Yardm edin!

Allah yardımcın olsun canım. Ya severek evlenipte neden mutsuz oluyoruz ... (bende onlardan biriyim )

sağol güzelim,bir bilsem niye böyle oluyor.1 sene flört ettim eşimle ve inan 1 kere kavgamız olmamıştır.2 sene önceye kadar etrafımızdakiler gıpta ile bakarlardı ilişkimize.ne oldu bize bilmiyorum

evlılıgını yurutmek ıstıyorsan oncelıkle annenı karsına alıp konus.sen esımle anlasamasanda o benım kocam ve ben yuvamı yıkmak ıstemıyorum de.sonrada esını al karsına konus.bundan sonrada esınle ılgılı hıcbır problemını annene anlatma.anne yada babalar cocugunu uzdugu ıcın damat yada gelıne kınlenıyor.esler barısıp normale donse bıle aıleler soguyor ve kın gudup kızmaya devam edıyor karsı tarafa.annenın yanında esın ve kayınvalıden ıcın kotu konusma artık

evli değilim oturup üropik şeyler yazmakta istemiyorum ama siz eşinizle arayı düzeltseniz önce sonra sizmutlu oldukça ailelerinde öfkesi geçtikçe sorun kendiliğinden çözülmezmi.kaynana öyle demiş desin şimdiki asılkonu kaynanayla senin sorunun değilki eşinle boşanma noktasında oluşunuz.eşinle arayı düzelt kaynanyla ailenle aranı sonra düzeltirsin.yada eşin sinirli annen kinci ise iki tarafada baskı uygulama eşinle aranı düzelttikten sonra bayram gelir özel bi gün olur ozamn düzeltilir nasılsa.sizin mutsuz olduğunuzu görünce ailelerde geriliyor olaya giriyor taraf oluyor mecburen canım.sen mutszuken o evde annen suçluyu eşin olarak görecek eşinde mutsuzken kavga varken evde kaynananda seni ve anneni suçlayacak tabiki.yani evliliği kurtarmak istiyorsan eşinle konuş orta yolda buluş.kafandakiasıl konuyu unutup hedefinden şaşma.lmaz:

Ailelerin bu kadar işin içinde olması beni şaşırttı açıkcası
Aneniz nasıl oluyorda kavga ediyor eşinle ağır bi dille ve eşinde karşılık veriyor çok zor ama çokkk zor aile ve eş arasında kalmak
Bence yapabilceğin en iyi şey aileleri kendi ailenide uzaklaştırmak ben öyle yaptım bir ara beraber yakın oturmaya karar verdik hiç böyle kavga tartışmaları olmadı ama bir süre sonra herkesin hareketi birbirine batmaya başladı çeken arada kalan ben oldun ve herkesi etrafımızdan uzaklaştırdım iş büyümeden...
O benim annem deme sakın kendini eşini ve çocuğunu düşünmek zorundasın
Aileni tamamen at demiyorum ama uzaklaştır bebeğe bakıcı tut ya da sabah bırak akşam al

Eşinle oturup konuşmayı dene ve yardım almayı deneyin ikinizde
Boşanmak çözüm değil bence çocuğunuz tabiki etkilenecektir

sağol canım tavsiyene uyacağım ama umarım eşimde aynı şekilde davranır.çünkü bundan sonra olacak olumsuzlukları kaldıracak gücüm yok gibi

sanırım eşine karşı olan duygularından da emin değilsin. bence bi akşam eşinle birlikte bi yemeğe çıkın,yada sinemaya gidin,ortak birşeyler yapın.eğer bundan sonrası için bir karar alacaksanızda karşılıklı konuşarak alın. tabi aileleri bir kenara bırakarak

anneniz sizi çok doldurmuş dediğiniz gibi,damadına annesiyle ilgilei şeyler söyleyince eşinizde dayanamamış ve savunmuş doğal olarak,sizin aranızda büyük bi problem yok gibi
bence durumunuz varsa bi bakıcı tutsanız veya kreşe verseniz kızınızı,aileleri biraz uzak tutmuş olursunuz,boşanmak yerine birde böyle deneyin derim ben.....

annen neden geceleri kendi evine gitmiyor anlamadım.

canım 2 yaşında bir kızım var benim ve 2 hafta önce kolunu kırdı.bende çalıştığım için evde bir yardımcıya ihtiyacım var şuan.birimiz kızımla ilgilenirken diğerimiz yemek,ütü,temizlik vs.ile ilgileniyoruz.

Bence en büyük hatayi tartismalarin icine ailelerinizide dahil ederek yapiyorsunuz arkadasim...

Ne senin ailen nede onun ailesi gereksiz yere evlilignize müdahale etmemeli...

Büyüklerden büyüklük beklerken onlarin bazen daha cocuk ve tabiri caizse cahilce hareketler yaptigni kac defa gördüm....malesef...

Esini seviyor ve yuvani kurtarmak istiyorsan al esini karsini sakin bir zamanda konus arkadasim....gerekirse sen onun annesinden oda senin annenden özür dilesin....gerekince büyüklügü kücüklerin yapmasi lazim....

Hic birsey kaybetmesiniz aksine kazanan taraf siz olursunuz bence...

Umarim düzelir....Hayirlisi olsun:1hug:

canım çocukluk yaparak ve bencilce davranarak bu yuvayı yıkmayı istemem tabiki.neticede düşünmek zorunda olduğum bir kızım var.ama ortadada gerçekten büyük sorunlar var ve bunlar adamakıllı çözülmeden bu evliliğin düzeleceğini sanmıyorum.tavsiyelerin için çok teşekkür ederim,elimden geleni yapıcam

bir evlilik terapistine gitsek birlikte belkide faydalı olur ama eşim kabul edermi acaba?

Bence annenizin tavrı hiç hoş değil...
Kayınvalideniz nasılsa annen var diye gelmiyor olabilir. Zaten annesi var annekız hallederler bir de ben gidip fazlalık yapmıyım diye düşünüyordur belki. Niye anneniz kötü niyetli yaklaştı ki? Eşinize sert bişr şekilde annen niye gelmiyor yardıma diyeceğine oğlum ben yoruldum biraz evime gideyim oradada babanın çamaşırları falan birikmiştir, birkaçgün annen gelip ilgilensin kızal diyebilirdi...
Böyle yaklaşsaydı bu son problem de yaşanmamış olurdu...
Rüzgar eken fırtına biçermiş. Kötü yaklaşırsan kötü karşılık alırsın, hayatın kuralı bu...

canım bence senin annende de kabahat var
k.validenin eve gelip yardım etmediğini söylemek bence annene düşmez
eğer çok yoruluyorsa yada rahatsız oluyorsa snaa söyler
sen de uygun bir dille eşine söylersin
bana kalırsa hiç lafını bile etmemeliydiniz ama
çünkü kadınlar ne ister, eşlerinin aileleri çok fazla bişeye karışmasın, kendi anneleri yardımcı olsun ister
eeee buna göre zaten sizinde öyleymiş, niye dürttünüzki

bebeğiniz var, severek evlendik diyorsun, sorun aileler diyorsun
o zaman al eşini karşına kavga etmeden, durumunuza çok üzüldüğünü
zamanında severek evlendiğinizi, pırlanta gibi değerli bir şeye sahip olduğunuzu, bebeğiniz olduğunu
herşeyi yıkmanın kolay olduğunu ama bunu yeşertmek istediğinizi dile getirin
ve eşinizi ikna edin, bir aile danışmanından yardım alın
madem sorunlarınızı konuşamıyorsunuz yada uzlaşamıyorsunuz
bunu bir tarafsız bir kişiden yardım alarak yapmaya çalışmayı önerin

eğer kırıcı olmadan bunu dillendirirseniz belki eşinizde kabul eder

sorunun sadece ailelerden kaynaklandığını söylemiyorum güzelim.ailelere yansıttığımız için varolan sorunların dahada büyümesine sebep olduğumuzu düşünüyorum ben.ama profesyonel bir yardım alırsak belki bizim göremediğimiz birşeylerin farkına varmamızı sağlar.sorunların üstesinden gelir evliliğimizi kurtarırız belki.

Arkadaşım bencede annenin eşinle ne olursa olsun yüz göz olması çok yanlış.Tamam kayınvaliden ilgilenmiyor gelmiyor diye canı sıkılabilir ama, bunun için damadıyla ağız kavgası yapması çok büyük bir hata.Diğer arkadaşlarında dediği gibi aileler fazla müdahil olmuş bu evliliğe.Kızınızda var ayrıca,kendinizden önce onu düşünmeniz lazım.Bence kızın iyileşince annen evine gitsin ve sen eşinle başbaşa birkez daha konuşun ve düşünün.İnşallah sorunlarınız düzelir ve mutlu olursunuz.Zaten eğer hala birbirinize birşeyler hissediyorsanız,bağlarınız hala kopmamışsa birbirinize olumlu karşılık vereceksinizdir..

canım doğru söylüyorsun ama siz ailelere yansıtmış olabilirsiniz ma aailelerde karışmayalım geri duralım dememişler, bunub söylemeye çalışmıştım ben

tabiki bir uzmandan yardım alın, eminim faydasını görürsünüz tabi ondan sonra ikinizde hareketlerinizi gözden geçirirseniz

her kez aynı fikirde aileler bu kadar işin içine sokulmaz cnm hata sende bence aileler bu tarz şeyler yansıtılmaz.....
bence eşinle konuş hata yaptığını söle ,psikolojim bozuktu de bişeler de evlilğini kurtar

kurtarırsınız tabi, niye kurtarmayasınız
sonuçte siz birbirinizi sevmişsiniz
hamilelik, çocuk iş güç derken sadece bir kenara atmışsınız bişeyleri
üzerine sorunlarda gelmiş
şuan sadece bunları hatırlamalısınız

eşinle konuş önce, özür olayınıda sen açma derim ben
önce uzman konusunu kabul ettir, eğer birlikte giderseniz
aile danışmanı eşini ikna etmeli
çünkü sen tutturursan belki inada bindirebilir

eşinide çok haksız görme lütfen, kim annesine laf söyletmek ister hemde kavga şeklinde
tamam ben haklı demiyorum ama eşit olarak düşün derim canım

eşimi haksız görmüyorum yada o suçludur demiyorum,diyememde zaten hakkım yok.butür olaylarda iki tarafta az çok hatalı oluyor malesef.eğer kızıma bakmak zorunda olmasalar ve biz birsüre iki tarafın ailesindende uzak durabilmeyi başarsak, uzman birindende destek alsak herşey ilk günkü gibi olurdu belki ne güzel...belki birbirimizi yine eskisi gibi sevmeyi becerebilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…