Yardm edin ne olur..

cok mutusuzum gercekten.. aglamıyorum susuyorum odama gidip aldıgı birşeyi görüyorum tekrar agıyorum odadan cıkıp başka odaya gidiyorum tv de bi program görüp o bunu izlerdi gecen hafta bunun hakkında konustuk deyip aglıyorum ha bire telefon acık gibi telefona bakıyorum :((( cok zor onsuzluga alışmak.. aldıgı eşyaları hayatımdan cıkaracagım ama hangi birini kıyafetlerimin bile yarısından cogunu ya o almıştır ya birlikte almışızdır.. dokundugum herşeyde o var :( ben bu cezayı hakedecek naptım diyorum :((

Ben seni anlıyorum güzelim,sen kendinden emin ol önüne bak ve hayatında şuan için yapman gereken şeyleri yap en güzel bir şekilde en layıkıyle..düşüneceksin tabiki ama kendini hırpalamadan düşün..seni gaza getirecek şarkılar dinleme seni gaza getirecek arkadaşlarını dinleme kafanı dağıtacak şeyler yap oku..onunla olan resimleri hediyeleri herşeyi bir kutuya koy bir kenara koy gözünün önünden kaldır, ilk önce kendin bir rahatla Mevlana'nın çok güzel bir sözü vardır "ımtihan içinde imtihan vardır..Derlen toplanda ufak bir imtihanda satma kendini.." bu imtihandanda çıkacaksın böyle düşün sadece sen değilsin bunu yaşayan ;) zamana bırak herşeyi..

cok mutsuzum düne göre daha kötüyüm desem yeridir.. bütün gece uyumadım uyuduysam bile onu rüyamda görüp uyandım :(((( hala bittigine inanamıyorum.. hiç kimseyle görüşmüyorum telefonum hala kapalı öyle boş boş duruyorum evin içinde..

biraz disari cikipp kafani dagit derim.. ya da biseyle ilgilen.. ne olursa olsun birsey yapmak hicbirsey yapmamaktan iyidir..

biraz disari cikipp kafani dagit derim.. ya da biseyle ilgilen.. ne olursa olsun birsey yapmak hicbirsey yapmamaktan iyidir..
hiç canım istemiyo inan.. zaten havada cok kötü yagmur yagıyo.. onu çok özlüyorum :(((( kimseyle konuşmadıgım için içimde de tutmak istemiyorum buraya yazıyorum işte :(

canin istemese de kendini zorla derim.. bu sekild eeninde sonunda kendine yenilip o telefonu acarsn kendini cok zorluosun cunku.
bi arkadasina git veya bi film izle ders calis birseyler yap ama mutlaka.. dusunmekle uzulmekle varabilecegin hicbiryer yok.

canin istemese de kendini zorla derim.. bu sekild eeninde sonunda kendine yenilip o telefonu acarsn kendini cok zorluosun cunku.
bi arkadasina git veya bi film izle ders calis birseyler yap ama mutlaka.. dusunmekle uzulmekle varabilecegin hicbiryer yok.

yok asla bidaha olmayacak anneme anlattım çünkü ki onun okdar lafından sonra asla olmaz.. zaman hemen geçsin istiyorum alışmak istiyorum inanmak istiyorum bittigine..

güzelim zamanla anlayacaksın nekadar saçma şeye üzüldüğünü şimdi bana hep bunu söylüyorlar.. bende nişanlıma ayrılık esnasında ayrılalım dedim diye bitti.. ya düşünsene insanız hiçmi hata yapmıyacaz.. boşver güzelim önünde sınavın varmış kendini sınavına motive et..

güzelim zamanla anlayacaksın nekadar saçma şeye üzüldüğünü şimdi bana hep bunu söylüyorlar.. bende nişanlıma ayrılık esnasında ayrılalım dedim diye bitti.. ya düşünsene insanız hiçmi hata yapmıyacaz.. boşver güzelim önünde sınavın varmış kendini sınavına motive et..
evet sınavım var ne hayallerim vardı şimdi hiç onları bile düşünmek istemiyorum :(( nişanlından ayrılmışsın sende anlıyorsundur beni allah sanada yardım etsin o dahada zordur:((

canım benim emin olki daha zor.hayallerin umutların sevgin kayıp gidiyor... canım acıyorr..gözlerimde yaşlar deli gibi akıyor.. 8 ay oldu.. ama emin ol zaman geçtikçe acı hafifliyor.. bide ondan nefret edecek şeyler bulursan acın hafifliyor.. benimde önümde bi sınavım var.. bazen çalışamıyorum aklım takılıyo..ama hemen kendimi motive ediyorum..çünkü hayatıma daha fazla zarar vermesine izin vermeyeceğim...sositososito

:olmaz::olmaz:
canım bakıyorum da daha da kötüye gidiyo durumun..hiç gelişme yok..
en iyisi sen onunla yaşadığın güzel anlara değil seni kırdığı üzdüğü anlara odaklan..
iyice sinir ol nefret ol daha kolay gececek senin için..
4 yılını boşa harcadğını düşünme sakın..boşa gitmedi o yıllar seni sen yaptı.herkesten ve yaşadığın her olaydan bi şeyler kaptın sen...hayat böyle bir şey..inan bana boşuna yaşadım diye bişi yok..
tecrüben oldu,artık daha temkinli olcaksın bazı konularda..bundan sonra çok fazla canın yanmayacak.bağışıklk kazandın bir nevi..
:delphin::delphin:
ona verdiğin emeklerin için yanma..bırak o yansın kıymet bilmediği için.kötükedihüsokötükedihüso

bişeyi zorladıgım yok zaten evet bitti beni bukadar basit gördügü için ve onu tanıyamadıgım ve gecen 4 yılda yaşadıklarıma acıyorum üzülüyorum bi anda içimden atamıyorum.. kimseye dönmek gibi derdim yok zaten..

derdin yok ama düne göre kötüyüm diyosun seni arayıp af dilese eminimki affedersin insanlar 20 yıllık evliliklerini bitiriyo biraz silkinip kendine gel dünyanın sonu deyil seni bi kere istemeyeni sen iki kere isteme kendine güvenin saygın olsun biraz bu dünyada kimse senden kıymetli deyil ilerde ankarsın

axi___ sen istediğin kadar hayatı zehir et kendine güzelim hayat olacağı yere varıyor olmak istedikten sonra o şeylerin önüne geçemiyorsun maalesef bak ne güzel burada o kadar arkadaş sana çok güzel destek oluyor ve akıllar veriyor inan herkesin başından geçiyor bu olaylar yaşanıyor yani..başlıkta yazıları yeniden oku bak ne demek istediğimi anlayacaksın..bırak olacak olanlar olsun her iki tarafta yaşasın bunu yaşamalı o notaya gelmiş çünkü..ve asla deme asla dediğinde asla dediğin şey oluyor..bu kadar olumsuz olursan olumsuz herşey seni bulur..

Elbette üzüleceksin, yaşadıkların hiç kolay değil. Ama bunun böyle bir süreç olduğunun bilincinde olmalısın. Artık kendini hırpalama, iç hesaplaşma yapma, bunun için erken. Sen şimdilik bunu atlatmaya bak. Ve arkadaşlara katılıyorum, başka bir şeyler yap. Çık dolaş, kafanı meşgul et. Eminim içinden gelmiyor, ama kendini zorlamanı öneririm. Sen bir aktivite için adımını bir at, sonra "aa, iyi ki yapmışım" diyeceksindir, bu hep böyle olmuştur.

Bir de arkadaşlarınla falan o kişi hakkında fazla konuşmamanı öneririm. O kadar sene bir şeyleri paylaşmışsınız, evet sana çok çirkin davranmış ama yine de çok atıp tutmayın arkasından şöyleydi böyleydi diye. Bu da böyle bir anıydı işte, güzel şeyler de olmuştur, onlar güzel kalsın. Arkadaş çevresi bu gibi durumlarda adamın arkasından kötü konuşmanın sana iyi gelebileceğini, seni rahatlatacağını düşünüyorlar ama ben katılmıyorum, seni bilmem. Bir de artık hiçbir şekilde hayatında olmasın işte, konuşmayın bile.

Annene de anlatmışsın, sana destek olmuş. Çok güzel. Yani kendini üzmekten vazgeçsen aslında bir şeyler gerçekten iyiye gidecek. Kendine izin ver. Şu moralle zaten ders falan çalışamazsın, ona biraz ara ver, kitap bile açma. Film izle, bir şeyler yap, başka şeyler düşün. Bir hafta sonra kendini daha iyi hissettiğinde telâfi edersin zaten. Ama böyle giderse uzun bir süre motive olamayacaksın gibi hissediyorum. Ama bunu kendine yapma. ıleride çok üzülürsün, çok yanarsın. Ama geçen zamanın telâfisi olmuyor, buna inan. Ki bu senin hayatının gidişâtını belirleyecek. Gerekirse psikolojik destek al ve yoluna devam et. Daha epey zamanın var, motive olursan başarabilirsin. Ama bunu umursaman ve bazı şeyleri atlatmaya çalışman gerekiyor. Hadi bakalım, görelim seni.

hepinize destekleriniz için teşekkür ederim söylediklerizde haklısınız ama ben bugün yine onsuzlugun acısıyla uyandım kendimi her geçen gün daha kötü hissediyorum.. hani zaman unutturur diyorum ama gecen zaman canımı daha da acıtıyor.. zaten randevu aldık psikologla görüşmeye gidicem artık :((( ne duruma düştüm ben bu haldeyim ama eminimki o bunların hiç birini umursamadan hayatına devam ediyordur.. inşallah bende hakettigim yerlere gelirim :(((

hepinize destekleriniz için teşekkür ederim söylediklerizde haklısınız ama ben bugün yine onsuzlugun acısıyla uyandım kendimi her geçen gün daha kötü hissediyorum.. hani zaman unutturur diyorum ama gecen zaman canımı daha da acıtıyor.. zaten randevu aldık psikologla görüşmeye gidicem artık :((( ne duruma düştüm ben bu haldeyim ama eminimki o bunların hiç birini umursamadan hayatına devam ediyordur.. inşallah bende hakettigim yerlere gelirim :(((

üzülme güzelim herşey düzelecek yoluna girecek biz sana yardımcı olmak adına bunları söylerken bizde aynı şeyleri yaşıyoruz, yaşadık ve seni anlıyoruz..sahne hep aynı sadece roller başka maalesef..yalnız değilsin bunu bil ve hayata gülümseyerek bak birgün herşey yoluna girecek göreceksin senden daha değerlisi yok bunu unutma iyimi..kaydirigubbakcemile5

cok özlüyorum içime atmaktan yoruldum dışarıya cıkıyorum dershaneye gidiyorum ama olmuyo aglamıcam diyorum gözyaşlarıma engel olamıyorum her geçen gün daha da kötü oluyorum ama kimseye anlatamıyorum derdimi :(((

sen kendini bırakırsan,her an güzel anılarınızı hatırlarsan tabi ki unutamazsın.hemen unutmak mümkün değil ama unutmamak kendine hayatı zehir etmen demekte değil.önce bu ayrılığı kabullen ve kafanda bu ilişkiyi bitir 4 yıllık birlikte olduğunuz halde sana güvenmeyen bi adamla beraber olursan inan hayatının bundan sonrasınıda mahvedersin kabullen bunu.inan ki bu ilişkiyi kafanda bitirirsen,aklında neden neden diye soruları geçirmeyi bırakırsan acında dinecek sen yeter ki iste :teselli:

ben çok duydum biraz fazla kıskançtı ama sevdim diye evlenen , sonrasında 2 yılda 10 yaş yaşlandıracak kadar kıskançlık buhranı geçiren adamları.sıkıntı yok hayata devam , iyi olmuş kurtuldun rahatla..

Kiskancligindan degil senden ayrilmak icin yapmistir bence nasil ya insan kiskanirsa sahip cikar ayrilmazki ...:26:
Ayrica sinavida kazanamam demissin O senin geleceginden daha mi önemli sacmalama bence canim ...:31:

Son düzenleme:
Back
X