Yardm etmeniz lzm:(

Apfel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
23
0
86
Muğla
bna da yardım edermsnz?? bn 19 yasndaym . erkek arkdsmla nkhlnmya karar werdk tb bu dını nıkh oluck okul btnce de resmı. ama aynı evde fln kalmak yk. yanı sdc ön bişy gb. onu sevıomsn dersenız tb kı ck sevyrm . ama aılemın haberı ykken boyle bsy ypck olmak da dgsk gelıo. bu sdc baglılıgmızı artırcak kapıyı vurup ckmayalım dıe. ztn evlenmyı dsnyodk. o çok ii biri , cok saygılı , bnu baska işler ıcn ypmadgna emınım . sız ne dersnz

Sakın derim, dini nikahın verdiği rahatlıkla kesin bir şeyler yaşamak isteyeceksiniz, ayrıca nikah nikahtır bir anlamda ailelerin haberi yok aynı evde kalmak yok, böyle nikahlanmak olmaz birbirinize olan bağlılığın göstergesi olarak dini nikah yapmak çok saçma, bağlılığınızın göstergesi birbirinize olan sevginizdir başka şeye hacet yok, lütfen dini nikahı bu tür bağlılık oyunlarına alet etmeyin, nikah demek evlilik demektir, zaten yaşınız nikah ve evlilik için çok genç daha büyüyecek ve olgunlaşacaksınız yazık etmeyin kendinize, bir kaç ay sonra forumlardan birinde "eyvah erkek arkadaşımla birşeyler yaşadık hamile olabilir miyim" diye görebiliriz sizi

kime mesaj çektinki böyle bütün seslileri yutmuşsun
sen ne için nikah yaptığını iyice bir öğren hele
kimseye fazlada güvenme

anlıyorum. tecrubelısınız bılıyorum da. ama o kadar sene oldu bı kere incitmedi bni . istemedgım hiçbişy olmadı

dini nikahın hiçbir gecerliliği yoktur ki canım eskiden yapılıyo diye yapılan bişey sadece
madem evleneceksin bakle o zaman istiyosan resmi nikahın yanında yaparsın
kapıyı vurup cıkmayalım diye diyosun
bunu yapmayı nikah mı baglayacak sence
insanları sevgi bir arada tutar nikah değil
bence yapma böyle bişey

pff herkes nekadar da meraklı evlenmeye fln.. Sakın yapma derim ben tabii sen kararını vermişsin gibi..
Peki bunu ailenden gizli nasıl yapmayı düşünüyosun hadi yaptın diyelim nekadar rahat edicek için?? Zaten polyanna arkadaş bişeyler yaşamak isteyeceksiniz demiş..
Belki de bişeyler yaşamak için nikahlanıyosunuzdur?
Bende 19 yaşındayım henüz.. ama nereye gidiyo bu gençlik anlayamıyorum..çok basit sanıyosunuz herşeyi lmaz:

haklısınz ne diyebilirim. bende ole düsşünüyorum tb kı ama bi yandan da onun ıcn dha ck sey ıfade etmek ıstyrm

Zaten okul bitince evlenecekmişsiniz, ne gerek var dini nikaha, hiç ailelere bile danışmadan rıza almadan kıyılan dini nikah ne kadar sahih olur acaba? şu şartlarda bazı şeyleri daha rahat yaşamak günah kisvesinden kurtulmak için yapılıyor böyle nikahlanma da olmaz, şu ana kadar seni zorlamamış olabilir ama nikahın verdiği rahatlıkla beklenti içine girecektir hatta sen bile nasıl olsa resmi nikah da yapılacak zaten eşim o benim diye düşünerek daha rahat olacaksın bu konuda, hepimiz sevdik aşık olduk sevdiğimizi arzuladık bundan doğal ne olabilir ki işte o nikah sizi bu konuda daha rahat kılacaktır, çok gördüm ben bu örnekleri

Son düzenleme:
Sakin ama sakin ailene ve kendine bu haksizligi yapma!!!
Su ana kadar hersey cok güzel olmus olabilir; ama resmi nikah yapasiya kadar (ki ne zaman olacagi bile belli degil!) durumlar ne sekilde ilerler bilemezsin...
Bu yüzden sakin yapma...

yoksa öyle evlilikten bı kadının bekledıgı seylerı beklemıyorum zaten. bizim hayatımızda degşcek bişey olmuycak. su anda ev olma ıhtımalı yok ımkanlar kısıtlı zaten ben resmı nıkah olmadan sevgılımle aynı evde olmam. ne kadar sevsemde bıseylerın sınırı var aramzda .

bu nasil bir yazi nasil bir turkce ya allah askina dogru yazin sinir oluyorum konunuza yorum bile yapmak icimden gelmedi.
allah akil fikir versin.

Sevgilinize daha fazla anlam ifade etmenin yolu bu mu Allah aşkına..Her şeyin zamanı vardır,imkanınız olunca evlenirsiniz,ama bence şuan böyle bir şeye kalkışmayın..

ben hepınıze hak verdım ... salak gibi göründüğümü de farkettim ; evet bıkac sene snra zaten ıstedgmz seyler olcak bız gayet iiyz ck sevyrm onu da bunun geregı vr mı tabi yok , ama nedense ıstıyorum da:S bsyler yasamak ıcn degil , sevdgm ıcn.

Her insan her istedigini yapsa ohooooo...
Insan sabretmesini bilemeli...
Herseyin bir yeri ve zamani var...
Sirf istiyorsun diye, aileni bu denli hice sayma hakkin yok!

hımm madem bu kadar kararlısın git yap nikahını, ama annenin babanın yerine bir koy kendini, ileride sende evlat sahibi olduğunda evladın gencecik yaşında biri ile gizli dini nikah yaptığını bir düşün bakalım, ayrıca anneni babanı kandırdığın aldattığın gerçeğini de unutma hadi selametle

Bence de kendini düşünmüyosan en azından onları düşün..
Nasıl yapıcaksın bunu?
Bu yaşa getiriyolar büyütüyolar.. ondan sonra çocuklarının yaptığına bak ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…