4 senelik evliyim.2 yaşında bir kızım var.ve yaklaşık 2 senedirde eşimle evliliğim hiç iyi gitmiyor.bugünlerde boşanma davası açmayı düşünüyorum ama kızım kötü etkilenecek diye korkuyorumda.ailelerimizin arasıda hiç iyi değil.annem ve eşim geçen gün büyük bir tartışma yaşadılar.aynı günün akşamı bende eşimin annesi ile büyük bir tartışma olmasada birşeyler yaşadım.kafam çok karışık gerçekten.bu durumdan nasıl kurtulucam ben.boşansam bir türlü boşanmasam bir türlü.benimde hatalarım oldu muhakkak suçsuzum diyemem ama bu saatten sonra neyi nasıl düzeltebilirim bilmiyorum.eşimi seviyormuyum ondan bile emin değilim.offff bana akıl verin ne olur!!!
Karşılıklı oturup hatalarınızla yüzleşseniz iyi olmaz mı?:uhm:
eşin anneni istemiyormu evde?
bence siz orta yolu bulamıyorsunuz ve alttan alamıyorsunuz..ayrıca olayları çok büyütüyorsunuz..anne evde imiş,sana yardım ediyormuş..eşinde kendi işleri ile ilgilinsin,birazcık başkalarına yardım etsin..bir olayın başında bir sürü kişi olmasının bir anlamı yokki..ayrıca ailelerin bişilere karışmasıda hoş değil..senin annenin laf söylemesi,onun annesinin boşanın demesi..sorunlarınızı kendiniz halletmelisiniz ve biraz anlayışlı olmalısınız alttan almalısınız..şimdi sen eşim yardım etmiyor diyorsun da ya bu adam akşam eve gelmiyor mu?akşam sana yardım eder...görev paylaşımı yapamıyormusunuz?
güzelim yardım etmiyor diye kassettiğim eşim değil annesi.benim kendi annem bukadar koştururken eşimin annesinin böyle rahat olması biraz rahatsız edici geliyor işte anneme ve tabi kendiside boş durmayıp beni dolduruyor bol bol
benimde çok büyük hatalarım oldu bunu ben gerçekten biliyorum.doğumdan sonra çok büyük psikolojik sorunlar yaşadım,benim için hesapta olmayan birşeydi hamileliğim,anne olmaya hiç hazır değildim sanki.belkide lohusalık depresyonu denilen şeydi bilmiyorum ve profesyonel yardım hiç almadım.sinir sistemim tamamı ile bozuldu.hiçbirşeye tahammül edemez hale geldim.eşim ne yapsa benim için suçtu.ona çok yüklendim.ama oda bana eskisi gibi ilgi göstermiyordu sanki.önceleri çok daha ince fikirliydi,sevgi doluydu,daha sakindi.beni hiç anlamadığını düşünüyordum hep.böyle derken başladı sorunlarımız işte.ve şimdi işin içinden çıkılmaz bir hal aldı malesef.
senın bu yasadıklarını bende yasadım canım oglum 1.5 yasında daha yenı kendıme gelmeye calısıyorum.bızımde bosanalım kararına kadar gıden cok kavgamız oldu bebekten sonra ama annem ust katımda oturdugu halde hıcbır sey bılmez.kımseyle paylasmadım yasadıgım sorunları.suan eskısı gıbı ıyı olmaya basladık cok sukur.sız nıcın aılelerıde kattınız anlasmazlıklarınıza.ıs aılelerle ıcınden cıkılmaz bır hal alıyor cunku
Evliliklerde Mümkün olduğunca aileleri uzak tutmak gerekiyor
Yoksa bu tip sorunlar çıkıyor maalesef.
Sen ne istediğine karra verdinmi?
Boşanmakmı istiyorsun
Eşinle yeniden barışıp devammı etmek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?