yardm lutfen yeni evli cinsel problem

Richangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
109
81
28
35
bir aylik evliyim esimde sertlesme problemivar esim birkac denemeden sonra denemeyi birakti benim yanima yaklasmiyor yari ciplak yaninda yatmasina ragmen bana arkasini donup uyuyo. bana hizlisin bana zman ver diyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin bu problemi nasil cozeriz ve ona nasil kabul ettormeliyim. sizde normal mi davraniyo

çok tuhaf.
hiç ilgisi yok mu yani?
hani tamam sertleşmiyo da, öpüp ellemiyo mu da?

Kullandığı bir ilac falan var mi yanetkisi olabilir.
Aranizdaki iliski iletisim nasil? Yani gün icinde birbiriniz arzulayacak sekilde olursaniz son vakte de yansir illa ki.
Veya size söylemedigi sizde hoslanmadigi bir şey olabilir. Şöyle ki mesela belki kollarinizdaki kıldan tuyden belki farkinda olmadiginiz bir kokudan etkilenebilir.
Veya kendisini odaklamak konusunda yanlis telkin veriyordur kendisine. Bosalma odakli bakiyordur diğer anlarin büyüsünu kaçırıyordur.
Bu konuda gerekli arastirmalari yaparak bir uzmandan yardim alabilirsiniz. Ilk olarak fiziksel anlamda bir rahatsizlik var mi diye gidersiniz, genel anlamda psikolojik olur bu tarz sıkıntılar.

bir aylik evliyim esimde sertlesme problemivar esim birkac denemeden sonra denemeyi birakti benim yanima yaklasmiyor yari ciplak yaninda yatmasina ragmen bana arkasini donup uyuyo. bana hizlisin bana zman ver diyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin bu problemi nasil cozeriz ve ona nasil kabul ettormeliyim. sizde normal mi davraniyo

bu konuyu açık açık konuştunuz mu?
evlilikten önce de böyle bir sorunu var mıymış? yeni mi başlamış?

bi geçmişiniz yok mu evlenmeden önce

Öncesinde nasıldı? Hiç yakınlaşma olmadı mı aranızda evlenmeden önce?
Siz reddetmiş olabilirsiniz ama erkek olarak denemedi mi şansını?

Birden pat diye olan bir şey mi bu? Eğer en başından beri böyle ise doktora gidin.

Hem sertleşme problemi var hem bunu umursamıyorsa, cinsellik olmasa da olur diyorsa eşiniz gizli gay olabilir.

Doktora gidin kesinlikle beslenme düzeni kullanıyorsanız alkol sigara vs bunlar buyuk etkiler..

nisanliyken icine kapanikti hiic ozel konulara girmedik. 2 ayda falan ruya goruyomus. ilk zamanlar kendiliginden baslatiyodu opuyodu. deeyip olmayinca uzaklasti ben yaklasiyodum bana da sen hizlisin ben yavasim beni degistirmeye calisma dedi. surekli beni tahrik ediyo kizdirmaya calisiyo. vucut temizligime dikkat ediyorum o gelmeden kendimi dusa atip makyaj yapiyorum ev evde sik giyiniyorum. yemeklerimi falan da yapiyorum. bana en son denemeden sonra yemek yapamana gerek yok rahat ol bekarken ne yapaiyosan simdide onlari yapabilirsin dedi. anlamiyoruum. ona kabul ettirebilsem zayen birine basvuracagimda kabul ettiremiyorum. cik alinganlasti. 6 yildir yurt disinda yasiyo. surekli kahve iciyo. cok yemek ye aliskanligi yok.

Kullandığı ilaç var mı hiç?
Yardım alın bence zaman kaybetmeden..

alkol sigara gibi aliskanliklari yok. yurt disinda yasiyoruz. burda nasil nereye gidebiliriz bilmiyorum. ondan once nasil ikna edecegim ya. nisanliyken seviyeli gorustuk. boyle seylere dikkat eden biriyiz. evlenmeden kendi evimizde ben 1 ay yanliz kaldim beni hic rahatsiz etmedi. nisanliyken yanlis bir hareketibolmadi.

bebekken bunun icin olecek demisler o zman siringa kullanmislar. o zmandan kalan bisey olabilir mi suan kullandigi bisey yok. ben diger erkekler gibi uckuruna duskun biri degilim diyo arada bir de.

Kullandığı bir ilac falan var mi yanetkisi olabilir.
Aranizdaki iliski iletisim nasil? Yani gün icinde birbiriniz arzulayacak sekilde olursaniz son vakte de yansir illa ki.
Veya size söylemedigi sizde hoslanmadigi bir şey olabilir. Şöyle ki mesela belki kollarinizdaki kıldan tuyden belki farkinda olmadiginiz bir kokudan etkilenebilir.
Veya kendisini odaklamak konusunda yanlis telkin veriyordur kendisine. Bosalma odakli bakiyordur diğer anlarin büyüsünu kaçırıyordur.
Bu konuda gerekli arastirmalari yaparak bir uzmandan yardim alabilirsiniz. Ilk olarak fiziksel anlamda bir rahatsizlik var mi diye gidersiniz, genel anlamda psikolojik olur bu tarz sıkıntılar.
diger yazdiklarimi da okudunuz mu ? nasil ikna edecegim peki doktora gitmeye.

Cok tuhaf ama siz simdi bakiremisiniz?? Bi insan kendini bilmezmi yaa keske evlemmeden once bu sorununu halletseydi baksaydi caresine bunun ilaclari felan vardir mutlaka.ikna etmek zor olur erkekler gurur yapar hemen.

Back
X