annem biliyor sadece ama annemde böyle bi insan oldugunu bilmiyor bende bilmiyordum ya neyse( babamı aramasından korkuyorum.. numaralarıda şöyle biliyor arada bir babamdan ya da annemden aradıgım oluyordu.. ki onunda ailesinin hepsinin telefonu var annesi kardeşi ablası herkes biliyor beni konuşuruzda.. annesini mi arasam diye düşündüm ama kendimi iyice rezil etmekten korkuyorum.. ne diyebilirim ki bıraksın peşimi desem daha cok sinirlenecek kadın ne yapabilir.. şimdilik kapattım telefonu.. umarım aramaz.. yada dershaneye gelmez
(
Bence annenle konuş bunları. Hem sana bizden çok çok daha iyi destek olur, hem de olası bir rezillikte tutunacak bir dalın olur, sana yol gösterir. Sanmıyorum ama, hani olur ya bir şekilde bir şey olur babanın kulağına gider, o zaman da devreye girerek gerginliklerin büyümesine engel olur.
Hem o zaman için daha rahat davranırsın yalnız değilim diye. Ondan uzaklaşacak gücü bulmuş olursun. Annenin de fikrini al, ve o da onaylarsa bence hattını değiştir, çünkü bu şekilde seni hiç rahat bırakmayacak. Dershaneye gelir diye korkuyorsun, bu hakikaten hoş olmazdı, ama yapacak başka bir şeyin yok. Hayatının geri kalanını onun yapacaklarından korkarak yaşayamazsın. Gelirse de gider rehber hocanla konuşursun, icâbına bakılır, dingonun ahırı değil ki orası.
Sen karşısında öyle tavizsiz durursan sıkılır zaten. Adam seni ezmeye alışmış, buna devam etmek istiyor. Artık güçlü ve kararlı bir kız olduğunu göstermen lazım.
Hani derlerdi ya, bir köpek senin ondan korktuğunu hissederse sana dişlerini gösterir, o hesap. Bence her şeyi göze al ve hattını değiştir. Ya da rahatsız etmeye devam ederesen savcılığa baş vuracağız annemle de. Yalnız ve korkak olmadığını bilsin.