yardm lutfen yeni evli cinsel problem

Yani nasil bir erkek evdeki yanlız nişanlısını hiç öpmeye sarılmaya kalkmaz anlamadım eşim yurtdisindaydi nisanliyken her geldiğinde beni opcek sarılacak fırsat kollardi yani üzgünüm ama bu iş sadece öyle bir sertleşme problemi gibi gorunmuyor maalesef acilen doktora gitmesi lazım bence sert konuşun biraz böyle evlilik çok zor ya ev arkadaşı gibi

Bir kaç tanıdığım ilk zamanlar böyle sorunlar yaşadıklarından bahsetmislerdi. Zamanla düzene giriyormuş

ben gay oldugunu dusunmuyorum o zman ilk denemeleri yapmazdi
Bir kaç tanıdığım ilk zamanlar böyle sorunlar yaşadıklarından bahsetmislerdi. Zamanla düzene giriyormuş
yaa gercekten mi gecmismi nasil gecmis bende konuscamda kelimeleri iyi secmek gerekiyo

ben gay oldugunu dusunmuyorum o zman ilk denemeleri yapmazdi

yaa gercekten mi gecmismi nasil gecmis bende konuscamda kelimeleri iyi secmek gerekiyo
Geciktirici kullanmışlar ilk başlarda sonra geçmiş zaten. Sende bunu teklif edebilirsin. Ne kadar işe yarıyor bilemiyorum yalniz

nisanliyken icine kapanikti hiic ozel konulara girmedik. 2 ayda falan ruya goruyomus. ilk zamanlar kendiliginden baslatiyodu opuyodu. deeyip olmayinca uzaklasti ben yaklasiyodum bana da sen hizlisin ben yavasim beni degistirmeye calisma dedi. surekli beni tahrik ediyo kizdirmaya calisiyo. vucut temizligime dikkat ediyorum o gelmeden kendimi dusa atip makyaj yapiyorum ev evde sik giyiniyorum. yemeklerimi falan da yapiyorum. bana en son denemeden sonra yemek yapamana gerek yok rahat ol bekarken ne yapaiyosan simdide onlari yapabilirsin dedi. anlamiyoruum. ona kabul ettirebilsem zayen birine basvuracagimda kabul ettiremiyorum. cik alinganlasti. 6 yildir yurt disinda yasiyo. surekli kahve iciyo. cok yemek ye aliskanligi yok.
Şeker yada gizli şeker hastası olabilir.erkeklerde bu soruna yol açabiliyomuş.mutlaka doktora gidin.

alkol sigara gibi aliskanliklari yok. yurt disinda yasiyoruz. burda nasil nereye gidebiliriz bilmiyorum. ondan once nasil ikna edecegim ya. nisanliyken seviyeli gorustuk. boyle seylere dikkat eden biriyiz. evlenmeden kendi evimizde ben 1 ay yanliz kaldim beni hic rahatsiz etmedi. nisanliyken yanlis bir hareketibolmadi.
Canım nişanlıyken hiç öpüşme sevişme filan olmadımı.aslında biraz sinyal vermiş siz anlamamışsınız.

hemen bosalmiyoki tam birlesecegimiz zamen sertlik iniyor yada o sertlige ulasmiyor
Ah Can'ım , bu durum çok ciddi , ömür boyu böyle gidebilir , önce üroloji sonra psikolog lazım eşine , Bi kaç hafta daha ver , ama ses etme bu süreçte , canı istiyorsa denemeye çalışır , başarısız olursa Dr a gider , canı istemiyorsa bu daha da kötü , iki durumda da ciddi konuş , süre ver , Bi de aktif rol alan sen olmayı denesen ?

Eşiniz sizi kandırmış gibi duruyor.
Denemeleri de bak ben uğraştım olmuyor diyebilmek için.
Gay demiyorum tabiki lakin bu sorunu olduğunu evvelden biliyordu ve size söylemedi.
Ve bende evlenmeden önce test sürüşü yapılması taraftarıyım,ten uyumu arzu istek ne yönde ilerliyor insan daha net olabilir,bu sorunlar da önceden çözülür.
Doktora gitmek için ikna etmeye çalışın eşinizi.

Kocan çok bencil aynı durum senin başına gelse bir ton laf ederdi hastaneye gitmen için.
Tabi ya erkekler cinsellik isteyebilir kadınlar isteyemez onlara ayıp!. Ne olduğu belliymiş zaten bile bile evlenmiş sizinle, çok ciddi bir konu bu insanlar bu sebepten boşanıyorlar.

bir aylik evliyim esimde sertlesme problemivar esim birkac denemeden sonra denemeyi birakti benim yanima yaklasmiyor yari ciplak yaninda yatmasina ragmen bana arkasini donup uyuyo. bana hizlisin bana zman ver diyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin bu problemi nasil cozeriz ve ona nasil kabul ettormeliyim. sizde normal mi davraniyo
canım konuşun ve doktora gidin :/

Back
X