o beni ortada bıraktı.. bi telefonla bitti diyecek kadar basite aldı herşeyi..

:delphin: canım baştan yanlış yapmışsın sen.
ne demek kimseyle konuşmucam diye söz vermek yaa?? bunu istemesi başlı başına bi hata.. senin de kabul etmiş olman yanlış..:olmaz::olmaz:
bizler sosyal varlıklarız biliyosun hayvan değiliz ki konuşmadan anlaşmadan yaşayıp gidelim, öyle saçmalık mı olurmuş.. kimse kimseye bu tarz yasaklar koyamaz:olmaz:
seni anlamadığımı sanma sakın,bahsettiğin acıyı ben de yaşadım ona bişey diyemem hakkındır yaşa acını doyasıya..iyice içine sinidirerek yaşa ve bitir, geleceğe taşıma..
zaten yaşın küçük..bu aralar bunlar türedi anacım ben lisede aşkın a sını bilmedim.oturdum dersime çalıştım istedğim bölümü kazandım sonra yelken açtım hayatımın aşkına :lepi:
çok erken başlıyosun aşk acısını yaşamaya sonra hayatınızı erteliyosunuz.bu işler yüzünden geleceğini karartma..sakın derslerine engel olmasın.kendine bi süre ver, 1 ay mı olur 1 hafta mı sadece acı çek ağla zırla naparsan yap ve unut.inan ki zor değil.
sonra kazan bi üniversiteyi daha neler çıkar karşına canım..
sakın yalvarma ona arayıp sorma bak sonra pişman olcaksın. böyle bi insanla zaten ömür geçmez:olmaz:
nerden tamam dediysem bilmiyorum zaten.. eger bana deger verseydi en azından insan gibi sevmiyorum deseydi yüzüme deseydi ayrılalım diye böyle kabaca aldatmış gibi arama beni bitti deyip eşya gibi fırlatılmasam bukadar zoruma gidip üzülmezdim.. zaten okadar arama dedikten sonra nasıl ararım okadar agladım tekrar düşün diye bana verdigi cevap ben kararımı verdim aglayarak yalanlarını örtmeye calısma oldu.. daha hangi yüzle arayıp barışalım diyebilirim ki..

oyy canım kıyamam yaa inan ki şuanda hissettiğin duyguyu çok yakından tanıyorum..kendni bi hiç gibi hissediyosun, kabullenemiyosun.hem çok özlüyor hem de nefret ediyosun..sürekli kendine neden neden neden diye soruyosun..bunu yapan o olamaz daha dün elimi şöyle böyle tutuyodu, söyle söylüyodu sevdiğini falan fillan...
ilk yorumumda dedğim gibi sen şimdi derslerine odaklan canım..hem bahanen bu olsun,inat yap hırs yap sırf ona gıcıklık olsun diye kazan üniv çatlasın..gitsin kime despotluk yapcaksa yapsın..
bir de şu kim ne der muhabbetine takıldım..tatlım utanılcak bişi yok ortada.biliyorum kendni kullanılmış bi köşeye atılmış hissediyosun ama bu çok saçma sadece senin düşüncen..sen yanlış bişi yapmadın.utancak olan biri varsa o da eski sevgilin..bu fikre alıştır kendini..zaten o biraz daha zaman gecsin kendinden utancak yaptığı yanlışı farkedecek sana dönmek isteyecek..ozaman da sen onu cezalandr..kolay gelsin :delphin:

oyy canım kıyamam yaa inan ki şuanda hissettiğin duyguyu çok yakından tanıyorum..kendni bi hiç gibi hissediyosun, kabullenemiyosun.hem çok özlüyor hem de nefret ediyosun..sürekli kendine neden neden neden diye soruyosun..bunu yapan o olamaz daha dün elimi şöyle böyle tutuyodu, söyle söylüyodu sevdiğini falan fillan...
ilk yorumumda dedğim gibi sen şimdi derslerine odaklan canım..hem bahanen bu olsun,inat yap hırs yap sırf ona gıcıklık olsun diye kazan üniv çatlasın..gitsin kime despotluk yapcaksa yapsın..
bir de şu kim ne der muhabbetine takıldım..tatlım utanılcak bişi yok ortada.biliyorum kendni kullanılmış bi köşeye atılmış hissediyosun ama bu çok saçma sadece senin düşüncen..sen yanlış bişi yapmadın.utancak olan biri varsa o da eski sevgilin..bu fikre alıştır kendini..zaten o biraz daha zaman gecsin kendinden utancak yaptığı yanlışı farkedecek sana dönmek isteyecek..ozaman da sen onu cezalandr..kolay gelsin :delphin:

evet aynen dediklerin gibi hissediyorum kullanılmış gibi hissetmem cok normal çünkü kullanıldm aptalca bi sebebten dolayı terkedildim..! şuan ders düşünemiyorum.. en azından daha ilk günden bukadar lafın üstüne düşünemiyorum.. belki sakinleşince çalışabilirim onuda bilmiyorum.. cok kötü bir durum.. kimseye yaşatmasın böyle bi duyguyu..

Ne demek "söz vermişim tutmamışım"
bu sana şimdiden böyle yapıyorsa ilerde hastanelik eder seni
valla canım kusura bakma ama bitmesi senin için daha hayırlı olmuş bence
böyle güvensiz bir insanla ömür geçmez !!!!

Ne demek "söz vermişim tutmamışım"
bu sana şimdiden böyle yapıyorsa ilerde hastanelik eder seni
valla canım kusura bakma ama bitmesi senin için daha hayırlı olmuş bence
böyle güvensiz bir insanla ömür geçmez !!!!
ben anlamıyorum zaten söyledigi bir şeyi yapmamış olsam beni başka biriyle yakalamış olsa yada bi başkasından benim hakkımda kötü bişey duysa tamam güvenmesin diecem ama hiç bi dedigine yok demedim ki.. en büyük hatayı yapmışım ben ona güvenmekle..

Back
X