Yardm etmeniz lzm:(

dini nikahı kendi aranızda yapamazsınız
başta aile olmak üzere herkese bunlar dini nikahlıdır diye duyurulmadan dini nikah kabul sayılmaz
haşa allahı mı kandırıyosunuz siz
allah katında geçerliliği yoktur bu şekilde kıyılan nikahın

ayrıca nedir bu acele bi yerlere mi kaçıosunuzda birbirinizi bağlamak için nikah yapıosunuz

sen daha dini nikahın ne demek olduğunu bile bilmiosun önce bi araştır yapamicanı sende öğrenirsin

hep ayni sacmaliklar... neden aileden gizli neden???? ne bu acele???? yangindan mal mi kaciyor???? biri gocayi mi gaciracak yaaa????

yap yap tabi.sonra bir de hamile kal.ondan sonra ben nikahsız hamile kaldım, ne yapıcam.kürtaj olayım mı ? okulu bırak, nikahsız hamile kal.dini nikahı da neden yaparlar,resmi nikah olmadan onu da anlamam.neden gizli olur.yapma sakın.böyle saçma şeyler 19 yaşında birine cazip gelmemeli.yapma.

Bunu genelde erkekler tercih eder kıza hadi gel konyuma sen allah katında artık helalimsin
Karımsın diyebilmek için bu aklı karışık hayatı tanımayan kızda nasılsa imam nikahlı ya gönül rahatlığıyla kabul eder
Tabi evlilik usulsüz olunca usulsüz bi hamilelikte kuvvetle muhtemeldir
Sonra dediğin gibi bigün kendini izbe bi yerde kürtaj için beklerken bulur
Zira baba olmadan kürtaj yasal değil
Yada adam döver söver kadına malı gibi davranır bu gariban kızda ne annesine ne babasına gidemez oturur çeker hayatı kararır

Yahu imama itibar eden kızlara sesleniyorum
Resmi nikah sizlere bizlere verilmiş en büyük hak neden hala hakkınıza sahip çıkmıyorsunuz

Kelimeleri Kısaltmadan ve anlaşılır yazarsan herkes sana daha çok yardımcı olabilir turkbayragi
Yaşın böyle şeyler için ve insanlara güvenmek için çok genç bence daha beklemelisin.

öncelikle yazdıklarını zor tercüme ettğimi belirtmeliyim.bence çok yanlış yaparsın.sakın pişman olacağın şeyleri yapma.önce resmi nikahınız osun sonra dini nikah olur.ne bu acele anlamıyorum.bence birbirinize kapıyı çekip gitmemek için değil daha rahat davranmak için yapıyorsunuz gibi geldi bana.

hicbir hoca yeni cikan kanuna göre devlet nikahi olmadan imam nikahi yapmiyor....bosuna yorulmayin ...
aynennn doğru diyosun onun sevgilisnin bundan haberi yok hem ailenin rızası olmadanda hoca gelipte nikah kıyamıyo başım belaya girer diye hem öle bişi ola ailesi öğrense dava açsa hem hoca güme gidecek hemde sevgilisi öle basit işler değil bu işler ne kadar kolay geliyo insanlara yaa

madem yazmışın aynı evde kalma yok sokakta el ele gezmeye iki çay içmeye nikah yapılmaz kırılmadım incinmedim dene nikah onun için önemli değil zaten seni bağlayıcı etken elini kolunu bağlama sakın!

pardon çok saygılı efendı bırı dıye yazmıssın ama ailene karşı büyük bir saygısızlık yapıyor...
ailenın arkasından dolaplar cevırıyor..
ben buna bu gozle bakıyorum..herkes 19 lu yaslardan geçtı..şimdi sana çok maceralı gelebılır ama yanlıs yapıyorsun bence..
eger evlenmeye karar verdıysenız bunu daha resmı yollardan yapmanızda ne sakınca var...resmıyete dökmelısınız o zaman..resmıyet derken ailenıze de haber vermelısınız..
yada herkesın yaptıgı gıbı çıkmaya devam edın..sonra ısteme olsun nısan söz nıkah..bende allah mesut etsın derım...
ama herkesten gızlı ımam nıkahı çok çocukca...gızlenecek seylerı olan yapar bunu..

Biri evliliğini gizliyorsa o evlilik yanlış demektir
ınsan evlilik gibi ciddi ve güzel bişeyi gizler mi
Kaldı ki sizinki evlilik bile değil

Bence sabret arkadasim.. Daha o kadar gencsin ki..
Usuluyle gelip istesin.. Basin dik bi sekilde nisanin olsun..
Nisanliyken ailende sende daha iyi tanirsin onu.

Gizli gizli imam nikahi felan sizleri daha cok yaklastirmaz birbirinize
Siz zaten evlilik karari almissiniz, birakin hersey tertemiz ve guzel bi sekilde olsun

Flort yine edilir, ama bu sekilde eline hic bisey gecmez

dini nikah sanıldığı kadar basit bişey değil bazı şartları var mesela nikahlandıkdan sonra sen onun o senin bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacaksınız cinsel anlamdada maddi anlamdada ikincisi nikah kıyılırken ailenin izni olması gerekiyo anne baba olur demesi gerekiyo üçüncüsüde bu nikahı çevreye ilan edilmesi gerekiyo ki biz buna düğün diyoruz yani şimdiki nikahlar pastanelerde bi ara moda olan nişana döndü bu kadar basite almayın yaşın kaç daha ki??? ayrıca tamam evleneceksiniz ama allah gecinden versin sana ve ya ona bişey olmayacağının garantisini kim verebilir? ve ayrıldığınızdada allah katında dul olacağınıda belirtirim eğer seni gerçekten seviyosa beklesin gerekirse 10 sene ama resmi nikahdan önce imam nikahı zaten yasak sakın diyorum...

saf mısınız yaaa
ıı kıyın dınııkah ne dıyelım
kendınızı evlıyız bız heyoo mıç mıç kandırın
resmı nıkah olmadan dını nıkah bır anlam ıfade etmıyor dıye dın alımlerımız bas bas bagırıyor yaa

yeter nımızı alet etmeyın beraber de yasarsınız her seyı de yaparsınız sonucta evlısınız sız dımı
ne dıye kıyıosunuz ki madem cok kurnazmıs erkek arkadasın

kesinlikle hayır :umursamaz: böyle bir şeyi kızının yaptığını öğrenirsen napardın ?:1no2:

olamaz böyle bir sacmalık.
kimse kapıyı vurup cıkmasın diye nikah!!!!

evlenemedinisde bir durum oldu ayrılman gerekti.
aaa kapıyı cekip gidemem nikahlıyım ben -tatlicadiarzu-
ya evi nasıl paylaşıcaz bah bunuda düşünmem lazım...(dimi:icecream:=

arkadaşım iymisiniz siz... Kendinizi kandırmaktan başka bir şey degil bu bana göre...
Ailelerin bildiği üzerine yapmak daha güzel degilmi?
Gizliniz saklınız mı? varda bu yola başvuruyorsunuz...
Herşey zamanında ve gözler önünde yapmak daha güzeldir

neden bu kadar acele niye anlamadım bekleyin hepsi bir arada olur valla bizde birbirimizi çok sevdik ama biz hiç oturupta ailemizden gizli şunu yapalım bunu yapalım demedik sonuçta herşey zamanında güzel dini nikah yapınca ilişkininiz dahamı değişik olacak anlamadım şimdi

resmı nıkah cuzdanını gormeden hıcbır hoca nıkah kıymaz,kıyamaz cezası en az 2 yıl.ayrıca ben bunda ıyı nıyet goremıyorum.ıyı nıyetlı olan gelır ıster adabıyla olmadı soz yaparsınız aıle arası.okul bıtınce de madem evlenmeye nıyetınız var evlenırsınız.kendını kullandırtma guzelım.pısman olacagın seyler yapma

resmi nikah olmadan hiçbir imam bu imam nikahını kıymaz....

ayrıca imam nikahı yapılınca bu gizli yapılıyorsa hiçbir geçerliliği yoktur. bunu dini sitelerden araştır istersen.

neden nikah gereği duyuyorsunuz ki?

tebrik eder nikahınızı şimdiden kutlarım, çok doğru düşünmüş çok yerinde kararlar almışsınız.lmaz:

Bu nasıl bir düsüncedir anlamıyorum, kafa mı buluyorsunuz bizimle? -tatlicadiarzu-
Koskoca sitede size evet tabiki hemen yapın diyecek birine mi rastlayacagınızı zannetiniz?
Ayrıca resmi nikahınız olmadan dini nikahı hic bir hoca kıymaz. Hadi kıydı diyelim, ne malum bu sefer baska bir sebepten sizi terkedemez mi? (Allah korusun tabi)
Gece gece sinirlerim hopladı yine. Yahu gencliginizi yasayın, ne bu evlenme merakı anlam veremiyorum. :1ninca:

Ayrıca..

bu nasil bir yazi nasil bir turkce ya allah askina dogru yazin

Arkadasında dedigi gibi, türkcemize saygı lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…